Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D השגיאה הופיעה תחת system הדיסק עובד סה"כ בסדר, 0 סקטורים פגומים ובdevice manager אין בעיות. מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? 10x
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
דחוף!!! <כול שאלה שיש לך תשאל ותענה על גבי הפורום>
-
שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
מכר שלי סיפר לי שמכר שלו צרב את הוינדוס על הRAM, ולאחרן מכן אתחול של כל המערכת (עד לwelcome של ויסטה) לוקח בין שניה לשתיים. זיין לי את השכל או שדבר כזה אפשרי בפועל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i tried but with no sucsess. missing file kbdpash.dll what can i do?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל התיקיות בויסטה נמצאות על VIEW של DETAILS מעצבן, אני רוצה EXTRA LARGE ICONS במקום, יש מקום לשנות את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדואס 7 ואני שונא שזה מחליף בין חלונות עליונים וברקע בגלל שהזזתי את העכבר על אחד מהם. תוכלו לעזור לי? איך אני מבטל את האופציה הדבילית הזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הישן שלי מתחיל לקרטע (נתקע כל הזמן), ובמקום לחפש את הבעיה אני שוקל לרכוש מחשב חדש. השאלה- האם מערכת ההפעלה WINDOWS XP HOME שרכשתי בנפרד מהמחשב (עלה לי כ 500-600 שקלים) תוכל לשמש אותי גם למחשב החדש, או שאאלץ לרכוש מערכת הפעלה נוספת? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי דיסק עם קובצי וורד וקיבלתי הודעה של "למשתמש אין זכויות גישה" אני מניח שזה בגלל ההרשאות של NTFS איך אפשר לקבל גישה לקובץ ? מערכת XP
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את האייקונים בשולחן העבודה בגודל של 48X48 פיקסלים, בעוד שהאייקונים בתיקיות נשארים בגודל של 32X32 פיקסלים? אני עובד עם מערכות הפעלה Windows98/2000.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! (כבר מבקש סליחה על תעויות כתיב, שיש לי לא מעט) נראה לי, שהגיע זמן. גלשתי עכשיו באיזה אתר חדשות\פורום רוסי, ומצאתי שם תשאול מאוד מעניין. מעניין הוא גם מבחינה של התוכן, וגם מבחינה, שיש מה ללמוד ממנו. ולדעתי, כמו שאמרתי לפני כן, הגיע זמן: אנא מכם, משתמשי ה VISTA היקרים (ויש לא מעט כאלה באתר) פרסמו כאן ובישבילנו את חוויות משימוש ראשוני. הנושא מאוד חשוב, לדעתי, לכל הגולשים פה, לכל אלה, שעדיין שוקלים לעבור, אך חוששים מהצעד הזה, ובכלל, יש המון אנשים שחיים רק מכתבות ומאמרים, שפורסמו כאן, באתר התותחי שלנו ועוד מהרבה מקורות ברשת העולמית. אז, הבמה כולה שלכם, תתחילו, מחקים לתוצאות\תלונות\שבחים וכו' . קדימה
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, היום נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להתקין משחק ישן משנת 98, ומיד לאחר שהספלאש סקרין של המשחק עולה להתחלת התקנה, אני לוחץ על התקנה, והאשף נסגר. סבבה, אמרתי בטח בעיית תאימות לאקספי... ניסיתי להפעיל תאימות באמצעות לחצן ימני על הEXE של המשחק בכונן הסידי, ולהפתעתי לשונית התאימות לא מופיעה בכלל! עכשיו לפני שתקפצו ותגידו "אי אפשר להפעיל תאימות בסידירום", בדקתי על משחקים שמותקנים אצלי בדיסק הקשיח עצמו, ושפעלו אצלי עם מצב תאימות בעבר בלי בעיה, וגם שם אין לשונית תאימות כלל, נעלמה... אז אני לא יכול להתקין את המשחק, והמצב הזה נראה לי מוזר בכללית. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
גרסת הבטא של המערכת מותקנת אצלי סוף סוף: נראה מדהים, חוויית המשתמש איומה. מלבד מספר הברקות קטנות שמיקרוסופט היטיבה לגנוב מMac OS X, ועוד תצוגה מוקטנת של החלונות, חוויית המשתמש, כלומר הממשק שמיקרוסופט שינתה והיא כל כך מתגאה בו, על הפנים. חלונות קופצים לאישור כל שניה, תפריט התחל לא נוח בצורה לא נורמאלית, ולוח הבקרה והחיפוש במחשב כמעט בלתי אפשריים להתמצאות ללא מחקר מעמיק של רבע שעה על כל פיצ'ר. המערכת תופסת 7.5GB בדיסק הקשיח, ומשתמשת בכ-650 עד 700 מגה בתים של זכרון RAM במצב מנוחה, ללא תוכנות ברקע. לעומת זאת, המערכת דורשת מעט מאד משאבי מעבד בכל רגע נתון במצב מנוחה, שנמצא רוב הזמן בכ-7% עבודה. לעיתים יש קפיצות ל-50%, אבל הן יורדות מיד. אחד מהפיצ'רים הנחמדים במערכת הוא מנגנון ה…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המקרה: קיים אצלי כונן C FAT32 וכונן D NTFS. כאשר באתי להתקין XP עשיתי כך: העלתי דוס מכונן C. הפעלתי את XP דרך הדוס והתקנתי XP על כונן D. הבוט בביוס מוגדר מHD1 (היינו כונן D) הבעייה: אם אני מנתק את כונן C מהמחשב, אז מערכת ההפעלה XP לא עולה. נותן שגיאה שאין BOOT למחשב. איך אני מבטל את התלות של מע' ההפעלה שלי בכונן C?
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-