Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה להתקין תווינדוס דרך הדיסק שהוא עולה מתי שעושים אתחול ואז יש אפשרות ללחות על איזה מקש ואז מתחילה כל ההתקנה של הווידנוס בלה בלה בלה....... אתם מכירים עכשיו נראה לי ששי בעיה שצריך להגיד תזה שהמקלדת תעבוד בזמן האתחול כי נראה לי שהיא לא עובדת כי היא לא מגיבה לשום מקש חוץ מDELTE שאז עולה לי הביוס עכשיו מה אני צריך לשנות שם בהגדרות של ה-POWER כי נסיתי כל מיני אפשרויות שם בביוס ולא הולך לי נראה לי שהבעיה מתחילה משם לא...?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי עשכיו WINDOWS VISTA ULTIMATE עכשיו רציתי להתקין בנוסף על אותה מחיצה (אם זה רצוי כמובן...) WINDOWS XP PRO עכשיו רציתי לדעת אם זה יכביד על המחשב בצורה משמעותית יש לי מעבד כפול ליבה 1.86 GHZ ו-1 ג'יגה זכרון מה אתם אומרים כי כרדע יש לי עדיפות לXP אבל רצוי גם VISTA כדאי לפרמט ולהתקין ת-XP או שזה בסדר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה מחיצה שכאמור ה-VISTA כבדה בהרבה ודרך אגב אם זה בסדר להתסקין שתי מערכות הםעלה על אותה מחיצה כמה ג'יגה פנוי מומלץ להשאיר..? חחחח תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמה ג'יגה אני צריך בשביל ה-VISTA ULTIMATE נטו? והאם מומלץ להתקין תתוכנות בכונן של הווינדוס ביחד...? ואם כן, אז כמה ג'יגה אתם ממליצים לי להשאיר ל-VISTA+תוכנות, דרייברים
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם יש צורך להתקין אנטי וירוס ופיירול ב-VISTA? או שהוא מספק כבר את הצרכים להגנה על המחשב? ואם בכל זאת צריך להתקין על מה הייתם ממליצים בשביל הווינדוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב ונוצר בילבול בין האותיות של הכוננים יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איך אני משנה תאותיות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כל התוכנות האלה שעובדת בצד ימין למטה אתם מכירים אותם... עכשיו יש לי שם הרבה תוכנות שנראה לי שמאיטות תמחשב באופן מיותר... עכשיו רציתי לדעת איך סוגר את כל היישומים שעולים בזמן שאני מפעיל תמחשב שלא יעלו כמו כל פעם... כי ככה המחשב עולה לאט וגם עובד לאט לפי מה שאני יודע... יש איזה משו בהגדרות של ה-VISTA עצמו שיכול לטפל בזה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק audio לאוטו בעזרת המדיה פלייר עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק משתמש עם המדיה פלייר 11 אבל רציתי לצרוב כך שתהיה הפרדה בין שיר לשיר כי הרדיו דיסק באוטו לא קורא את כל סוגי הצרובים הקיימים...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
@!?@#!#@!#@!#!@#@! אני והמזל שלי!@# אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G. העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כת…
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדווס ויסטה 32BIT הום פרימיום לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי ואני מתלבט האם להתקין או לא המפרט הוא intel e6700 2gb g.skill 800mhz כמסך nvidia 8500gt 256 mb ddr2 hd 250gb צורב DVD PIONNER האם ויסטה תומכת טוב יותר מXP בעניין הליבה הכפולה(היא תגרום למחשב לעבוד יותר מהר?) האם זה שהכרטיס מסך שלי תומך בDX 10 מועיל במשהו? *יש לשים לב שמדובר בגרסאת 32 האם זה משנה? תודה
-
- 50 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע xp והוא עושה לי כמה בעיות , שגיאות מוזרות שבאות משום מקום , fifa 2002 לא עולה , cs עושה כמה בעיות , ועוד כמה תוכנות שפשוט לא רוצות לעלות ... שווה לי להתקין את win2k במקום ? האם תהיה בעיה למשתמשים אחרים ברשת הביתית לגלוש מאחר שיש להם winxp ? תודה מראש .
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אחי נימצא בחול יש לו מחשב שמותקן הווינדוס ללא החבילה העברית כך שאיין ביכולתו ליכתוב בעברית ואין לו את הדיסק המקורי של הווינדוס יש אפשרות לעשות משהו בכדי שהוא יוכל לכתוב פשוט בשפות לא מופיע לו האפשרות בעברית? זה הווינדוס שיש לו windows xp professional version 2002 service pack 2 תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי..מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת שאולי יוכל לעזור לי..? כשאני מנסה לכתוב בעיברית בתוך החלונות של אקספלורר אני מקבל גיבריש..החלונות שבתוך הדפדפן, לא שורת הכתובת.!! ניסיתי כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח..יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
קנית מחשב חדש נייד עם Windows Vista® Home Premium Edition עכשיו מהן האפשרויות לראות בו עיברית? לא משנה לי עם הוא ישאר באנגלית אבל לפחות שאני אוכל לרשום בעיברית ולראות עיברית תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לדעת איך ניתן לעדכן ידנית את MBR בנוגע לסטטוס מחיצות (Primary/Logical)? הווינדוס האהוב (7) יוצר כברירת מחדל בזמן ההתקנה את כל המחיצות כ-Primary (תפס את כל ה-4 המותרות) ועכשיו אי אפשר לבצע dual boot עם מערכות אחרות. שיניתי את אחת המחיצות ל-Logical אבל בזמן התקנת מערכת אחרת עדיין אני מקבל שגיאה שיש 4 מחיצות ראשיות, לכן כנראה ה-MBR לא עודכן משום מה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כרגע מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב (בDUAL BOOT) WINDOWS 8 RELEASE PREVIEW וWINDOWS VISTA כל מערכת מותקנת בpartition ניפרד אני רוצה לעדכן לWINDOWS 8 PRO http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null ולהתקין אותו על הPARTITION של ויסטה ולפרמט את הכונן שמותקן 8 RELEASE PREVIEW האם מקבלים אפשרות כזאת בהתקנה או שהוא פשוט מעדכן על הגירסת ה8 הקיימת ?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שמעתי לאחרונה שמיקרוספט הוציאו עידכון אבטחה כושל. התקנתי תעידכונים של החודש האחרון והמחשב קרס לי אחרי כמה ימים פירמטתי ואני מפחד עכשיו להתקין עידכונים קריטים.אז מה להתקין ? ומה לא ?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-