עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by parker,

כל פעם שאני לוחץ על לינק, נפתח חלון חדש ריק ו adress bar ריק, זה התחיל לפני איזה חודש וזה מעצבן, ואני לא מוצא דרך לסדר את זה, אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה אני אודה לו

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by FORMAT1,

הייה לי בעיות עם המחשב! אז התכנאי התקין את הWINDWOS מי דיסק צרוב! אמרו לי שאפשר- איך אפשר לשנות את הקוד של הWIN XP PRO לקוד אחר? יש לי עכשיו דיסק מקור של WIN XP אני רוצה להתקין SP 1 + SP 2! אז אני צריך לשנות את הקוד לקוד אחר איך עושים את זה? איך משנים בלי להתקין את הWIN XP מי התחלה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by Tbox27,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה קטנה אם תוכלו לעזור הוא פירמט את המחשב והכניס את הדיסק של הווינדואז וכשהוא בא להתקין המחשב מזהה רק כונן של 2 ג'יגה כשיש לו 80 ג'יגה המערכת שלו ב NTFS איך הוא מסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/why%20its%20like%20this.JPG למה אחד fat 32 והשני ככה ? ??? והעם זה ? מזיק במשהו תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by dbx22,

יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by FORMAT1,

יש לכם פקודות חדשות כמו DIR CD.. בבקשה תירשמו הרבה פקודות ותגידו מה הם עושות!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by COSA,

1- יש איזה אתר בעברית שמלמד מחשבים? הכול על הWIN XP איך להתקין WIN XP מי מצב דוס אתר שמלמד הכול על מחשבים! 2- אתמול קיבלתי את המחשב החדש! ושרציתי לפרמט ולהתקין את המחשב מי התחלה! אז היכנסתי את הדיסק של WIN XP רשמתי סיסמה והכול.. .... ואז המחשב היכבה ואז הייה לי 2 אפשריות 1 להכינס לוונדוס 2 להמשיך את ההתקנה אז היגעתי למסך הכחול הזה ואז אחרי 20 שניות זה רשם שייש איזה בעיה! איזה בעיה יוכלה להיות? זה קשור לזה אולי שייש לי חיבור חדש S-ATA!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by Moooshe,

שימו לב! השתדלו להשאיר את כל השאלות והתשובות על SP2 בדיון הזה! דיונים שונים שנפתחים על SP2 מאוחדים לתוכו. איחוד הדיונים יוצר לפעמים בלבול קטן בסדר ההודעות. כדי להבדיל בין דיון לדיון ומי בדיוק עונה למי, אפשר להסתכל על הכותרות המודגשות של כל הודעה. עדכון 30.9.04: את ההסבר למה אי אפשר עדיין להוריד את SP2 בעברית דרך Windows Update אפשר למצוא כאן. תודה ל-americium על הקישור. עדכון 21.9.04: אפשר להוריד את SP2 בגרסה העברית כאן. תודה ל-yefet על הקישור. עדכון 12.9.04: תודה ל- Wolfboy על הקישור הזה להורדה של ה"תיקון" שמאפשר את הגדלת מספר החיבורים בו"ז ב-SP2 מ-10 ל-50. שימו לב! זהו אינו תיקון רשמי של מיקרוסופט והוא אינו נתמך על- ידם! כמה לינקים באדיבות americium: אפשר להזמין כאן דיס…

• 401 תגובות
    • 53.8k צפיות
  13. כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by anorex,

כאמור בווינדוס אקס פי אפשר להכנס ל msconfig דרך ההפעלה ולבחור מה יעלה בהפעלה של המחשב אני רוצה לקבל את אותה אפשרות בווינדוס 2000 אבל אין לימושג מה הפקודה אם מישהו יכול לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  15. יכול להיות שהאינטרנט שלי נחסם קצת? לא יודע אולי מהרוחב פס :-\ האתרים עולים לאט יותר...וגם האתר הזה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by HeaT-SinK,

איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by gal_il50,

כי נדמה לי שראיתי באיזשהו מקום.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by eliXir,

לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by TZ,

בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dani,

כל פעם שאני יוצא מתכנה מסויימת (אקספלורר, ומשחקים) אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת http://www.pic.co.il/Files/D8E4025A23EA46ED9E1360B9C45BA0D4/norm_6664FF7944F449A1B3A6EA9DBE7EF03A.JPG היא לא גורמת לכלום לקרוס או משהו פשוט זה מעצבן כל פעם... תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by COSA,

המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by gshhar,

והאם יהיה גם מערכת עם העידכון וגם את העידכון לבד?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by dbx22,

כל פעם כשאני מנסה לעפעיל התקנה זה נותן לי הודעת שגיאה וכותב"the RPC server is unavailble" וכדומה מישהו יכול בבקשה לעזור לי??? זה דחוף! תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  25. Started by Gilad123,

אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.