Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
כשאני גולש (בעבודה...) בכניסה לאתרים רבים אני מקבל סימן קריאה קטן למטה - שגיאה בדף. נדרש אובייקט קוד 0 נראה לי שזו בעיה באובייקט של javascript איך מתגברים על הבעיה (בלי להגדיר לדפדפן להתעלם משגיאות SCRIPT)??? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את האפשרות הזאת..אני מעונין שאני יכבה את המחשב עם הלחצן . כאשר אני יעשה shutdown הוא יגיע לחלון שיגיד לי שכרגע זה בטוח לכבות את המחשב,או מה שזה לא אומר בwinxp pro איך עושים את זה..????
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק, נפתח חלון חדש ריק ו adress bar ריק, זה התחיל לפני איזה חודש וזה מעצבן, ואני לא מוצא דרך לסדר את זה, אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה אני אודה לו
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה. אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באתרים שונים גרסת WINDOWS XP בתצורת 64BIT. האם מדובר במערכת הפעלה מותאמת למעבדי AMD 64BIT ? האם זו מערכת הפעלה רשמית או שינוי שמישהו עשה למקור?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כאמור בווינדוס אקס פי אפשר להכנס ל msconfig דרך ההפעלה ולבחור מה יעלה בהפעלה של המחשב אני רוצה לקבל את אותה אפשרות בווינדוס 2000 אבל אין לימושג מה הפקודה אם מישהו יכול לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה זה FAT 32/NTFS ? תירשמו מה זה כול אחד תירשמו מה האבדל.. ומה יותר מומלץ? 2-מה זה להתחל-->הפעלה-->Chkdsk מה זה?CHKDSK?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ההתקנה של Windows XP Professional, אך אינני יודע אם זו גירסת Professional רגילה או גירסת Professional Corporate SP1, כיצד ניתן לבדוק זאת לפני ההתקנה ? או ששתי ההתקנות אותו דבר בעיקרון אך ההבדל עצמו הוא לאחר ההתקנה ? נ.ב. כיצד ניתן לצרוב דיסק (Autorun), שכשמכניסים אותו ל - CD-ROM הוא יעלה באופן אוטומטי גם כשאני מפרמט ומתקין דרך ה - Boot וגם אם אני מכניס את הדיסק לאחר שאני מתקין את ה - Windows יעלה לי התפריט הראשי של ההתקנה ( הכוונה לתפריט כמו בתמונה הבאה ) ? תודה רבה מראש לעוזרים : The Wizard
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
הייה לי בעיות עם המחשב! אז התכנאי התקין את הWINDWOS מי דיסק צרוב! אמרו לי שאפשר- איך אפשר לשנות את הקוד של הWIN XP PRO לקוד אחר? יש לי עכשיו דיסק מקור של WIN XP אני רוצה להתקין SP 1 + SP 2! אז אני צריך לשנות את הקוד לקוד אחר איך עושים את זה? איך משנים בלי להתקין את הWIN XP מי התחלה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה את הגירסה של Windows XP 64-Bit Edition שכרגע קיימת?? אני שמעתי שהיא נורא יציבה ועובדת נורא מהר.. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=xp641069&page=1&cookie%5Ftest=1
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/why%20its%20like%20this.JPG למה אחד fat 32 והשני ככה ? ??? והעם זה ? מזיק במשהו תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-