Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב, המחשב זז לי לאט בצורות מטורפות, אפילו סרטונים ב- youtube לא זזו לי כמו שצריך. פירטמתי אותו לגמרי (את כל הכונן קשיח כי זה מה שאמרו לי באייבורי והראו לי גם שזאת הבעיה) אבל כמה מהקבצים של החלונות XP לא הצלחתי להתקין. יש לכם אולי עצה איך אפשר להתקין את הקבצים החסרים?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
חבר שלי עובד עם win xp sp3 בעברית. כשהוא מנסה לפתוח קובץ עם סיומת TIF הוא מקבל את הודעת השגיאה שבקובץ המצורף. ניסיתי לבדוק איתו אם יש לו את ה-Microsoft office picture manager, ואין לו את התוכנה הנ"ל. נסיתי להדריך אותו לשייך את הקובץ לצייר. אבל ב"סוגי קבצים" שמ"אפשרויות תיקיה" שבלוח הבקרה, לא מופיע לו "paintbrush Picture". השאלה היא איך אפשר לשייך את הקובץ כך שהוא יוכל לפתוח אותו, או להוסיף ברשימה את ה-"paintbrush Picture" כדי שניתן יהיה לשייך אותו לצייר? תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ על קובץ כלשהו בשולחן עבודה, מקש ימיני=> מאפיינים. מתקבלת שגיאה ''אל תשלח'' של explorer.exe ולאחר מכן drwst32.exe המחשב לא מגיב עד שהexplorer מופעל מחדש. בבקשה, תעזרו לי לפתור ת'בעיה.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום. ברשותי מערכת הפעלה אקס פי חבילת הבטחה 3 מקורית. אתמול פירמטתי את המחשב במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש מאחר והמחשב היה נתקע. לאחר הפרמוט הדיסק עולה ועבר כבר את השלבים של "אוסף מידע, עדכון דינאמי ומכין התקנה" כרגע אני תקוע בשלב "מתקין את וינדוס", קופצת לי הודעה "דרוש הקובץ asms שנמצא ב- windows xp hom edition...."[br]פורסם בתאריך: 9.05.2009 בשעה 16:49:10 לפי חיפוש הבעיה באינטרנט הבנתי שהדיסק פגום. אז צרבתי את התקיה asms בדיסק נפרד אבל כאשר אני מאשר את הפעולה לא קורה כלום, הכנסתי גם עוד 2 מערכות הפעלה אחרות, אבל עדיין לא קורה כלום. מה הבעיה? כרגע אני רוצה לפרמט מחדש, אני עושה ריסט ומחכה לשורה שאני אמור ללחוץ אנטר כדי להשתמש בדיסק, אבל זה מדלג עליו ומגיע…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Windows 8.1 (מקורי). עכשיו קיימות 2 בעיות כפי שציינתי בכותרת. 1. הגדרות צריכת חשמל מתאפסות אחרי כל הפעלה מחדש - לדוגמה אני מגדיר בהירות מסך ל40% אחרי הפעלה מחדש זה קופץ בחזרה ל- 100% ככה כל פעם מחדש. 2. ההגדרות של עדכון מערכת אוטומטי מתבטל אחרי כל הפעלה מחדש. ואז קופת לי הדגל בשורת המצב למטה ומציין לי זאת. לא משנה כמה פעמים הגדרתי לו שיעדכן אוטומטית זה חוזר למצב הזה. אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי עם הבעיות האלה - אני מאמין שהם קשורת אחת לשנייה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה כל הסמלים על השולחן עבודה שלי השתנו לצבע כחול. אני רוצה להחזיר אותם למצב הרגיל ללא מילוי . תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי Win7 Premium ויש לי בעיה, כל פעם שאני מדליק את המחשב זה רושם לי הודעה כזו: "There was a problem starting winaco32.rom" "The specified module could nott be found" אני יודע מה הם אומרים לי פה, אבל חיפשתי בגוגל את השם של הקובץ ולא מצאתי, אני צריך עזרה. אני חושש שהאנטי וירוס מחק אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה קניתי מחשב חדש, והוא עשה לי בעיה מוזרה. כמעט כל משחק ותוכנה שהרצתי הוא הריץ לי מהר מדי.. למשל במשחקים הייתי רק לוחץ על תזוזה וישר מגיע לסוף המפה ודברים כאלו... הסבירו לי שזה נובע מהעובדה שיש לי 2 ליבות( AMD ATHLON 4200), אז השתמשתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עשיתי בדיוק מה שרשום וזה הסתדר לי מצוין. עכשיו, היום עשיתי פרמוט, ולאחריו זה שוב קרה. פעלתי לפי המדריך, אבל משום מה עדיין יש את הבעיה. יכול להיות שזה בגלל שתהקנתי SERVICE PACK 3 הכי עדכני? כי כשהורדתי את העדכון הראשון שמצוין במדריך הוא אמר לי שלא צריך להתקין אותו כי הגרסא שלי חדשה מדי או משהו כזה... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למד…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי שהמחשב עושה בעיות אז התקנתי נורטון מכורי (דיסק מכורי) אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות ריסטרת עשיתי ולאחר מכן המחשב עלה עד לחלון בחירת מישתמשים וניתקע לפעמים זה נכנס למשתמש שלי אבל רואים רק רקע (שולחן העבודה ריק) דחוף!!!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה... יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן אבל ביומיים האחרונים זה התחזק.. קורה פשוט שפתאום המסך נכבה אבל המחשב ממשיך לפעול כי אני שומע אותו עובד. כדי שאני יוכל לעבוד על המחשב שוב אני צריך לעשות ריסט למחשב מהמארז למטה. אם יש למישהוא פתרון לבעיה המצבנת הזאת אני יודה לו. תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני צריך להמיר תוכנה בפורמט MSU לפורמט MSI (לצורך התקנת תוכנת RSAT משרת על קליינטים..) תודה (קצת הסבר בגרופ פוליסי יש פיצ'ר שנקרא software distribution והוא מאפשר התקנת תוכנות אוטומטית פר יוזר.. הבעיה היא שזה כלי של מייקרוסופט ולכן הוא עובד רק עם תוכנות שמסתיימות בפורמט של מייקרוסופט שהוא MSI ) מקווה שמיקדתי את עצמי מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 7 STRATER לתדהמתי כאשר פתחתי היום בבוקר את המחשב גיליתי שאין לי אפשרות לכתוב בעברית. לפי סרגל השפה אני אמור לכתוב בעברית אבל איכשהו זה לא קורה. ניסיתי כמובן להדליק מחדש את המחשב ובדקה או שתיים הראשונות יכולתי לכתוב שוב בשפת הקודש אך לאחר מכן הבעיה חזרה עזרה בבקשה עריכה: השתמשתי בפתרון שניתן לבעיה בFAQ אבל הצלחתי רק להגיע לפתרון של צירוף המקשים ALT+SHIFT+1 כדי לשנות לעברית האם יש אפשרות לשנות את זה כך שאצטרך להקיש רק ALT+SHIFT וללא המספר הנוסף?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט הקבצי CAB לא נפתחים, המערכת אומרת שהיא לא מזהה את הקובץ ולכן אי אפשר לפתוח אותוץ איך פותחים את הקובץ? אריאל
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, קודם כול תודה למי שיעזור לי ושנית קניתי לא מזמן תמיני נייד הזה ובעיה העיקרית היא שאני שונא תווינדוס 7 . עזבו את זה שהוא יפה ומקסים והכול אני אוהב XP פשוט נוח בלי כול הגרפיקה הזאתי. עכשיו שאני בא להתקין דרך הUSB פתאוםם המחשב לא מראה לי שיש לו דיסק קשיח. האם יש אפשרות להתקין את הווינדוס XP על המחשב ? ואם כן איזה דרייברים אני צריך? בעצם אני אשמח למדריך קצר בעברית או באנגלית. נ.ב. שם המחשב הוא: HP MINI 110 3601 תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי על המחשב הנייח שלי וינדוס 7 ultimate. ההתקנה בוצעה כמו שצריך בלי בעיות, גם המחשב עבר פורמט לפני ההתקנה כך שלא אמורות להיות בעיות. לאחר המסך פתיחה וטעינת הדסקטופ המחשב נתקע. בהתחלה אפשר לזוז עם העכבר ולאחר מכן לא. יש לציין שיש לי מחשב טוב שאמור להריץ את ה7 בקלות. אני אשמח לעזרה, אני ממש תקוע, ולא בא לי לחזור ל XP... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אם יש לי לדוגמא שני כוננים קשיחים: 1) כונן קשיח א' 60 ג'יגה 2) כונן ב' קשיח 40 ג'יגה כשאני מפרמט ומחלק למחיצות ..... איך אפשר לעשות שכונן קשיח א' יהיה כמחיצה אחת של 60 ג'יגה וכונן קשיח ב' יהיה כמחיצה שנייה של 40 ג'יגה??
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים. עד היום לא הוגדר במחשב חשבון ספציפי ולכן היה משתמש ברירת מחדל "ADMINISTRATOR". היום, לאחר שנפתח חשבון חדש בווינדווס בשם "ILUZ",ע"י אחד מבני הבית אין יותר גישה לאדמיניסטראטור. שני החשבונות אליהם ניתן להיכנס הם "ADMIN " או "ILUZ" בלבד. דרך safe mode הצלחתי להיכנס לאדמיניסטראטור ולראות את כל מה שאני מכיר (רגעים של חסד) . מחקתי את "ILUZ" אך המחשב מבהיר לי שאני אוכל לראות את אדמיניסטראטור רק ב safe mode . כשמעלים את המחשב רגיל (לא בסייף מוד) רואים רק את אדמין, שגם הוא חדש ונוצר אוטומאטית כשפתחו את "ILUZ" . אין לי אפשרות לשחזר מערכת כי פשוט אין נקודות שחזור. מה עושים חבר'ה? איך אפשר לחזור לאדמיניסטראטור ולהעיף לעזאזל את אדמין? . תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ב WIN XP שאני מדליק את המחשב זה מבקש סיסמה ואין סיסמה אני לא מקליד כלום ולוחץ אישור וזה נפתח כאילו יש לי כמה משתמשים וזה משתמש בלי סיסמה (אין לי כמה משתמשים) מה לעשות כדי שזה לא יהיה? (שיכנס אוטומטית) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני נתקע בתהליך פירמוט שכזה, אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק, כלומר: הוא לא מגיע למצב של PRESS ANY KEY TO CONTINUNE אלא הוא מראה לי מקף תחתון שמהבהב כל הזמן וזהו, מה עושים מישהו יודע ....?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-