Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN XP PRO SP1. אני משתמש כבר זמן רב באתר של Windows Update וכאשר אני לוחץ על הקישור אני מגיע לאתר עידכון בעברית. לפני כמה ימים הגעתי משום מה לאתר העדכון באנגלית ובעל עיצוב קצת שונה. לא יודע למה זה קרה - אני פשוט רוצה לחזור למצב הקודם. מישהו יכול להגיד לי איך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הבעיה היא שלכל אתר שאני נכנס אני מקבל את הבעיה הבאה:"אירעה שגיאת זמן ריצה האם ברצונך לבצע איתור באגים?" שורה 32 "שגיאה:אין אפשרות להפעיל קוד מתוך script פנוי" צריך את עזרתכם דחוף
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לוחץ מקש ימיני על הכונן לוחץ "אתחול" לוחץ התחל אז זה רושם לי את השגיאה : "אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל מכלי השירות לדיסק או מתוכניות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג בחלון כלשהו ולאחר מכן נסה שנית" ניסיתי הכל ועדיין זה רושם את השגיאה..
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני קם היום בבוקר ומנסה להפעיל את המחשב ואז אני מגלה שבזמן המסך של הטעינה של ה WIN פתאום יש ריסט. הוא טוען זמן כאילו הכל רגיל ופתאום הוא מפסיק לזוז ועושה ריסט. ניסיתי שיחזור כדי לפתור את זה וזה לא עזר... למישהו יש פיתרון? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איפה שרשום WINDOWS וזה נכון יש קן כזה שעושה סיבובים כאלה אז הוא עושה לי פשוט הרבה לפחות איזה 10 למה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לבדוק כמה זמן שהמחשב דולק? אני די בטוח שקיימת כזו אפשרות בווינדוס XP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לא יודע למה הקבצים שבתמונה ביחד כל הזמן לוקחים לי את כל המשאבים וזה אחרי בדיקת וירוסים מעודכנת ושל בדיקום עם ספייבוט ואדאוור. מה לעשות??? (אל תתיחסו לזה שאימיול פועל בתמונה, זה ככה גם בלי אימיול...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחשב חדש. האיש שמכר לי אמר לי שחשוב שלפני שאני מתחבר לאינטרנט אני יוריד ממחשב אחר ויעביר בדיסק את קובצי האבטחה הכי חדשים שיש על מנת לא לקבל וירוס. אחרי שיטוט קל פה בפורום הבנתי שיצא כבר SP2 לווינדואס. רציתי לדעת, אם אני מוריד את ה- SP2 זה במקום להוריד את העדכוני אבטחה כי הם נמצאים בו? אם כן, אסמך לקבל לינק ישיר להורדה - תודה מראש, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הצירוף הנ"ל כותב בשורת הכתובת את הצירוף: www._______.co.il סיומת IL כי יש לי XP עם חבילת עברית אבל אני רוצה שזה ישאר לי לסיומת COM מבלי לשנות את שפת הווינווס לאנגלית (ואם אני משנה אז זה הופך ל-COM)
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הוינדוס (עם SP2) והבעיה שלי היא שאני לא שומע קולות בכלל חוץ מהמדיה פלייר....
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך אני פותר אותה... פה אתם רואים מה הבעיה באמת תודה למי שעוזר ;D
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ואני לא זוכר איך עושים שהמחשב שלי יהיה בשולחן בבקשה תעזרו זה פרום הכי טוב שייש ! :-[
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השתלט לי על האינטרנט איזה אתר מחורבן שניקרא serch for משהו כזה בקיצור שאני נכנס למשל לYNET אחרי שנייה הזבל הזה מפנה אותי אחרי שתי שניות אוטומטית אליו אני לא יודע מה לעשות חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל אין לי כוח הוא השתלט גם על דף הבית.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי גם 98 ו-Xp במחשב אחד. אתמול התחברתי לרשת ב-XP והיה לי את הוירוס של ה-60 שניות. נראה לי שתיקנתי אותו כי הוא לא חזר אבל כשעשיתי ריסט לא מזמן פתאום לא יכולתי להפעיל את WINDOWS (לא הצלחתי להגיע למסך של הבחירה בין 2 מערכות ההפעלה ) ובמקום היה לי : invalid boot.ini file booting from c:\windows ובמסך שאחריו: windows could not start because the following file is missing or corrupt <windows root>\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file לא מצליח להכנס ב-SAFE MODE ושחזור להגדרות האחרנות לא עוזרות . יש פתרון ? אולי משהו לשנות ב-BOOT? תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
XP PRO SP1 השתמשתי בתוכנה mindsoft reg cleaner ומאז המדיה פלייר לא עולה לי, אין הודעת שגיאה או משהו, פשוט לא עולה. האם זה קשור לשימוש בתוכנה הזו? האם היא מסוכנת? איך אני מחזיר לי את מדיה פלייר שלי (גירסה 8)?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היום צצה לה בעיה חדשה ומעצבנת במחשב שלי.... אני משתמש ב XP PRO באנגלית.... כמעט כל לינק שאני פותח תוקע לי את החלון אקספולרר הנוכחי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי היום עדכונים מהעדכון אוטומטי שיש במחשב... נסיתי לשחזר מערכת אבל זה כל פעם אומר לי שהשחזור לא הצליח בגלל שלא נעשו שינויים במחשב (למרות שכן...)... ניסיתי גם להסיר אחד אחד אבל זה מעל 15-20 כאלה ואחרי כל אחד המחשב מתאתחל... אז ייקח שעות... מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני יש לי תקייה של האימיול שהכול יורד לשם עכשיו יש תקייה של סרטים אנ יניכנס אחרי כמה שניות זה יוצא ועושה לי מסך שחור מה הבעיה יכול ליהות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-