עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ORrrr,

שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  2. ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by liav12,

יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום הורדתי את הווידוס, העתקתי לדיסק כמו שכתוב, וכשאני מנסה לאתחל את המחשב מהדיסק, המחשב מתעלם ממנו וממשיך בהפעלה רגילה של הווידוס... איך אמורים להקין אותו?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את אות הכונן של הדיוידי שלי (וירוטאלי שנוצר מתוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן בזמן האחרון כשאני מוריד קבצים ל DESKTOP שלי אני רוצה לעשות להם כפתור ימני בשביל או לפתוח את הכיווץ או להעביר אותם למקום אחר במחשב שלי והתפריט של הכפתור ימני לא מופיע... זה תוקע את המחשב לכמה עשרות שניות ואז עושה ריסט כזה ל DESKTOP. משהו נורא מוזר! הדרך היחידה לגנוב משם את הקובץ זה לעשות חיפוש רגיל ואז מהחלון של החיפוש אני עושה CUT ושם אותו במקום אחר ואז הכל עובד טוב כאילו יש לי BUG בתיקייה של ה DESKTOP שאיאפשר לגשת משם לקבצים. יש ל משהו רעיונות? אה שכחתי את החלק הכי חשוב... אני לא יודע אם זה רק עם קבצים של RAR אבל זה קורה המון עם סוגי קבצים כאלו... ועכשיו ניסיתי להעתיק קבצים מכל הסוגים ל DESKTOP שלי שהיו קיימים כבר במחשב והכל עבד טוב אולי זה רק קבצים שאני מוריד מהאינ…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. Started by JohnClark,

זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by darkman,

אני רוצה לעשות אחת חדשה כי הוא לא נותן לי לעשות את זה ב TOOL BAR איפה היא ממוקמת (WIN2K) אני מתחרפן בלי כל הקיצורי דרך שלי!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by DDDDPJ,

SANI ROSM BAVRIT ZA ROSM ??י?י??????????????? י?י?ג????ג?????ו??‗ AIH ANI MSDR AT ZA? MA LIRSOM BCOTRT?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

איך עושים בווינדוס 2000 שיהיה יוזר אדמינסרטור, ועוד יוזר אחד פשוט כזה שיש לו גישה לספריות שאני אגדיר לו ואיך אני מגדיר לו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by yadaaa,

ניסיתי לעדכן XP ל-XPSP2 (אני יודע, אני יודע....). בסוף הייתי צריך להתקין מחדש. עכשיו, יש כפל ספריות בDOCUMENTS AND SETTINGS. כמו NetworkService ו- NetworkService.NT AUTHORITY איך אני משקם חזרה את כל הספריות? חלקן הצלחתי להתגבר על WP על ידי SAFE MODE ןשיטות אחרות, אבל בכל מקרה ההעברה מישן לדש תמיד היתה לספריות החדשות. איך אני מחזיר הכל כמו מקודם? (שישתמש בספריות הישנות) (ולשאלתכם - חלק מהתוכנות לא מקבלות את מעבר המשתמש לשימוש ב-LocalService.NT AUTHORITY - הן טוענות שהתוכנה לא מותקנת למשתמש זה).

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by K1s0som,

שלום, היה לי על המחשב שתי מערכות הפעלה של windows xp.. אחת בכל כונן.. וכשפתחתי את המחשב תמיד היה לי אפשרות לבחור בין השתיים.. היום פירמטתי כונן אחד וכשהפעלתי מחדש את המחשב עדיין היה לי את התפריט בחירה בין המערכות אלא שהפעם שאני בוחר במערכת שמחקתי זה אומר שחסר קובץ.. השאלה שלי היא איך אני מוריד את התפריט הזה בהתחלה..

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. שינתי בביוס את BOOT 1 ל CDROM זה קורה מהדיסק של אקספי זה אומר לי לחוץ מקש אני לוחץ אבל אין התקנה........ אבל שאני מתקין אותו מ 98 זה מתקין לי! אז מה הדרך להתקנה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by DooM Man,

נכנסתי לאתר שלהם ולא ממש הבנתי מה זה. מן מערכת הפעלה שתומכת באלטרנטיבת מעבדי ה-64-BIT החדשים של AMD בשביל יותר ביצועים במערכת ההפעלה? אם לא אז מהי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FaT_GEnERaL,

יש לי 2 ווינדוס ואחד אני לא צריך, רציתי לדעת איך אני מוחק אותו? (שניהם WIN XP ) ???

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by Hikaru,

לחבר שלי יש Windows 98 Second Edition. וכאשר הוא מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל זה כותב לו: Windows protection error. You need to restart your computer זה מאוד מציק והוא יכול להכנס למחשב רק דרך מצב בטוח. מה הפתרון לזה? (הוא מעדיף לא לפרמט)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by yaloner,

הי לכולם, בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ על Start > Turn Off Computer > Turn Off לפחות פעמיים עד שהמחשב מסכים להכבות. יש לזה פתרון מוכר כלשהו ?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  20. בכותרת

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by ofir123,

אהלן, חבר שלי התקין וינדוס אקס פי על 98 ולפי מה שראיתי הוינדוס נשאר אבל הוא לא נותן אפשרות בהתחלה לבחור בין שני המערכות הפעלה, אני יודע שצריך לערוך את הBOOT.INI אבל לא יודע למה בדיוק לשנות, שני המערכות מותקנות על כונן C. ד"א חיפשתי גם בגוגל אבל לא מצאתי מה צריך לערוך ל98 תודה. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני לא יודע לאיזה תכונה זה שייך? של מה זה? תודה רבה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. גיליתי ל"הפתעתי" שמה שגורם לשימוש ב100% מעבד באופן קבוע הוא gaobot.gen בדרך לא דרך הצלחתי להפטר ממנו דרך delete.מה שקרה יש קובץ מערכת שנקרא svchost.exe ולו(לוירוס)קוראים scvhost.exe בתור הסוואה אז יכול ליהיות שהבעייה כאן... בכל מקרה אחרי המחיקה(אני משער-יכול ליהיות שהייתה עוד פעולה בדרך שגרמה לזה...)עשיתי system restore משום שפתאום לא ראיתי עברית נורמלי,כלומר ראיתי הכל הפוך-שמות קבצים,.ץבוק במקום קובץ וכו'... כמובן-לא עזר,ניסיתי אפילו להתקין מחדש את קבצי העברית וגם זה לא עזר.... בקיצור תמיד הייתה לי הודעת שגיאה כשנכנסתי לווינדוס ,התעלמתי ממנה...עכשיו כשבדקתי מה גורם לה(device manager ב) גיליתי את הדבר המפחיד הבא:נמחק או נהרס לי ה plug and play software device enurmertaorמ…

• 10 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים