עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני משתמש ב-WIN2000 SP1, בזמן האחרון יש לי כל כמה זמן (שעות של שימוש, לא קורה שלא בשימוש - המחשב תמיד פתוח) המחשב עושה REBOOT, לא מסך כחול ולא שום הודעה, אח"כ הוא עולה עושה SCANDISK, לפעמים מתקן משהו ורץ טוב... עד הפעם הבאה איך אני יכול לדעת אם זאת בעיית DISK, זכרון, ספק או משהו אחר? האם יש תוכנות שעושות STRESS TEST? תודה P3 800MHZ 512MB RAM

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by dog_foot,

שלום לכל מי שנכנס. ברשותי מחשב עם כונן HDD אחד והוא מפוצל ל-2. בכונן C מותקן windows 98 ובכונן D מותקן windows XP. ברצוני להפטר מכונן C או יותר נכון להעביר את הXP מכונן D לכונן C ולמחוק את ה 98. חשוב לי שכל המידע ב XP ישאר, להתקין מערכת מחדש כמעט ואינה אפשרית בגלל התוכן החשוב שבו. זהו מחשב ישן שיושב בצד לצורך עבודת תכנות בלבד. עם שפות תוכנות. אשמח לקבל רעיונות כיצד לעשות את זה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי חבריה, כותרת מחשב נייד ,צורב לא עובד התקנתי את המערכת על USB כרגע יש וינדוס 7 32 סיביות 3 גיגה זיכרון רוצה להתקין וינדוס 8.1 64 ביט מה צריך להגדיר אם אפשר תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, יש לי בעיה קטנה ומסקר שעשיתי הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הבעיה היא שהויסטה לא שומר את הצורה בה אני רוצה שהתיקיות שלי יראו. לדוג' אם אני רוצה שהקבצים בתיקייה מסויימת יהיו בגודל גדול או קטן אז אני קובע לו שיהיו כך אבל כל פעם שאני פותח את התיקייה הם מופיעים בצורה רנדומאלית שונה. בניגוד ל XP שם איך שהייתי מגדיר את האופן בו הקבצים יראו ככה זה היה נשאר. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. היי, פירמטתי דיסקים, התקנתי WIN7 64 bit ומשום מה מופיע לי ב STARTUP 3 וורסיות של WIN7. כמובן שאין לי עוד התקנה על אף הארד דיסק אלא אך ורק על אחד ספציפי. מה קורה פה? איך ניתן לסדר/להעלים את 2 הוורסיות הנוספות שנוצרו.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  9. חברים שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה בווינדוס 7 - כל פעם שאני חוזר ממצב שינה בווינדוס גודל סמן העכבר גדל פי 3 (הוא בערך בגודל האייקונים), ריסטרט למערכת פותר את הבעיה איך אני עושה שהתופעה לא תחזור על עצמה? תודה לעוזרים. יבגני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השתמשתי עם אותו KEY לשני מחשבים (XP)ומייקרוסופט גילו את זה והשביתו לי מחשב אחד(אי אפשר להיכנס לWINDOWS) , התקנתי וונידוס חוקי אבל כל ההגדרות שלי נמצאות בתקייה של הווינדוס הישן . כרגע בכונן C יש לי תקיית WINDOWS ו- WINDOWS.0 ה-0. הוא החדש איך אפשר שההגדרות של הישן יחולו על החדש? (אני בוחר כשהמחשב עולה איזה WINDOWS אני בוחר בזה החוקי ) אפשר להעביר את קובץ הרישום מהחדש ליישן ואז להפעיל את הישן עם הKEY החוקי ? מה אני יכול לעשות , כל הדרייברים , ההגדרות , התוכנות מוגדרות על הישן , תעזרו לי בבקשה .

11. Started by danieloskar,

אני רוצה להחזיר דברים שמחקתי בטעות אני רוצה לעשות את זה בעזרת שיחזור מערכת עכשיו אני לא יודע איך אני בוחר לתאריך שאני רוצה משהו יודע איך אני עושה את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  12. החלטתי שיותר נוח ומקצועי לעבוד עם הווינדוס כאשר שפתו תיהיה אנגלית... אני הולך ל: לוח הבקרה> אפשרויות אזור ושפה , שם ניסיתי לשחק בהגדרות ובסוף לא יצא מזה כלום. למישהו יש דרך או פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BURTON,

האקס פי משגע אותי לאחרונה הוא כל פעם מציג לי את ההודעה הזאת במספר תוכנות כמו מוזילה ודום 3 ואחרות זה ממש מעיק ובלתי נסבל וכבר התקנתי XP מחדש ושום דבר לא עזר אבא שלי אומר שזאת בעיית תוכנה ושאין כתובת כזאת בכלל בזיכרון ממה נובעת הבעיה? איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by m_k,

חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ilya.k,

שלום לכולם ... קניתי מחשב חדש וביקשתי שרק ירכיבו אותו בחנות מה אני עושה מכאן מכניס דיסק של ווינדוס וזה מתחיל להתקין אותו?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by ofir667,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להפעיל תוכנות ושום דבר לא עובד! אני לא יכול להתקין שום תוכנה.. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Inertia,

דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר אז אני מתכוון להתקנה של העברית שמוסיפה אפשרות לשנות את התפריטים של האופיס לעברית ממש כמו שיש לwindows xp. בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן מזה, חיפשתי בכל מקום תשובה לזה וניסיתי באפשרויות של הוורד ואין כלום. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתכנן לעשות פורמט ואני רוצה לפני כן להוריד את העידכון ולצרוב אותו על דיסק בכדי שהמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס. מאיפה אני יכול להוריד את העידכון, חיפשתי שאתר של מייקרוספט ולא מצאתי. אז תנו לי קישור בבקשה! תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sol,

היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. Started by gooz,

שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. היי היום תחתי את המחשב (כרגיל) והווינדוס XP התחיל לעלות ופתאום מופיע לי מסך כחול אבל לא הכחול המוכר אלה זה שכאילו הוא מריץ אץ הבדיקת דיסק לפני אבל רשום למעלה autcheck progrm not found - skeeping autchek ואז מופיע למאית השניה מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט :\ ניסיתי לעשות ריפר לווינדוס אבל ההתקנה לא נותנת לי אופצייה ללחות על R בשום חלק רק להתקין שוב. איך עושים ריפר? אולי יש דרך אחרת? בנתיים התקנתי עוד ווינדוס בכונן D (איפה שאין ווינדוס) ועשיתי בדיקת שגיאות ל C איפה שהווינדוס המקורי נימצא אבל זה גם לא עזר.. בבקשה עזרה =\ תודה לעונים אחרי החפירה הזאת

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  24. שלום כולם... יש לי בעיה במחשב, שה-Windows Media Center בויסטה לא מזהה את כרטיס הטלוויזיה שלי ואני לא יכול לראות שם ערוצים... מצד שני, ויסטה התקינה לי לבד את הדרייברים לכרטיס כך שעם תוכנות עריכה אני יכול להקליט וכ"ו. יש לי את הכרטיס Pinnacle PCTV משהו ישן מלפי בערך 4 שנים... אני יודע על משהו עם תאימות למדיה סנטר אבל אולי יש תוכנה או דרייבר שיאפשרו לי להשתמש בו במדייה סנטר?? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. שלום בטעות עשיתי מחיקה לצמיתות (Shift + Delete) של תיקיה שחשובה לי מאוד (מסמכים ותמונות). האם יש דרך כלשהי לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.