עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לשנות אייקון של תיקיה מסויימת בתוך אחד הכוננים שלי, איך אני עושה את זה? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  2. winxp pro השתמשתי בתוכנה TDS ולאחר שסיימה לסרוק גיליתי שאם אני עושה "צור קיצור דרך" אז אין לקיצור דרך שנוצר את האייקון עם החץ הקטן+האייקון של הקובץ אליו נשלח אלא קיצור הדרך מקבל את האייקון המקורי של הקובץ אליו נשלח. איך אני מחזיר את האייקון של החץ הקטן??

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by tal hw king,

?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nim901,

שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by S0000D,

עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. איך מוחקים את הכניסות לתוכנות שכבר לא עולות עם המחשב? ולא דרך ניווט אל המקום שמופיע שם ב-registery כי שם זה רק הפועלות

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  7. היי מישהו יודע איך לבצע התקנת מערכת הפעלה XP על דיסק קשיח נייד המתחבר על USB2. בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Leo101,

נכון יש את מנהל המשימות של windows עכשיו אני יודע שחוץ מהctrl + alt +delete אפשר להפעיל אותו דרך התחל.....הפעלה... אבל שכחתי את ה"קוד" שפותח אותו מישהו יכול להגיד לי מה הוא?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by A1eX,

בזמן האחרון לפני כל כניסה לונידווס נדלק אצלי המסך הכחול שעושה סקאנדיסק. אבל הבעיה שאני לא מבין למה זה קורה כי הכיבוי נעשה בצורה מסודרת וללא שום בעיות. עם יש למישהו דבר דומה או שיודע למה זה קורה מוזמן להגיב.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by niv0us,

קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by dbx22,

היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by Dan4,

מישהו כבר ניסה?:

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MasteRoi,

טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אני מדבר על זה שעושים מהboot לא זה של מצב דוס כאילו שממשיכים כאילו זאת התקנה רגילה לוחצים R ואז הוא מתקין.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by eladbu,

כאשר אני מעלה את וינדואס הוא רושם לי שקובץ c\windows\system\config\system הרוס או לא תקין ושולח אותי לריפר סיסטם רקוברי אני נכנס לדוס ורושם לו help אבל עדיין לא הבנתי איך אני מחליף את הקובץ אני חייב עזרה אשמח אם תדריכו אותי צעד אחר צעד מאיפה שהגעתי מה עלי לרשום? כמובן שבכל התהליך הדיסק xp בפנים עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. שלום, תמיד היה לי windows 2000 והמשחקים היו רצים והכל.. (Radeon 9500pro, AMD 2000+, 512MB) לפני יומיים התקנתי windows XP, ופתאום התחלתי להרגיש ירידה בביצועים, והאטה.. הורדתי את כל העדכונים הקריטיים וכמה שהם לא קריטיים, יש לי קטליסט 4.8, וכל מה שהיה לי מקודם.. בשביל באמת לראות אם יש ירידה עשיתי aquamark03, ובאמת, 23000 נקודות כשב windows 2000 קיבלתי 27000... יש למישהו רעיון אם זה הווינדוז או משהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. אמממ טוב זה קצת מוזר האמת. היום הבחנתי בזה שכאשר אני עוזב את המחשב לזמן מה, ואני חוזר, אני שומע את ההארדיסק של המחשב עושה קולות כאלה של כמו כשאני מאחה עם DISKEEPER או משהו כזה ואז כשהזזתי את העכבר ופתחתי את ה TASK MANAGER ראיתי פרוסס בשם משהו כמו DFRGFAT.EXE שמיד נעלם ביחד עם הרעשים. אמממ יש למישהו מושג מה זה ואיך מבטלים את זה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הדף שאתה מעביר לדף הבית שלך כול הכפתורים אפורים ואני לא יכול להעביר שום דבר! תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. :-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by yanivganor,

יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by Raul,

יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by niv0us,

יש ברשותי 2 מחשבים, שעל אחד מהם מותקן windows xp pro מקורי. האם אפשר להתקין את אותו windows (עם אותו מספר רישיון) גם על המחשב השני? הבנתי שאם מתקינים את אותה מערכת ההפעלה על 2 מחשבים שונים- ייתכנו בעיות בעידכוני המערכת שבמחשב השני. בנוסף, אשמח לקבל מידע על התקנת הווינדוז... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by Leo101,

יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים