Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי מצגת PPT המכילה קבצי AVI מובנים שעובדת ללא בעיות במחשב עם XP PRO ואופיס 2010, אך במחשב עם חלונות 7 ואותה גירסת אופיס קטעי הוידאו מוצגים ללא קול. האם זו בעיית CODEC ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חברה אשמח לדעת מהי המערכת ההפעלה הכי גרועה מכל המערכות הקימות אני מתכוון בין וינדוס מקינטוש לינוקס וכדומה מהי המערכת ההפעלה שמשתמשים בה כיום בכל העולם למה הרבה אנשים מעדיפים מערכת הפעלה וינדוס בגלל שהיא קלה ונוחה בגלל שיש לה הרבה תוכנות אשמח לדעת את כל התשובות אשמח לדירוג של כל המערכות ההפעלה הקימות מ-1-10 לא סוגי וינדוס אלה סוגי מערכות הפעלה כמו שציינתי למעלה(וינדוס מקינטוש לינוקס וכדומה) תודה יש ויכוח גדול ביני לבין חברה שלי שהוא אומר שמערכת ההפעלה וינדוס היא הכי גרועה בעולם ומכל המערכות הקימות שוב לא סוגי וינדוס כמו אקס פי ויסטה וינדוס 95 אלה כמו לינוקס וינדוס מקינטוש האם המחשבים של מקינטוש עובדים גם על מערכות של לינוקס או רק מערכות שהם פיתחו אייך קוראים למערכת ההפעלה …
-
- 43 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search). Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.Tap or click Add features to Windows 8. Then tap or click I already have a product key.Enter the product key, and then click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
http://selectv.net/index.php?showtopic=32842 הבן אדם תותח אין מילים אין כאן שום זיוף כי חוקי לחלוטין שימו לב לשיחה בין שני אנשים שהתקינו את העדכון " * says (2:47 PM): איזה הבדל *says (2:47 PM): פשוט מטורף * says (2:47 PM): באמת? * says (2:47 PM): * says (2:47 PM): בפתיחת תיקיות למשל " השיחה אמיתית לחלוטין
-
- 28 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין בו ווינדוס ויסטה, קראתי כל מיני מדריכים של פירמוט של ווינדוס ויסטה כי לדעת איך ליצור מחיצה כלמור: שיהיה שני כוננים, כונן c וכונן d, וראיתי שבכל המדריכים איפה שהקטע של לבחור באיזה כונן להתקין את הויסטה תמיד מופיע רק כונן אחד ולא שתיים, אז אם מישהו יכול להסביר לי מה? איך? וכל מה שמסביב תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי boot screen הזה על המחשב שלי (Windows XP Pro, SP3). (זהו הבוט-סקרין: http://www.themexp.org/preview.php?mid=31925&type=boot&view=downloads&page=&cat=&name=Simpsons+Bart+Chalkboard.zip&proddesc=Boot%20Screens&catdesc=TV/Movies&namedesc=Simpsons%20Bart%20Chalkboard זה לא עבד, וניסיתי להסיר אותו (לדרוס את הקובץ ntoskrnl.exe ע"י הקובץ המקורי) כאשר ניסיתי להכנס ל-safe mode על-מנת לדרוס את הקובץ, המחשב לא הסכים להכנס, והחזיר אותי שוב למסך האפשרויות של ה-boot. בסופו של דבר דרסתי את הקובץ במצב רגיל, אבל עדיין אני לא יכול להכנס ל-safe mode שאלות: 1. האם יתכן שחוסר תאימות בין הגרסה של הבוט-סקרין למחשב שלי יצרה את הבעיה? 2. איך אפ…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אין את האופציה בdxdiag, אני מנסה להריץ neverhood ואני מרגיש מסומם מהצבעים ההרוסים.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בפונטים של הוינדוס אני התקנתי לא מזמן ונדיוס Home אבל לא שמתי את הרשין בשלושים ימים הראשונים ואז נתקע לי הוינדוס אז אני התקנתי במקום וינדוס Xp פרו והתחלתי להתקין תוכנות על המחשב שלי אבל נתקלתי בבעיה כול העברית במחשב שלי נתקעה ולא יכלתי לראות עברית אלא רק סימני שאלה או גיבריש בתוכנות כמו Emule או Icq ראיתי את ההעיה הזאת אני חייב שתגידו לי מה לעשות וגם מתי שאני מחפש בIcq אז זה כתוב גיבריש תלי להבין מה הבעיה ותגידו לי איך לתקן אותה כי זה ממש חשוב לי אז בבקשה תעזרו לי !!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום. יש לי תיקיה של דרופבוקס, שמשום מה החיפוש של מערכת ההפעלה מדלג על התיקיה הזו. הוספתי אותה ידנית לחיפוש, ועדיין...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך אני יודע/בודק אם ה-ACTIVATION באופיס XP מופעל?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם גרסת ה 32 ביט תתמוך ב 8 גיגה זיכרון או שצריך גירסה 64 תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה שהתחילה ב WMP ועכשיו עברה ל outlook express שאני פותח אותם הם פעילים ועובדים אבל לא נראים על המסך. רק בtaskbar שאני מקליק עליהם יש אנימציית חלון שעף לצד ימין של המסך ו.......................... כלום. אם אני עובר פרופיל הבעייה נפתרת, אבל נשבר לי להחליף כל חודשיים פרופיל משתמש. בבקשה עזרה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-