עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by שכרפ,

שלום לכם, כיצד נועלים תיקייה ב-WINDOWS (לא הסתרה )???

• 7 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. פעם הורדתי אותו כבר ואז התקנתי שוב תווינדוס אבל שכחתי איך להוריד.. וכל פעם כשמורידים משהו או מתקינים עולה החלון הזה.. ואני לא מוצא שוב איך להעיף אותו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה סיפור מקרה: יום שבת לפני שבועים אני משאיר את המחשב דלוק ללילה שיוריד דברים למחרת אני קם בבוקר בודק רואה שסיים רוצה לצרוב פתאום מגלה שאין לי כוננים יותר(למרות שאתמול צרבתי דיסק) בגלל שלא היה לי זמן והייתי צריך לזוז לצבא אז לא יכלתי לנסות יותר מידי כדי לתקן עכשיו חזרתי אחרי שבועים הבעיה עדין קיימת ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונת אבל לא מצאתי כלום ניסיתי לשחק קצת בדברים וכלום לא עזר אז ככה תמונת מצב: מדובר בכונן ATAPI DVD A DH20A4P ובכונן HL-DT-ST CD-RW GCE8526B אז ככה הביוס מזהה את הכוננים ולא מראה שום בעיה איתם אבל הוינדוס(XP SP2) לא מראה אותם בכלל כשאני נכנס לDEVICE MANGER הוא מראה לי אותם עם סימן קריאה צהוב לידם ואומר שיש איתם בעיה אני ניסתי למחוק ואז להתקין שוב אבל ע…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by ag43,

כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by dan9,

הי יש לי מערכת הפעלה VISTA 64 וכאשר אני רוצה להתקין בUPDATA עדכון של הSP1 הוא לעובד ומודיעה על בעייה!!!! מה אני עושה האים זו בעיה ידיועה? נסיתי להוריד התקנה מהאתר אבל שוב קיבלתי את אותו בעיה!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  9. היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  11. אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Zeliran,

כשאני מנסה להריץ את ה ScanDisk (win98) אני מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון כדי להריץ את הסריקה, גם כאשר אני מנסה לעשות זאת במצב בטוח, כשאני מפעיל את ה scandisk דרך דוס, הוא עובד אבל כאשר הוא מוצא את השגיאה הוא אומר שהוא לא יכול לתקן אותה וצריך להריץ את הסריקה מחלונות קיימת בעיה נוספת שכאשר מנסים להריץ איחוי דיסק אז נתקלים באיזה שגיאה באמצע האיחוי (לא ברור לי מהי השגיאה..) ונאמר לי גם שכעבור זמן מסויים של עבודה, המחשב לעיתים "נתקע" ללא סיבה במנהל ההתקנים, ההתקן intel 82371AB/EB PCI BUS Master IDE Controller מסומן כשגיאה, והשגיאה המפורטת היא שההתקן גורם להתנגשות משאבים (code 15) ניסיתי להוריד את הדריברים מהאתר של אינטל ולהתקין אותם, אבל הוא עדין מסומן כשגיאה.. עצות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by קובי 1980,

שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by d3mo-killer,

יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?

15. Started by Tal14,

מה ההבדל ביניהם ? והאם אחד מהם משאיר את האינטרנט פתוח, ז"א שאם יש לי הורדות אני יכול לשים על אחד מהם וזה ימשיך להוריד, כי בSTANDBY זה לא עבד. והאם יש דרך אחרת לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני קונה ווינדוס 7 פרופשונל בעיברית המעבד והלוח שלי תמכים ב64 ניט קראתי ביקורת של מישהו שכתב ציטוט :אם הייתי קונה 32 ביט המערכת היית עובדת יותר מהר השאלה שלי 1. האם זה נכון שווינדוס 7 32 ביט יותר מהירה מ64 ביט? 2. מה ההבדלים בעבודה עם 32 ביט לבין עבודה עם 64 ביט? 3. אולי השאלות לא נישאלות נכון אבל אני מקווה שהקורא יבין למה הכוונה בברכה מושיק

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yoxo,

ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by dannygnh,

איך ניתן להתקין ווינדוס כאשר הקובץ מקובץ winrar ולהפוך אותו שהיה דיסק bootable?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by pukipc,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, win xp 32 bit, אך המחשב אינו מבצע RESTART באופן אוטומטי, מגיע למסך, המערכת מבצעת כיבוי, המסך נכבה, אך המחשב אינו עולה מחדש, רק לאחר לחיצה על כפתור ה RESET במחשב, המחשב עולהמחדש, מאותה נקודה וממשיך לעבוד כרגיל, יש לציין כי זה קרה גם במהלך ההתקנה, יש למישהו אעיון למה זה קורה? תודה מראש, משה.

21. Started by DL,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!

22. מיקרוסופט מאשרת כי Windows 10 לא תקבל עדכון גדול נוסף השנה, אבל יש לה תוכניות גדולות להמשך הדרך לכתבה

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by dovik,

היתה פה לאחרונה שאלה דומה, אבל לא כל כך.. ישנה מע' וינדוס 7 בשפה רוסית. המטרה היא להתקין כזאת מערכת הפעלה (וינדוס 7 הכוונה) שיהיה אפשר להפעיל משחקים כבדים שעובדים כרגע ברוסית ותוכנות בעברית שלא עובדות כראוי בגלל הפונטים הלא מובנים בכלל, מבלי שיהיו בעיות עם אחת מן השפות. יש לי וינדוס 7 בעברית ו כנ"ל ברוסית. אשמח לעזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.