עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם אני משנה את הרקע בשולחן עבודה והוא מחזיר לי אותו לשחור יעני הוא לא רוצה לשמור ת'הגדרה של הרקע שאני אומר לו אחרי כמה דקות הוא מחזיר לי עוד הפעם לרקע שחור נקי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by brum,

אהלן. קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם: יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי. כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי. חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו. וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו... אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by soome2,

שלום לכולם ! יש לי 4 הארדיסקים ! 2 מהם על מצב RAID 0, עליהם יש מע' VISTA 64 ועל ההארדיסק השלישי התקנתי XP 32, והרביעי זה סתם דיסק קשיח למשחקין הבעיה הייתה כשעשיתי בוט לדיסק של ה XP, וזה טען את ההתקנה, ואז מראה מסך כחול כמופעל מצב RAID ! שמעתי שצריך להכניס דיסקט או ללחוץ על איזה כפתור כזה RAID וזה XP, אבל ביטלתי את ה RAID והתקנתי באחד מהם .. התקנתי דרייברים והכל של הצ'יפסט .. ניסיתי דרייבר של RAID אבל זה מראה לי שגיאה שאין SCSI מ שו כזה ... יש לי לוח Rampage formula כשאני מחזיר למצב RAID, הוינדוס בא לעשלות ואז מסך כחול ואחרי שניה ממש מהר זה עושה רסטרט =\ אני צריך עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by IMT,

לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. Started by yotam360,

הסתכלתי על נושאים שנפתחו כאן ולכל מי שיש 4GB RAM הווינדוס מזהה לו 3.5 ואצלי זה 3. זאת בעיה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by boaz_aha,

שלום חברים התקנתי על המחשב החדש את הxp וניסיתי להתקין את הsp2 ואיני מצליח, הבנתי שזה בגלל אי-חוקיותה של הxp, האם ניתן להתגבר על הבעיה או שאני צריך להתקין מחדש ביחד עם הsp2?

7. היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  9. יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Dr.Hoffman,

לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. מידי פעם כאשר המערכת עולה המחשב נתקע ולאחר ריסטרט אחד עד שלושה המחשב ממשיך לעבוד , הסתכלתי ב EVENT VIEWER וזה מה שכתוב : The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. לפי מה שקראתי מחיפושים ב GOOGLE זה נגרם כתוצאה מעדכוני אבטחה אבל לא רשום באף מקום איך לטפל בזה , אשמח אם מישהו יודע איך לעזור. המשך יום מעולה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by yoxo,

אני מנסה לשדרג את המערכת לגרסא RC של 7 מWINDOWS XP . כשאני לוחץ על האפשרות שידרוג אז כתוב לי ש7 לא תומכת בשפה שאני משתמש בה (עברית) מה אפשר לעשות כדי להתקין את 7 בלי לפרמט את כל המחשב?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר קופץ כאילו אני הפעלתי את ה- explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב. 10x תודה וובקשה עזרו

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by meir3420,

יש לי את גירסת ווינדוס ויסטה SP1 אולטימייט.... עם כל העדכונים המומלצים... קיימת איזה שהיא בעייה שהווינדוס לא "זוכר" את מצב התיקיות והסמלים אותם ערכתי כבר סתם דוגמא בתיקיית פרוגרם פיילס ב C עשיתי לו כבר כמה פעמים שיסדר לי את זה לפי תאריך שינוי מה שנקרא בווינדוס XP השתנה... ובכל פעם הוא מחזיר לי את התצוגה על פי שם... או בתיקייה אחרת רציתי שקבוע הוא יפתח לי את הסמלים בגודל בינוני וכל פעם הוא מחזיר לי את זה לסמלים קטנים לאחר היציאה מהחלון... אשמח אם משהו מכיר את הבעייה ויוכל לייעץ לי על פיתרון... תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by habarbash,

היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by idan1836,

תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. הי, על מנת לעשות התקנה נקיה על הWIN הדפוק הנוכחי האם אני צריך לעשות פירמוט של הדיסק המכיל את הWIN הנוכחי, או שההתקנה מ-BOOT של הגירסה החדשה של WIN דורסת את ההתקנה הישנה לחלוטין ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by nikf,

שאלה דיי פשוטה ,אשמח לעזרה כאן, Win xp dailer , Connect automatically מסומן אך אינו מתחבר אוטומטית מישהו מכיר את הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by omrialon,

קניתי מחשב חדש ועכשיו שהדלקתי אותו מופיע לי בתפריט ללחוץ על f12 בשביל להכנס ל boot menu ושאני נכנס לזה ע"מ לבחור את הcd-rom כהתקן שלי המקלדת פתאום לא מגיבה יותר,היא התנתקה מהמחשב. מה לעשות?? די דחוף!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by e-d-a,

כשאני מדליק את המערכת ב95 אחוז מהפעמים היא נתקעת ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש ושוב עד שזה עובד ואפשר לעבוד עם המחשב. ובמקרים אחרים הwin קופא סתם ככה ואי אפשר לעשות כלום חוץ מהפעלה מחדש. המחשב שלי זה מה שבחתימה וזה קורה גם בלי oc הווינדוס שלי xp pro sp2. כל עצה מועילה תעזור תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. התקנתי ווינדוס xp על המחשב של אחותי לפני כחודש בערך, עכשיו יש איזשהי בעיה מוזרה שאני לא יודע אם זה קרה מיידית אחרי ההתקנה או קרה עם הזמן. הבעיה היא שעל התמונת רקע בצד שמאל בפינה כמעט יש פס באורך של 1 ס"מ אולי פחות שחור שיורד מלמעלה. עכשיו לא משנה איזה תמונת רקע אני שם הפס הזה נשאר. עכשיו אם אני פותח חלון אינטרנט, תיקיה לא משנה מה ומגדיל לכל המסך הפס לא נראה, אלא רק על הדסקטופ.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים