עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by XpideR,

שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by Omri643,

קרוב משפחה שלי בא כרגע משדרות(ב"ש) כדי לסדר איזו בעייה במחשב- הבנות שלו שיחקו לו במחשב, ושמו לו ססמא. הם לא יודעים את הססמא. גם כשנכנסים במצב בטוח, המחשב מבקש ססמא. יש דרך כלשהי להסיר את הססמא? אם אתם יכולים תעזרו, זה די דחוף.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Vista 32 *מפרט בחתימה* בקיצור עידכנתי ביוס מF3 ל F5 ואחרי הריסטרט המחשב עולה עד לחלון שאני מקליד את הססמת משתמש שלי ואז יש מסך כחול וכל פעם הקוד שם שונה, פעם לא מצליח לקרוא registry hive פעם page fault in non page area משהו כזה כל פעם שגיאה אחרת. ניסיתי להחזיר את הביוס הישן F3 ואת הביוס בטה F6 אבל או שהוא קורא את הקובץ של הביוס ולפני שהוא מתקין המחשב נתקע או שהוא אומר לי שהקובץ ביוס invalid. נכון לעכשיו יש לי ביוס F6d שאני פשוט לא יכול לצרוב עליו אף גרסא אחרת של ביוס. הווינדוס עולה אבל כלום לא עובד בו... כ זה נראה כאילו כל ה services מכובים... אני לא יכול להתחבר לאינטרנט והאנטיוירוס לא פעיל ורשום בservices שהוא בתהליכי הפעלה של השירותים שלו אבל זה לא זז. כמובן ניסיתי את ה…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי WINDOWS VISTA 64BIT, כבר די הרבה זמן בלי שום בעיות, היום עשיתי עדכון אוטומטי ופתאום כל הUSB הפסיקו לעבוד, אין עכבר, אין מקלדת, אין אינטרנט, אין הארדיסק נייד, מצלמך אינטרנט, כלום... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה נקודות קודמות אבל שום דבר לא עוזר, הצילו! יש פתרון למישהו?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  6. קודם כל,שלום לכולם-אני דיי חדש כאן(לפחות מבחינת כתיבת הודעות).. בכל מקרה,קניתי מחשב חדש לפני כיומיים,ולאחר שהתקנתי את ווינדוס(xp pro sp2),ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.. האייקונים שמעידים על קיצורי דרך בשולחן העבודה,לדוגמא אייקון של ווינאמפ,מוצגים ללא החצים של קיצורי הדרך(הריבוע הלבן,עם החץ השחור). ניסיתי למצוא דברים בנוגע לזה באינטרנט,אבל מצאתי רק הצעות שונות כיצד לבטל את החצים,ולא להחזירם. הלכתי לפי ההגיון,והורדתי את tweakmui של מייקרוסופט.. השתמשתי בתכונת הRepair Icons שלו,ולשנייה נדמה שזה עבד,אבל כשלחצתי על אחד מהאייקונים שוב כל האייקונים חזרו לצורה ללא החצים.. בתודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  7. שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. נראה לי שwindows picture and fax viewer לא עובדת טוה או משהו..... אם אני מנסה לפתוח תמונה זה לא נותן או אם אני עושה תצוגה של"תמונות" אני לא רואה את התמונות בקשה תעזרו לי!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by GENERAL,

אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצע יש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשור ביטלתי את ה FIREWALL של XP אשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  11. היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. אני לפני כמות הורדות מסיבית. אני צריך לשנות את המיקום של התקיה הזמנית, נגיד לתקיה בD:/ ושתמיד זה יוריד לשם. ולא יבצע את ההעתקה מהתקיה הזמנית לתקיה שבחרתי, כי אני עובד עם כונן IDE וזה לוקח לי על כל 700MB שלוקח 8 דקות עוד 5 דקות. תודה, אריאל

13. Started by david86,

כשאני מדליק מוזיקה מעלה את הוליום אז השירים נשמעים כמו דיסק סרוט וכשאני מוריד את הוליום אז הוא בסדר רק כשאני מעלה אותו השירים קופצים כאילו

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. Started by digixd,

שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ? ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד ! ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה בהתקנה חסר לו קובץ מסוג …

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by kudish,

זה רושם WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM is missing or corrut מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מהתחלה? :please: :please:

17. Started by tom12345,

התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by king,

אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by repero,

שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, ועכשיו התקנתי את הווינדוס 7. ההתקנה בוצעה על כונן SSD 60GB, שעבר פירמוט. לאחר ההתקנה שמתי לב לנתוני הכונן: בשימוש: 45 פנוי:~13 נכנסתי לתוך הכונן סימנתי את כל התיקיות וקבצים ועשיתי מאפיינים- הגודל המשותף של כולם הוא כ11 גיגה... לאיפה נעלמו ה20 גיגה האחרים ? המערכת שלי: i5 16GB ram Z68-d3h-b3 חשבתי אולי יש קשר ל SMART RESPONSE של ציפסט Z68 אבל אני לא מוצא אותו על המחשב שלי אז לדעתי הוא אפילו לא מותקן (התקנתי את הדיסק של הלוח אם) תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by tordek,

פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. הזמנתי דיסק התקנה ובטעות נרשמתי להזמנה עם מחשב שלא קיים אצלי יותר - נגנב... (איך נרשמתי - יש לי סריקה של הסיריאל נאמבר מה שיש מתחת למחשב גם של הגנוב וגם של החדש שנקנה אחרי). קיבלתי את הדיסק התקנה אי שם בפברואר ורק היום פתחתי כי לא מזמן חזרתי לארץ אחרי כמה חודשים. הבעיה שהמחשב HP הנוכחי שלי שבשבילו רציתי להביא את הדיסק התקנה - הוא בעל מערכת ויסטה הום פרימיום בעברית מלאה... והבעיה שהשדרוג שביצעתי היה על מחשב עם ויסטה הום פרימיום 64 ביט בשפה האנגלית.. דיברתי עם מיקרוסופט ישראל וגם עם HP ישראל ושניהם לא יכלו לעזור לי והתנצלו. מה אני יכול עוד לעשות כדי לקבל את זה בעברית ? חבל לי על ה-200 שקלים שבזבזתי לשדרוג לחינם.. לא רוצה להתקין ואז להוריד שפת ממשק מאתר פרוגי כי אמרו לי וגם …

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by tisan4us,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. קניתי כונן ssd חדש למחשב שכבר מותקן עליו ווינדוס 7 (על דיסק קשיח). אפשר להסיר את הווינדוס מהכונן הישן ולהתקין בחדש מבלי לפרמט? מהו סדר הפעולות שיש לבצע? כרגע המחשב מוגדר על IDE וקראתי שצריך לשנות לAHCI. באיזה שלב בתהליך לשנות את זה? כדאי להתקין 8.1 במקום 7? המחשב משמש למשחקים. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.