Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הגרסא Nero.v7.9.6.0, הוא טוען שאין לי גרסא עדכנית של Direct X ורוצה שאני אתקין DirectX 9.0C. למה הוא רוצה גרסא ישנה יותר? (אני עובד עם VISTA 64BIT) האם לאשר לו להתקין??
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הבעיה תמיד מתחילה מרגע התקנת הSP3(חבילת שירות 3) והכרטיס קול שלי לא מסתדר איתו \ מצליח להתקין אותו. נסיתי להתקין מערכת חלונות מספר פעמים, לא עובד. נסיתי דרייברים ישנים יותר,הכי חדשים, לא עובד. כאשר אני מסיר את חבילת השירות,יש אפשרות להתקין את הדרייברים ומצב השמע פועל לפתע. תמונות מערכת: (CPU-z-142) תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 רזה (הורידו ממנו את המון דברים) ועכשיו אני לא יכול לשים עברית בתור הNONUNICODE LANGAUGE וגם לא לכתוב בעברית. מישהו יכול לייעץ לי איך אני יכול להתקין את זה? יש לי XP נורמלי שאני יכול להוציא ממנו את הקבצים, אני פשוט צריך לדעת איזה קבצים ולאן להעביר אותם.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
על הדיסק ההתקנה רשום"ניתן להתקנה על מחשב חדש בלבד" שזה המחשב הקודם שלי. יש לי את הדיסק והסיסמה ,האם אפשר להתקין על מחשב חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב נתקע בהודעה starting freedos לא ממשיך לעלות אנא עזרו תודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה.. Invalid boot.ini file booting from c:\windows בדקתי בכונן C וגיליתי שהקובץ נעלם! כנראה משהו מחק אותו.. הבעייה שלי אני לא בתוח איך אני אמור לערוך אותו.. יש לי Windows XP SP2 אז אני צריך לרשום: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional With Service Pack 2" /fastdetect או: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2" /fastdetect אקיצר א…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי אני רוצה להכין התקנה אוטומטית של XP PRO עם קובץ תשובות מוכן ולהוססיף גם תוכנות אפילו להתקנה... אני מכיר תוכנה בשם Nlite שיודעת להכין תשובות מראש כמו הסידי קי וההגדרות משתמשים ולעשות כל מיני הגדרות מראש אבל אני מחפש מדריך בעברית שמסביר איך לעשות את כל הסיפור של התקנה אוטומטית בלי התערבות המתקין בעצם לשים את הדיסק וההתקנה תהיה אוטומטית לגמריי...וגם יותקנו בנוסף למערכת ההפעלה כמה תוכנות מסויימות שאני רוצה... מי שמכיר מדריך בעברית אני אשמח מאוד לדעת עליו....כי באנגלית אני מכיר כבר אבל זה יותר מידי לקרוא....(: תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
במיקרוסופט מעדכנים על כמות מרשימה של מערכות אשר עודכנו לגירסה החדשה של מערכת ההפעלה, בתוך פחות משתי יממות מאז ההשקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-פועלת-על-14-מיליון-מחשבים-ברח/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש עם מעבד I7 של אינטל ומפרט מתקדם מאוד (8 ג'יגה זיכרון DDR 3), כעת אני מנסה להתקין מספר משחקים וכולם קורסים לי עוד לפני שאני נכנס אליהם, המשחקים המדוברים הם הנסיך הפרסי וריימן 3. מערכת ההפעלה היא וינדוס אקס פי 64 ביט, אין לי מושג מה הבעיה כי רק בהקלקה על הקובץ הפעלה המשחק קורס ולא עושה כלום. האם המשחקים לא מותאמים לעבוד או שמדובר בהתקנה לא טובה של החלונות, אני דאגתי לעדכן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך אבל גם זה לא עזר. בכל מקרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
כבר יש לי XP 32, ואני רוצה להתקין ויסטה 32, ויש לי את ההתקנה יש לי רק הארדיסק אחד של 320GB ויש לי בו עוד יותר מחצי מקום פנוי, האם אני יכול להתקין גם את הויסטה על ההארדיסק או שצריך עוד הארדיסק ? מה שאני רוצה בעיקרון זה שכשאני פותח את המחשב זה ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל אותו עם הויסטה או ה-XP, כי אני רוצה את הויסטה רק בשביל ה-DX10 למשחקים
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן הודעות כאלו: Event Type: Warning Event Source: Userenv Event Category: None Event ID: 1517 Date: 04/10/2005 Time: 19:24:42 User: NT AUTHORITY\SYSTEM Description: Windows saved user ROEI-D6D0BFF6EA\Roei Weiss registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי אתגר בשבילכם.... ;D התקנתי לפני כחודש חודשיים את התוכנה TweakXP במחשב, ואחרי שתקנתי חסמתי עם התוכנה תיקייה שתהיה תקייה מוסתרת. עכשיו מה שקרה הימי שימוש בתוכנה עברו ואי אפשר להיכנס לתיקייה, למרות שהתקנתי את התוכנה שוב ל15. מישהו יודע איך אפשר להיכנס לתיקייה הזאת בלי התוכנה , על האייקון של התיקייה רשום Hidden Folder. אתה תעזרו לי מאוד כי יש לי שם חומר חשוב מאוד .. ארז.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מהדורת Windows 2000 Windows2000 היא מערכת הפעלה רב-תכליתית הכוללת תמיכה מובנית לרשתות שרת/לקוח ורשתות Peer-to- Peer (רשתות שוויוניות) משפחת מוצרי Windows2000 תוכננה לאמינות גבוהה, אספקת רמות גבוהות של זמינות משאבי מערכת ואפשרות שדרוג מרשת קטנה לרשת גדולה מערכית רבה. Windows 2000 כוללת טכנולוגיות המפחיתות את העלות הכוללת של בעלות (TCO Total Cost of Ownership) בכך שהיא מאפשרת לארגונים להגדיל את ערך השקעותיהם הנוכחיות בעודם מפחיתים את עלויות המחשוב הכלליות. בנוסף,Windows2000 משלבת תמיכת אינטרנט ויישומים מקיפה,תוך שהיא נשענת על הצלחת Windows NT 4.0 כמערכת הפעלה פתוחה לאינטרנט משמשת גם כשרת יישומים. Microsoft הוציאה לאור ארבע מהדורות של Windows 2000 Windows 2000 Profession…
-
אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אתם מכירים את הקובץ הזה שמופיע בסרגל ההפעלה המהירה מיד עם ההתקנה של ווינדוס - "SHOW DESKTOP" לפני כמה זמן התקנתי איזה יישום שהעלים לי אותו ואני לא מצליח לשחזר את הקובץ האם מישהו יוכל לומר לי איך להחזיר אותו כי זה ייתרון עצום כשיש אותו בסרגל ההפעלה בתודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-