Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..! שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכך מה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס xp . תודה רבה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Windows Installer עושה לי בעיות. לא משנה כמה פעמים ניסתי להתקין אותו מחדש או כמה גרסות שלו הורדתי, הוא לא עבד. לא עבד, זאת אומרת, בכל פעם שניסיתי להתקין תוכנה שתוכנית ההתקנה שלה עובדת באמצעותו, היא הציגה הודעה (את תוכן ההודעה אני לא זוכר במדוייק, אבל אפשר להשיג, אם זה הכרחי) ולאחר מכן נסגרה. כרגע, אני לא יכול להתקין שום דבר שעובד איתו, כי פשוט הסרתי אותו מהמחשב, בתקווה שאם אני אתקין אותו אחרי הסרה, הכל יסתדר. התקנתי אותו, וההתקנה אומרת שהיא הסתיימה בהצלחה, אבל בפועל Windows Installer לא מותקן או שהוא פשוט סתם לא עובד. עכשיו, בכל פעם שאני מתקין משהו שעובד עם Windows Installer, הוא פשוט כותב לי הודעה ש-Windows Installer לא מותקן על המחשב. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מתושתשת אבל לא ברמה שמפריעה, עד שמגיעים לסרטים שהאיכות שונה לגמרי ממה שהיה בXP בהתחלה חשבתי שזה בגלל ה Aero ואז ביטלתי אותו ונהייה הרבה יותר גרוע. המפרט שלי בצד - אולי קושר לכרטיס מסך תודה. המחשה במה מדובר, תראו גם את איפה שמראים את הדקה של הסרט והווליום(על הפנים):
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 7 על המחשב ומאז שהתקנתי אותו האינטרנט לא זז... יש לי לפ-טופ עם VISTA ושם לדוגמא אין שינוי במהירות הכל כרגיל משמע יש משהו ב-7... האם מישהו מכיר בעיה כזו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון הרבה בעיות עם טכסטים, שמוחלפים ע"י סימני שאלה או פשוט קווים (_________) התקנתי את כל הפונטים שהיו בהתקנה של הWIN לגבי השפות הנ"ל. רציתי לדעת אם יש חבילות הרחבה חיצוניות של פונטים שכולים לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עשו טובה, תענו לי מהר כי אני כבר נואש!!! מאיפה, לעזאזל אפשר להוריד את ה-Q306676 לוינדוס בעברית???
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחיצה C אצלי לא נפתחת באופן תקין שאני מנסה לפתוח אותה רשום לי פתיחה באמצעות תוכנה כלשהי איך מבטלים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך. אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו. אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו. אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך.. איך…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום. העתקתי את חלונות 10 (גרסה אנגלית ארה"ב) על DOK ע"י התוכנות הבאות Windows7-USB-DVD-tool windows_8_usb_installer_maker_v1.0.23.12 Universal-USB-Installer-1.9.5.6 rufus-1.4.10 YUMI-2.0.1.0 ואותה בעיה היתה תמיד שכשאר הוא מנסה להיכנס להתקנה הוא מציג לי את הלוגו כמו של חלונות 8 ולא מתקדם לשום מקום ניסיתי להוריד את הגירסה של אנגלית בריטניה ולא עזר מדובר בכל הנסיונות המערכת של 32 ביט (לא מעוניין בגירסת 64 כי זה יקח יותר זיכרון ויש לי רק 2 ג'יגה) חלונות 8.1 עובד אצלי נהדר, וגם את הגירסה המוקדמת שלו התקנתי ללא בעיות דבר נוסף חלונות 10 רץ אצלי מצויין על VMware (לא דרך DOK) ככה שקובץ ה-ISO תקין תודה רבה תזכו למצוות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה אם כונן הסי-די נפתח מעצמו ופעם גם שמעתי מוסיקה מתנגנת מעצמה(כמעט בטוח - סיכוי קלוש שזה היה פרסומת) אז זה סימן שהשתלטו לי על המחשב,נכון? מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל לפרמט את המחשב שלי....אני לא מוצא את הספרות וכל מה שקיבלתי כשקניתי אתXP פרו יש דרך לשחזר את הקוד ? היכן רואים אותו? תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-