Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, הבעיה בכותרת. אני מצרף את נוסח ההודעה וגם צילום מסך שלה. יש איזה אתר שיכול לעזור בפענוח או מומחים פה שיכולו לתת עזרה? נ.ב את הקובץ WER7F8B.tmp.version.txt שרשום שיכול לספק מידע לא הצלחתי למצוא. תודה רבה לעוזרים! Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 3d BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFA600274CA00 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini121808-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-67018-0.sysdata.xml C:\Users\Oran\Ap…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מסכים כחולים באמצע משחקים ,לא תמיד אך לפעמים, האם הOC עושה לי את זה? מוזר לי אם כן כי ביצעתי המון בדיקות יציבות והכל עבר יפה. הנה ,העלתי ארבעה קבצים ,כולם לדעתי יתנו את אותה ההערה, http://www.sendspace.com/file/dn1902 תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה. העלתי את הקבצים בפורמט TXT אם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
העלתי מלא תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה ל one drive. הבעיה שזה בכונן C ועכשיו אין לי מקום לכלום אפילו לא לעדכון של מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת שאני צריך. בקיצור איך מעלים דברים לענן הזה בלי שזה יקח מקום מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בעת גלישה באינטרנט קופץ חלון שגיאות שלח\אל תשלח נכנסתי להצג דו"ח ויש שורה:code:0xc000005 החלפתי זכרון וגם כרטיסי מסך ורשת אין קבצי minidump עשיתי פירמוט והתקנת xp מחדש פעמיים-הבעיה תמיד חזרה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לפירמוט המחשב והתקנת ווינדוס xp מפורט מאוד (אם אפשר גם תמונות).
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
פירמטי את המחשב אבל אני לא זוכר איפה שמתי את הדיסק של הדרייבר של הקול.... מאיפה אני יכול להוריד ת'דרייבר הזה??
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמפוצל ל 3 כוננים C,D,E אני רוצה שרק הקבצים בE ישמרו כל שאר הקבצים לא ישמרו ... איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם win nt ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין win98. האם זה אפשרי בהתחשב בזה שההארד דיסק הוא ntfs וב-98 זה יהיה fat32 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב הגיע העונה הזאת בחודש שההארדיסק שלי מפוצץ בזבל ויש בעיות בוינדוס שנגרמו על ידי אחים קטנים ואני צריך לפרמט הבעיה: אני לא מצליח! אני עובד ב XP והדרך היחידה שאני מכיר היא לעשות Repair ושם להיכנס ל Dos ולכתוב :Format C הוא נותן לי ת'אזהרה ואחרי שנייה חוזר למצב הרגיל של \:C ומפרמט הוא בטוח לא תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ.. קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה? יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו? תודה...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול וזה יצר קובץ dump שלפי מה שהבנתי פענוח שלו יכול להוביל למציאת התקלה במחשב .. אני אשמח אם מישהו יפענח את הקובץ dump שהתקבל אצלי .. צירפתי את הקובץ (סתכלו למטה) תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-