עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by LazyCat,

מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by yarost,

אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  5. שלום לכלום... תראו מישהו יכול לעזור לי?? יש לי תוכנה TC שמה... היא תוכנה של שפת C וככה אני מפעיל אותה והכל... היא עולה אבל משום מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת לא... כל תוכנה כזו של דוס לא מגיבה לי לא לעכבר ולא למקלדת?? פעם זה עבד לי (שנתיים שלמות בXP)... פירמטתי את המחשב שוב ועדיין לא עובד.... מה לעשות אולי יש משהו בWINXP ומונע מזה לעבוד? בתודה אלעד

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by sabpa2,

להתקין SP 2? מומלץ להתקין או לא?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך לפרמט לחבר שלי את המחשב ואני פשוט שכחתי הכול,מה הדרך הכי פשוטה ומהירה? ותענו מהר כי זה דחוף,תודה.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Holography,

בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM. כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות (כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו') האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות

10. סתכלו על סעיף 3...באתר "החמור העברי הראשון" רשום שם לא לבצע כי זה עושה בעיות עם תוכנת שיתוף BT שאני לא יודע אם זה ביטורנט או משהו אחר ...קיצקץ לעשות אותו או לא ? http://netmag.nana.co.il/Article/?ArticleID=83061

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Dilbert Marker,

קצת נמאס לי מהאקספלורר המכוער והכבד למדי. חשבתי על style xp בשביל המראה אבל אני מניח שזה יגזול לא מעט משאבים ואני לא אחד שרוצה יופי על חשבון מהירות. לכן אני חושב כרגע על להגיד שלום לאקספלורר ולנסות אסטון. אז... יש הרבה שאלות כמו: שמעתי שזה משתמש בפחות זכרון?(אקספלורר מתחיל בכ30 מגה אצלי ומגיע ל50+) האם זה מהיר יותר? איזה בעיות יש עם זה? יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו? ועוד שאלות רבות שלא חשבתי עליהן. קיצר אשמח לשמוע תגובות בנוגע לאסטון, או אולי המלצות דווקא לרדת מהרעיון ולנסות style xp או משהו. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הווינדוס עולה ואחרי שאני מתחבר לאינטרנט יש לי הודעה שהמחשב מתכבה עוד 60 שניות (מצורפת תמונה) וזה לא הבלאסטר !!1! עכשיו אם אני עושה SHUTDOWN -A זה מפסיק את זה אבל פה הבעייה זה לוקח ממני את ה-ADMIN של הWIN אני לא יכול לכבות את המחשב או לעשות ריסט הוא אומר שאין לי הרשאה לזה... בבקשה עזרה אני נואש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by IMT,

פירמטתי מחשב לשכן שלי (בטמורה הוא מסדר לי את הברזים שדולפים ) התקנתי לו וינדווס 98 גרסה שניה עם תמיכה בעברית. נכנסתי ל Add\Remove Program ללשונית של הוינדווס והוספתי תמיכה הרוסית. לחצתי כפתור ימני על סמן השפה בפינה למטה, בחרתי מאפיינים והוספתי רוסית. הופיעה הסמן של רוסית ובכל זאת כשניסיתי לכתוב זה השתנה חזרה לעברית או אנגלית. מה עשיתי לא נכון? היכן טעיתי? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nim901,

אז ככה פירמטתי לחבר של אחותי תמחשב ומשום מה הוא התנהג מוזר. היום אחותי אמרה לי שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט אז באתי ראיתי שיש הרבה תוכנות מוזרות אז כמובן ניסיתי דרך MSCONFIG להוריד אותם וה Ad-Watch התחיל להשתגע כאילו כל הזמן תוכנות ניסו לשנות תריגסטרי. בקיצור עכשיו כשנכנסים למחשב מופיע חלון שמבקש להכניס סיסמא ואז כיאלו משהו מכניס לבד סיסמא ואז המחשב עושה windows is starting up וזהו, הוא נשאר תקוע \: עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו אחרון לפני שאני מפרמט לו תמחשב, שוב ?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by FlipM0de,

מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by Dan1989,

אוקיי יש לי 2 בעיות: 1) קפץ לי איזה עידכון של windows אתמול, ולחצתי לו להוריד. הוא נתקע על 0% משום מה, ושכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, הוא שוב היה שם, תקוע. מה לעשות? 2) יום אחד התצוגה ב"המחשב שלי" השתנתה. למי שלא הבין אני מדבר על זה שהעמוד היה מחולק לכוננים.. ד"א יש לי xp professional. מצורפת תמונה של איך זה עכשיו. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? ומה גרם לזה להשתנות פתאום?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by PhoenixBoy,

התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by yaniv26,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם התוכנה win xp manager האם היא האמת מסדרת את המחשב ??

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by devek,

התקנתי היום וינדוס 2000 ויש לי שתי בעיות מעצבנות! הראשונה היא שכל השמות באיי סי שלי שאמורים להיות בעברית מופיעים כסימני שאלה |: והשנייה היא שאני מצלם תמונה ובא לשמור אותה אין לי פורמט JPG ): מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב Intel Celeron 533mhz כמובן שאני לא עובד איתו עכשיו לפני שבועיים החלפתי לו הארד דיסק כי הישן הלך לעולמו ומאז אני לא מצליח להתקין ווינדוז על ההארד דיסק המחשב עולה ואחרי שהוא רושם לי Verify DMI data הוא רושם לי Invalid system disk עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר? כי לא כל כך הבנתי חשבתי שאולי חסרה מערכת הפעלה אז ניסיתי להתקין Win98se יש לי מקורי ככה שהתקליטור של הווינדוס עובד בטוח בהתחלה ניסיתי דרך דיסקט איתחול פירמטתי , ואז כשהרצתי את ההתקנה הוא הריץ ScanDisk ואז ההתקנה עלתה ונתקעה וכשניסיתי להעלות את הדיסק דרך הבוט הוא לא עלה רק רשם לי: invalid system disk יש לציין שלפעמים כשאני מריץ את ההתקנה הוא רושם not ready to reading drive E: ומה זה אומר , נראה לי שיכ…

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  22. איך אני מוחק תמדיה פלייר מהמחשב שלי לחלוטין??? ניסיתי דרך הוספה והסרה של ווינדוס אבל לא עזר איך אני מוחק אותו לגמריי מהמחשב שלי

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  23. Started by hichkock,

יש לי בעיה בדיסק התקנה שזה לא מקבל את הקוד וצריך להתקשר אליהם ולעשות את זה.. זה דיסק מקורי... זה תמיד ככה.. וזה תמיד עובד אחרי שאני מתקשר. מתי שהוא מבקש פרודוקט קי... עשיתי שיבקש יותר מאוחר כדי שאני יוכל להתקין כמה דברים קודם כל וזה לא מופיע בשום מקום עכשיו ולא מבקש (בד"כ זה בשורה למטה נמצא...). אני לא יכול להתקין service pack 2 בגלל זה - הופיעה לי שגיאה שאמרה שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים