Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח asus z370 prime-a כונן NVME 1TB של סמסונג שמחולק לכונן C ולכונן D עכשיו הווינדוס מותקן בצורה של legacy עכשיו אני רוצה לשנות את הBOOT לUEFI וראיתי פה מדריך ביוטיוב לזה גג השאלה שלי האם זה יעבוד בלי בעיות או שיש סיכוי שהמערכת הפעלה לא תעלה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עכשיו שיצאה הויסטה... מה עדיף לרכוש... את גירסת ה 64 ביט או ה 32 ביט? (כמובן שיש לי מעבד 64 ביט)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אנשי פורום יקרים, לאחרונה אני מסטז'ר מעט את הידע שלי על מחשבים של חברים קרובים ומתקן להם אותו. קיבלתי מחשב חדש לגמרי מהחנות וחבר ביקש ממני להתקין לו את כל מה שצריך. זיהיתי כי למחשב יש חיבורי SATA בHD ובCD. הכנסתי hiren's boot cd בכדי לפרמט HD חדש ולחלק אותו למחיצות כדרך ראשונה אך הפרטישן מגי'ק סירב לעלות (והמחשב חדש). הוא כתב משהו על זה שאין דרייבר או משהו בסגנון. מהבנתי התכוון כי אין דרייבר לבקרי הSATA. כשהכנסתי דיסק windows הוא רשם מה ברצוני לעשות עם כמות הגיגבייטים הלא מנוצלת(unllocatd). לפרמט, ליצור מחיצות וכד'. מה אני צריך לעשות? הבנתי כי עדיף תמיד לפרמט ולחצות מחיצות בעזרת פרטישן מגי'ק. 1. האם להתקין דרייברים לבקרי סאטה של הרכיבים ואז הפרטישן מג'י…
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לילה טוב, יש ברשותי - Winsows 8.1 שבזמן האחרון לא מצליח לעדכן עדכון מסוים שנתקע על - 75%. הבעיה שהעדכון ממתין ומיד שאני עושה הפעלה מחדש, המערכת הפעלה מנסה לעדכן אותו המון זמן עד שבסופו של דבר מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת שלא היה ניתן לעדכן את העדכון. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי Win XP SP3 והחלטתי שאני רוצה להתקין WIN 7. הרצתי את התוכנה של מיקרוסופט לבדיקת החומרה וזה עבר.. התקנתי כבר את WIN 7 דרך VMWARE, ויש לי כמה שאלות.. הגרסה שהתקנתי על ה VMWARE היא הULTIMATE והשאלה היא האם אני באמת צריך אותה..? אני משתמש בייתי, בעיקר למשחקים, גלישה לא משהו מיוחד.. במידה ואני אתקין את ה WIN 7, כמה מקום צריך לתת ל WIN 7 שיהיה מספיק..? יש לי HD של 500GB. ואני מוריד המון דברים (משהו כמו 200-300GB), הרבה קבצי ISO וסרטים.. אז אני בד"כ עושה 3 כוננים, System Only Misc Download + ISO's בערך זה החלוקה ב HD.. כשהקתי את הXP הקצאתי לו 20GB, ויש מצבים שזה פשוא לא מספיק, נשאר לי בערך 100MB.. וגם לאחר ניקוי בעזרת CCLEANER נשאר לי בערך 3GB פנוי.. אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מניח שלא, לפי האמור באתר של מיקרוסופט, אבל שווה לשאול, לא?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, כי אני לא בטוח בדיוק מאיפה הבעייה נובעת. בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי מוצא בערך פעם ביום קובץ בשם upd44.exe שהוא טוען שהוא Backdoor.Trojan ומוחק אותו. היו עוד כמה שמות שהקובץ הזה הופיע לי תחתם, ותמיד האנטיוירוס גילה לי אותם ומחק אותם. הרצתי בדיקה מלאה על כל ההארד-דיסקים כמה פעמים אחרי שהוא התגלה, והאנטי-וירוס (Norton 2003) לא מצא כלום. בדקתי ב Registry שלי ושום דבר חשוד לא עולה ב Startup. מכאן שאני חושד שקיים לי איזה Security Leak במחשב, ושמישהו כל הזמן משתיל לי את הוירוס הזה במחשב. לא הרצתי שום דבר חשוד לאחרונה, לא קיבלתי אף דואר חשוד, והרבה פעמים הקובץ הופיע שוב שעות לאחר שהוא נמחק בלי שאפילו נגעתי במחשב. אז השאלה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הבוקר ב 8 התחלתי נקוי דיסק בחלונות 8.1 זה נראה "תקוע" על ניקוי עדכון חלונות הוא סיים עכשיו - 10.15 וניקה 2.7 גיגה בתיקית WINSXS ! שווה. (לא יודע אם גם CCLEANER מטפל ב WINSXS כי אני לא משתמש בו.)
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי פשוט רשיון חוקי של Vista Enterprise, ולא יודע חסר לי קצת הglam של ultimate כיוון שאני לא מתכוון באמת לקנות Ult, יש איזהשהי דרך להמיר את הרשיון לHome premium, לשדרג לAero בסכום סמלי, או להכניס אותו בכוח למערכת?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הסרתי שתי גרסאות של ווינדוס שהיו מותקנות על partitions נפרדים. איך אני מוחק אותן מרשימת מערכות ההפעלה שצצה לי עם אתחול המחשב?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לעשות בויסטה מן אפקט כזה שכאשר אני פותח כמה תקיות זה נראה כמו תלת מימד כזה..... מה שפחתי ראשון נראה "רחוק" אם כן איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב לנובו G510. הבאתי מערכת הפעלה של אח שלי (מקורית) על CD ורציתי להתקין על המחשב הנל. הבעיה - הכונן לא מזהה את הדיסק, לכן לקחתי USB, הורדתי מערכת הפעלה מהאינטרנט, המרתי את הקבצים עם תוכנה wintoflash לUSB והתקנתי על המחשב. התוצאה - בהפעלה של המחשב עולה הביוס עם כל מיני אפשרויות - win7/server, win7/defualt,debug/legacy,debug/defualt וכו'.... כשאני בוחר על הראשון זה מעלה את הוינדוס אבל יש בעיית קישוריות באינטרנט וחסרים הרבה דברים... עזרה בבקשה! אני לא יודע מה לעשות....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הוספתי תמונה, כמו שאתם רואים הסמן אמור להראות בשורה הבולטת... הוא שם, אבל לא ניראה... אני מוצא את עצמי מנער את העכבר כל הזמן כדי שהסמן לא יעלם... חיפשתי בהגדרות של העכבר ולא ממש מצאתי משהו שקשור... עריכה, הוסיף שזה קורה רק בדפדפן... ולא בדסקטופ לדוגמא... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-