עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by adry,

פירסמתי את הפוסט הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345626.0 בפורום תוכנה, אך אחרי שהבנתי מול מה אני עומד נראה לי שזה המקום לשאלה. יש ל וירוס על הווינדווס XP. בהתחלה זה היה עניין של לפתוח לי את החלון של הפרטישנים כל פעם בחלון חדש (למרות שמסומן בהגדרות של התיקיות לפתוח הכל באותו חלון) אך אחרי עבודה זריזה עם ה kaspersky הבעיה הזאת נפתרה. התוכנה גם מצאה לי כל מיני דברים בעייתיים ב temp תחת ה user בפרטישן שעליו מערכת ההפעלה. העניין הוא שכידוע תקיית ה temp היא מוחבאת ולמרות שסימנתי "תראה תיקיות מוחבאות" אני לא רואה אותן וזה כל פעם חוזר לי ב folder options ל hidden בפוסט הקודם כתב לי nikiller אך למרות החיפוש אני לא מוצא מה הן התוכנות האלה וכייצד אני פותר א…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קיים מעבד - E4500 זכרון - 2GB 800 DDR2 דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLE מסך - W1952TQ LG 19 רחב האם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבד וברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSP השונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

5. Started by AboveBeyond,

התקנתי מערכת הפעלה חדשה (7) לאחר שהיה לי XP המערכת הותקנה בהצלחה חיברתי דיסק קשיח שהיה במחשב הקודם עם כל הקבצים שלי ( דיסק sata) קיבלתי הודעת שגיאה : D:\ disk not accessible אחרי כמה מאמרים באינטרנט גיליתי שזה בעיה מוכרת , עניין של הרשאות ניסיתי לקחת בעלות על הכונן, למנוע חילחול הרשאות ואני פשוט לא מצליח זה נותן לי הודעות שגיאה על רב התיקיות מה לעשות ?

6. Started by oren88,

אז ככה, אני כנראה הולך לקנות VISTA ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ואם זה יהיה משמעותי בשבילי.. הצרכים שלי: אינטרנט, סרטים, סדרות אך בעיקר - משחקים! שמעתי שישנם 3 גירסאות: ה Basic עולה 100-200 ש"ח ה Premium - עולה 500 - 600 ש"ח וה Ultimate - עולה 1,000+ ש"ח מה ששמעתי בינתיים זה שה Basic - לא טוב, Premium - טוב, Ultimate - הכי טוב. אבל אני רוצה קצת יותר 'פירוט' על העניין.. מה ששמעתי בינתיים זה שב Ultimate יש דברים כמו ה DreamScene שאין בגירסאות האחרות.. אבל ה Ultimate עולה 1,000 ש"ח ואני לא רוצה להשקיע כל-כך הרבה במערכת הפעלה.. בקיצור, עיזרו לי להחליט ופרטו לי על כל אחת מהגירסאות בבקשה? יום טוב ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. הייתי עכשיו איזה שעה ב- DeviantArt וחיפשתי ערכת נושא כמו שאני רוצה ולא מצאתי (הורדתי איזה 20 שלא היו מה שרציתי או לא עובדים). מצאתי תמונה של ויסטה ויש בה את הפרטים הכי חשובים שאני רוצה שיהיו בערכת הנושא: 1. שה- Start button יהיה קצת גדול יותר מה- Taskbar. 2. שהתמונה של המשתמש תהיה בולטת החוצה. 3. שזה יהיה שקוף. 4. שיהיה בצבע שחור או אפור (לא כמו בתמונה = כחול). שלא יהיה ערכת נושא ל- Style XP או WindowBlinds, שיהיה ShellStyle. אם למישהו יש ערכת נושא כזאת אז בבקשה שיגיד לי מאיפה הוא הוריד אותה, אני עכשיו הולך לחרוש על wincustomize.com. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by gabig12,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by zkfirz,

מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by shahar07,

יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by pak82,

יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by TMRider,

אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה קטנה. שידרגתי את המסך שלי למסך דק, ומאז השידרג כאשר אני פותח את המחשב ויש את הטעינה של ה windows xp אז הסמל של windows והטעינה עצמה חוצה את המסך לצד ימין. כלומר, הטעינה לא במרכז המסך, אלה בצד ימין ויש חיתוך של הסמל. בקיצור, איך אני מחזיר את הטיענה למרכז המסך? תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  17. טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. Started by karpad,

(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by vizido,

שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו

22. שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Aviv.H,

אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים