Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שאלה בכותרת. כנראה שמחקתי את סל המחזור ואני לא מוצא שום דרך להחזיר אותו לשולחן העבודה. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי WIN XP במחשב והמערכת עובדת ללא דופי. לעומת זאת, אם המחשב עומד דולק למשך זמן מה ללא כל תוכנית שרצה עליו הוא עובר אוטומטית(מתנתק) למסך החלפת משתמש (רשומים 2 משתמשים במחשב). שאלתי היא: כיצד ניתן להפסיק את הניתוקים, וכיצד ניתן למחוק את אחד המשתמשים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי xp בכונן c חשבתי להתקין בכונן g ויסטה במהלך ההתקנה של הויסטה לא יודע מה קרה נדפקה חזרתי לxp ואז עשיתי אתחול לכונן g, ושכיביתי והדלקתי היה לי בהתחלה לפני שהxp עולה בחירה בין הויסטה לxp איך אני מוחק את זה שהאקס פי ישר יעלה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שני אלו עדכונים לבעיית המודמי-USB. מה ההבדל ביניהם ???? Q307271_WxP_SP1_x86_enu_MID57834.exe Q307271_WxP_SP1_x86_ENU_MID58293.exe
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שמתי לב שיצאה מעין גרסת בטא לDirectx 10 למשתמשי xp. מישהו ניסה להתקין בהצלחה או שזה ניסיון אבוד מראש, והשדרוג לVISTA בלתי נמנע? כמובן שהגרסא לא פותחה ע"י מיקרוסופט ולכן היא לא "רשמית".
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני יכול להוריד dx10 ל וידוס ויסטה ? כשאני נכנס לאתר של מיקרוסופט זה נותן לי את הגרסה dx9c תודה מראש אבי ( אני לא בטוח שזה המקום המתאים להודעה שלי )
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אתמול באמצע גלישה באינטרנט פתאום המסך הפסיק לקבל אות מהווינדוס, הפך לשחור ונתן הודעה שהוא לא מקבל אות. ניסיתי להעלות את המחשב מחדש מספר פעמים, יש תמונה עד שמגיע המסך שיש את הקווים הירוקים שטוענים את הויסטה, ואז כאשר אמור לעלות המסך הראשי של ויסטה עם שמות המשתמשים שוב המסך הופך שחור ונותן הודעה שהוא לא מקבל אות. אחרי כמה נסיונות התייאשתי והתחברתי לXP הישן נושן. משתמש בכבל DVI. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, אני מת בלי הויסטה. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נ…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש שקיניתי, התקנתי עליו מערכת הפעלה של WINDOWS XP PRO, נורטון אנטי וירוס 2004, ושני תוכונות הגנה נגד SPYWARE, אחת מהם של חברת מיקרוסופט שניקראת בטה. כאשר התחברתי לאינטרנט קוראת אצלי תופעה מוזרה, כול כמה שניות נסגרים לי דפי האינטרנט אקספלורר (אתרים) בעצמם וגם נפתחים לי דפי אינטרנט חדשים וגם חלקם נסגרים פתאום בעצמם. כאשר התקנתי את ה SERVICE PACK 2 תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות. כאשר ירדו לי עדכוני אבטחה של ה WINDOWS באופן אוטומטי, התקנתי אותם ושנית תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות שנית. אנא עיזרו לי כי בצורה זו אינני יכול לגלוש באינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני USB של מקסטור הבעיה בWINDOWS שלי זה שכשאני מחבר הWINDOWS לא מקצה לכונן אות רק כאשר אני נכנס לניהול מחשב ומקצה באופן ידני אות ואז מנתק את המשתמש ונכנס עוד פעם רק אז אני רואה אותו הבעיה היא אצלי כי הוא עובד מצוין אצל חבר שלי יש לצין שגם אחרי שאני מקצה אות כונן עדיין אני לא יכול לעשות לו CHKDSK
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-