Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי התקנה של XP ואין לי מושג בכלל אם מדובר בX64 או X86. איך אני בודק את זה דרך מחשב שמריץ ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמתי לב שיצאה מעין גרסת בטא לDirectx 10 למשתמשי xp. מישהו ניסה להתקין בהצלחה או שזה ניסיון אבוד מראש, והשדרוג לVISTA בלתי נמנע? כמובן שהגרסא לא פותחה ע"י מיקרוסופט ולכן היא לא "רשמית".
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין להתקין XP על מחשב מסויים ולבטל את קבלת העידכונים האוטומטית. כשאני מבטל את קבלת העידכונים יש מגן אדום בTASK BAR שאי אפשר להפתר ממנו...והוא די מטריד... האם יש אפשרות לבטל את העידכונים ועל אותה הדרך גם לבטל את הנדנוד המרגיז? תודה על התגובות...
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני יכול להוריד dx10 ל וידוס ויסטה ? כשאני נכנס לאתר של מיקרוסופט זה נותן לי את הגרסה dx9c תודה מראש אבי ( אני לא בטוח שזה המקום המתאים להודעה שלי )
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בסלון שמשמש אך ורק לצפיה בסרטים ויש לי בשבילו גם שלט רחוק של פקרד בל, המחשב הוא פנטיום 3 550 + 256 מ"ב זיכרון. האם אפשר להתקין עליו חלונות XP MEDIA CENTER EDITION 2005 והוא ירוץ נורמלי? אני לא צריך ממנו ביצועים מיוחדים רק שיראה סרטים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה אני לא רוצה לפרמט את ה windows שלי רק בגלל הבעיה המוזרה ביותר הזאת, בעבר התקנתי תוכנות של מצלמה שעושות כל מיני אפקטים אז צצה הבעיה הזאת.. שאני מפעיל מצלמה לא משנה מה,תוכנות מסרים או הכל.. זה מראה לי פסים מוזרים כאלה כמו של טלויזיה.. הינה תמונה : אין לי שום תוכנת מצלמה יותר של אפקטים וחיפשתי הרבה במחשב... אני כבר אובד עצות,סרקתי עם עשרות תוכנות של אנטי וירוס,ושל ספוויאר... פשוט עשרות. ניסיתי גם להחליף מצלמה וזה לא עזר תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כל פעם אני משנה את הרקע בשולחן עבודה והוא מחזיר לי אותו לשחור יעני הוא לא רוצה לשמור ת'הגדרה של הרקע שאני אומר לו אחרי כמה דקות הוא מחזיר לי עוד הפעם לרקע שחור נקי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חברה היום כאשר ניכנסתי לאתר lsdiods וניסיתי לקנות היה כתוב לי cookies not eanabld תם מבינים מה קרה ויכולים להסביר לי מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שונים אני רוצה: 1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות 2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר) לעזרתכם אודה מאד, יהודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-