Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמחובר ברשת למחשב פנטיום 3 המשמש כמנהל הורדות וחיבור לרשת למחשב החדש. הבעיה היא שכאשר אני פותח RAR רציני או סתם מעתיק קובץ "כבד" החיבור "נסתם" ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט במחשב החדש. ברגע שאני עוצר את ההעתקה הכל עובד מצויין. האם יש אפשרות לשמור רוחב פס מסויים לחיבור האינטרנט בין המחשבים? המשחב הישן מריץ XP PRO והחדש 7 ULTIMATE. אני לא מעוניין לחבר ראוטר.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום כולם אני ניסיתי להתקין במחשבי את הSP3 אך זה אמר לי למחוק את העדכון הזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו בהוספה והסרה. גם ניסיתי לראות אם כתוב במיקרוסופט אבל גם שם לא כתוב איך. האם יש דרך ידנית בה אוכל למחוק את העדכון הזה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שונים אני רוצה: 1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות 2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר) לעזרתכם אודה מאד, יהודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב ונתקעתי בהתחלה.. שיניתי שהמחשב יקרא קודם כל מהכונן תקליטורים, הכנסתי את הדיסק, אבל ההתקנה של הווינדוס לא עולה לי. זה מחזיר הודעה Invalid boot.ini והמחשב עולה כרגיל. מה אני אמור לעשות ??? (ד"א זה ווינדוס XP מקורי) תודה --עריכה-- העברתי מאחד המחשבים את הקובץ BOOT.INI לC ועכשיו ההודעה הזאת נעלמה. אבל פשוט המחשב עולה כרגיל ולא מעלה את ההתקנה..(הכונן תקליטורים תקין מחובר והכל)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי WIN XP במחשב והמערכת עובדת ללא דופי. לעומת זאת, אם המחשב עומד דולק למשך זמן מה ללא כל תוכנית שרצה עליו הוא עובר אוטומטית(מתנתק) למסך החלפת משתמש (רשומים 2 משתמשים במחשב). שאלתי היא: כיצד ניתן להפסיק את הניתוקים, וכיצד ניתן למחוק את אחד המשתמשים?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מס' שבועות נעלם לי ללא אזהרה הטאב desktop מה- display properties (הטאב שממנו אפשר לשנות רקעים) והפכתי את העולם לנסות לשחזר אותו וכלום לא הולך. הרצתי אנטי ווירוסים ואטי ספיוורים ומנקי רג'יסטרי ומה לא. (אפילו מצאתי איזה אתר בשם kelly's korner שמכיל מלא תיקונים לרג'יסטרי אבל גם אלו לא עזרו). מצאתי דרך גוגל כמה אנשים שמדברים על משהו שנקרא desktop hijacker אך לא מצאתי חומר בנושא. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פיתרון שיגיב בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אני לא כ"כ זוכר מה יכול לגרום לזה חוץ מאולי בעיה בהארדיסק, אבל יש לי מחשב של מישהו ש3 שניות אחרי שמסך הפתיחה הראשון של XP עולה המחשב מאתחל את עצמו, וחוזר חלילה... מה זה עוד יכול להיות, ועדיף כמובן בלי להתקין וינדוס מחדש... תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לנו בבית שני מחשבים....המחשב שלי ועוד אחד...במחשב השני נתקלתי לפני כמה ימים בבעיה מוזרה.. הפעלתי את המחשב והוא פעל רגיל שהוא הגיע וקטע שהוא טוען את ה-windows הוא סיים לטעון אותו וממש לפני הכניסה לwindows הוא הפעיל את עצמו מחשב... וככה שוב שוב... :'( מישהו אולי יודע מה זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-