Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום..כשאני מפעיל את המחשב שלי שום תכונה שפועלת ברקע אז האקספלורר עובד גבוה מאוד מגיע מעל ל-50 וכשאני לוחץ על סיים תהליך אז זה מעלים לי את שולחן העבודה.. והמחשב שלי לא מתחבר לאינטרנט לבד ואני גם לא מתחבר ישר אז זה עובד גבוה בלי שום סיבה..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אוקיי , פתאום היום אחרי ריסטרט המחשב התחיל לעשות קולות של שגיעה אבל בלי שגיעה... הוא עושה צלילים כאלו של שגיעה בצרורות של ארבע כל שניה! אי אפשר לעשות כלום! מזה ?! מי עושה את זה? למה זה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/why%20its%20like%20this.JPG למה אחד fat 32 והשני ככה ? ??? והעם זה ? מזיק במשהו תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בדרך כלל למעלה מ-120 מגה. יש לציין שהשימוש במעבד הוא אפסי. התהליך הזה מעכב את עליית המחשב בשלוש דקות לערך. בעיות נוספות במחשב : ב-msconfig יש ארבעה קבצים (לא תוכנות )ששייכים ל-ntuser והם מסומנים כמצויים ב- Common Startup . נוסף לזאת יש אתרים שאי אפשר להיכנס אליהם או לבצע log in למשל הדואר ביאהו החשבון בקופת חולים החשבון בבזקביל אפילו לכאן לא יכולתי להיכנס לפורום אלא במחשב השני שלי לא ברור לי האם קיים קשר בין כל התופעות שציינתי. סרקתי עם המון תוכנות , אנטי וירוס, אנטי רוגלות ,אנטי טרויאנים , סריקה לחטיפת דפדפנים. מחקתי כל דבר שנמצא , אפילו false positive . כלום לא עזר. אודה לכל סיוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם גיבוי מלא של המערכת (Windows Complete PC Backup ) יכול לשמש כתחליף ל Ghost ? כלומר לאחר גיבוי אני יוכל לשחזר את כל הקבצים לדיסק קשיח חדש שמחובר למחשב ,לאחר שהעברתי לדיסק הקשיח החדש את כל קובץ הגיבוי,לפרמט את הדיסק השני ולנתק אותו. אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה, קיבלתי את המחשב השולחני שלי (המסך עדיין בהחלפה לאחר פיקסל שרוף ). הבעיות אבל רק התחילו: 1. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H שתומך ב RAID 5 ויש לי 3 דיסקים קשיחים 500gb כ"א בשביל התצורה הזו. במעבדה הגדירו לי את תצורת ה RAID על ה BIOS וכשבאתי להתקין את Windows XP התהליך כל הזמן נתקע. הפתרון של המעבדה היה להתקין לי את Windows Vista Ultimate. הייתי שמח מאד לחזור ל XP הישן והטוב, אבל אומרים לי במעבדה שבעצם אין ל XP תמיכה ב RAID 5 (כלומר דרך לוח האם). האם מישהו עם נסיון ב RAID שמע על כזה דבר? 2. בכל אופן, ניסיתי לעבוד עם ה VISTA אבל הוא כל הזמן נתקע לי (מדובר ב SP1). באתי להוריד את כל הקבצים שלי מהכונן הנייד למחשב השולחני אבל בכל פעם ההעתקה נתקעת …
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מתחיל להתקין משחק אחרי שאני אומר לו היכן להתקין ואך הוא יופיע במחשב ממש לפני תחילת ההתקנה עצמה הוא זורק לי הודעה של שליחת תקלה ונאמר שם משהוא על Electronic Arts AutoRun עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מה עושה שינוי ה-REGISTRY הבא: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "TcpWindowSize"=dword:0000faf0 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000faf0 ???
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-