עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lion03,

אני רוצה להחליף חומרה במחשב וזה יהיה הלוח אם המעבד והראם ושמעתי שהווינדוס ננעל עם מחליפים חלק מהחומרה זה נכון? אם כן מעושים?

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  2. הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by idan1836,

לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by apelzig,

לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הבקשה למעלה תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by tavor21,

היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. התיקיה מפוצצת בג'יגות של media, ואני משתמש בה רק לפני שאני מעביר את הכל לתיקיות המתאימות, בגלל זה אני גם קורא לתיקיה "Before Filtering"... העניין הוא שאני חושב ש-Windows אפיין את התיקיה הזו כתיקיית multimedia (או איזה שטות דומה) והוא לא מרשה לי לסדר את הקבצים לפי סדר הורדה (בדרך כלל אחרי שאני מוריד משהו אני רוצה לפתוח אותו ובגלל זה הפונקציה הזו היא הכרחית, כדי למנוע חיפושים מייגעים בתיקיה). אם מישהו אי פעם נתקל בזה ומכיר דרך לארגן שזה יהיה נורמלי אני אודה לו. Vega

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by idan1836,

יש לי את הSP1 מותקן במחשב ואני מעוניין להתקין את הUSB2 ונכנסתי למנהל התקנים, ועשיתי "עדכון מנהל התקן..." והוא רשם שלא ניתן להתקין את החומרה בגלל שלא מצא את הדרייבר כנראה! איך אני אמור להתקין את הUSB2? ד"א: הדיסק של הלוח אם היה בכונן בזמן ניסוי ההתקנה אבל ההתקנה בכל זאת לא הצליחה. תודה מראש! ;D

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by idan1836,

יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by assaf990,

מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Street-Fighter,

מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by DarkSight,

השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shoeyal,

שלום התקנתי NETSCROLL WIRELESS ולאחר התקנה מופיע לי במנהל ההתקנים עם ! וERROR 32 , מס" נסיונות להתקין מחדש לא עזרו הורדת הדרייבר החדש גירסא 1.04 לא עזרה. במיקרוסופט הציעו http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/install/hh/install/troubleshoot_1db31e91-3f29-4eab-9ee8-25a584e6acaa.xml.asp הבנתי מה ביקשו אבל איך אדע איפה בREGISTRY ובדיוק איזה שדה לשנות וכמו כן איזה ערך להכניס(טוב לגבי האחרון בטח אם זה 0 אז לשנות ל-1 אבל מה לגבי שאר השאלות שלי) למישהו יש רעיון הצעות ? נ.ב בדרייבר אין קבצי INF לכן לא ניתן לעשות עדכון ידני אלא רק להשתמש ב SETUP

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by PhoenixBoy,

התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  21. xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום. איך אני מבטל את הרקע לכיתוב של האייקונים בשולחן העבודה ב-XP, פשוט שיהיה שקוף. נכנסתי ל: המחשב שלי ->מאפיינים->מתקדם->ביצועים->הגדרות והוספתי V ב"השתמש בצלליות" אבל זה לא עובד. אח"כ מישהו אמר לי להוסיף חזרה את הV ולבטל נעילת סרגל כלים (מה הקשר...) אבל עדיין אותו הדבר... האם אין ברגיסטרי אפשרות שינוי כזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by The-Devil,

ראיתי לא מזמן שמחשב בבית ספר נתקע ובא טכנאי והשתמש במה שנראה כ FILE Checker זה נראה כמו חלק של הוינדוס ולכן אני כותב פה רציתי לדעת אם יש כזה דבר או משהו דומה (ולא אני לא מדבר על SCANDISK או על איחוי) ואיך אני מפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  24. אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????

• 8 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.