Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם שווה לי להתקין ויסטה 64 ביט למפרט שלי שרשום בצד ? 2. האם יהיה שיפור בביצועים? אם שווה להתקין אז: יש לי 2 פארטישנים באחד מותקן WINDOWS XP כל המשחקים שלי מותקנים בכונן השני. כשני אפרמט את הכונן של הוינדוס אקספי יכול להיות שהמשחקים שמותקנים לי בכונן השני יעשו לי בעיות למרות שהם מותקנים בכונן לא של הוינדוס? דרך אגב, אפשר לעשות בהתקנה של הויסטה כמו UPDATE על האקספי ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום התקנתי WIN7 על הSSD החדש וכשהחזרתי את ההגדרה בביוס שהBOOT יהיה מההארד דיסק/כשהוצאתי את הדיסק מהכונן, הופיע לי bootmgr is missing.. חיפשתי קצת בגוגל, ניסיתי לעשות תיקון לstartup של הווינדוז (לא עזר) ואז ניסיתי לשים בביוס את ההגדרות של ברירת המחדל, ופתאום הצליח לעלות לי בלי הדיסק. מה בדיוק הבעיה? אילו הגדרות בביוס כניראה גרמו לזה? ולמה דווקא עכשיו עם הSSD?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה משתמשי לוחות אם מבוססי nForce בחלונות התלוננו שהם רואים את ההארד דיסק שלהם ברשימה למטה בתור removable device ולא ידעו איך להוריד את זה. להלן הדרך להוריד את זה (בלי להסתיר או שטויות כאלו) ובלי לפגוע ב DOK למניהם (הם עדיין יופיעו). הפעילו את עורך הרגיסטרי, regedit, וחפשו את המפתחות הבאים: אם יש לכם מערכת הפעלה 64 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 אם יש לכם מערכת הפעלה 32 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata או HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus הוסיפו שם משתנה DWORD חדש בשם DisableRemovable ותתנו לו ערך 1. הפעילו מחדש את המחשב וזהו עכשיו, מכיוון שאין יותר מדי מדריכים…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה על כוננן D כאשר את XP התקנתי בכונן C . אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב בעיה של זיהוי דרייברים יש לוח אם של gigabyte ga-m55plus-s3g( כרטיס קול וחיבור לאניטרנט ). האם פירמוט של כונן D לשם הסרה יפגע בהתקנה של XP. תודה .
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
i can't type in hebrew with my new win xp pro and i can't find hebrew on "Regional and Language Options"
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום. ידעתי שזה יקרה לי . נתתי לעצמי סיסמת כניסה ב- XP (אני היחיד כך -שנראה שאני גם אדמיניסטרטור) ואיבדתי אותה. איך אני מתקן את זה. תודות רבות לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה windows 7 והעברתי חומר שגיביתי ממחשב אחר. חלק מהחומר מכיל קבצים מוסתרים, ואני לא מוצא את המקום בו מורים למחשב להציג קבצים נסתרים (מה שהיה באפשרויות תיקייה בXP) כיצד ניתן לראות קבצים מוסתרים בווינדוס 7? תודה לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: E6300 X1950PRO 2GB RAM 677MHRZ GA-945P-S3 לאחר video testing במשחק Counter-Strike Source התגלה שבvista יש 118 fsp ובxp יש 172fps גידול של 54fps או באחוזים 46% מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה.. אני עובדת על ויסטה הום פרימיום ולא יודעת מה קרה אבל לפתע התקייה של ה MY DOCUMENTS נראת מעומעמת וכשאני רוצה לפתוח אותה המחשב אומר לי "הגישה נדחתה".
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
נו טוב אז אולי הכותרת לא הכי נכונה בעולם (אבל זה הכי טוב שיצא לי). בכל מקרה, מהי הפקודה המקבילה ל- fdisk /mbr ב-WINXP. אני פשוט רוצה להעיף את GRUB שהוא BootLoader של לינוקס למי שלא יודע ולחזור לעבוד עם ה- Boot Loader של WINXP. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-