עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liav12,

כי באתר של וינדוס זה מסובך לגמרי והוא נותן לי שאני עושה חיפוש דווקא את סרביס פאק 2 וזה מה שאני לא רוצה, אני לא מוצא שם את סרביס פאק 1 לבדו, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by swis,

יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום לכולם וחג שמייח... יש לי בעיה קטנה הייתה לי במחשב תיקיה של כל המשחקים שהתקנתי.. משום מה יום אחד היא נעלמה עשיתי SCAN DISK ועדיין לא שיחזר אותה.. אני לא יודע לאן היא נעלמה, איך אפשר לנסות להחזיר אותה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SHAY951,

אני מחפש איזה אתר עם CURSORS ו-ANIMATED CURSORS יפים ל-WINDOWS XP (סמנים וסמנים מונפשים לעכבר), כי נמאס לי מהמכוערים האלה שיש בוינדוס. תודה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש

7. יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?

10. Started by __MIKO__,

אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  11. יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות, הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום. עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה עושים? מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liiight,

יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  16. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. חיפשתי פיתרון לבעיה הזו ולא מצאתי, מקווה שמישהו כאן אולי יידע. כשאני מרענן דף מסויים מתקבלת ההודעה: The page cannot be refreshed without sending the information. Click resend to..." etc. האם ואיך ניתן לסדר שההודעה לא תופיע והרענון יהיה אוטומטי? משהו ברג'יסטרי? בתודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by YinnoN,

שלום. לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwin איך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!

21. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by GAL SHAMIS,

ולמה יש לי 5 כאלה שאני עושה קונטרול אלט דליט זה מופיע ב PROCESSES ובמיוחד שאחד תופס לי כמות זיכרון כמו אימיול

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by gigabot,

שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by idan1836,

לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Street-Fighter,

מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים