עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amer22,

שלום אני מנסה לעשות התקנת וינדוס אוטומטי אחרי שאני יוצר את קובץ התשובות דרך ה setupmgr איך אני מעביר את קובץ התשובות ל i386 ... מהשלב הזה אני לא מבין אם אפשר עזרה תודההה ...

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בכונן C את xp ואני רוצה להתקין וינדוס ויסטה בכונן D שיהיה לי אפשרות בחירה איזה וינדוס לעלות מתי שאני מדליק את המחשב ... אז עכשיו אני צריך להתקין את הויסטה דרך הוינדוס xp או דרך הBOOT שיהיה לי אפשרות בחירה?? אני חייב לציין שאני לא רוצה לפרמט את כונן D ......

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by yl111,

מצאתי אתר עם התקנה של ויסטה אולטמט 64 ביט עם חמש לינקים עם פירוט על כול אחד: לינק אחד:המערכת עצמה(ויסטה) לינק שתיים:קראק(יש שני קראקים אומר להוריד את שתיהם) לינק שלוש:מדריך להאצת ויסטה לינק 4:עיברית לויסטה לינק:גרסאת 32 ביט אז אני צריך רק תמערת והקראקים אז איך ליצרוב את זה? לשים תקראקים והויסטה על אותו הדיסק ולהכניס לכונן של המחשב שבו אני מתקין?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by messi,

יש לי וינדוס ויסטה ואני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט ומדוייק איך להתקין את הוינדוס תודה מראש תחזירו תשובה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. חברים שלום !!! בעת התקנת ויסטה בשלב בחירת הכונן שעליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה, ברגע הלחציה על הכונן הוא נותן לי הודעת שגיאה : Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation. יש למישהו מושג כיצד מתגברים על הבעיה? תודה ושבת שלום ???

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. הורדתי מפורום אחר והיו שם הרבה תגובות שזה עובד. בקיצור, אחלה צרבתי את הISO דרך NERO 7 לדיסק DVD של TEAC במהירות X18. עשיתי בBIOS BOOT PRIORITY שיהיה מCDROM. עכשיו הוא מגיע למסך שיש בו הרבה שמות ומספרים ומתחת: משהו IDM משהו Boot From CD / DVD: _ - מהבהב קן תחתון. ואני שומע לרבע דקה שהדיסק מסתובב מהר ועושה קצת רעש, אבל כלום לא קורה. חיכיתי איזה 10 דקות במסך הזה - זה מספיק לא? ולא קורה כלום. הקובץ ISO הוא טוב, הצריבה שלי הייתה טובה. מה הבעיה !?!??! * המקלדת שהייתה מחוברת היא PS2 עם חיבור סגול. וניסיתי גם עם אלחוטית USB.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by חצרוני,

שבוע טוב אבקש את עזרתכם בהתקנת חלונות 8 על מחשב חדש. אציין, כי יש לי 2 כוננים: SSD ומגנטי רגיל. כמובן, אני מעוניין להתקין בכונן SSD. הלוח אם הוא ג'יגה בייט H77D3H ובכן, כאשר אני מגיע לשלב של בחירת כונן להתקנה: היכן ברצונך להתקין את WINDOWS ? מופיעות לי 3 אפשרויות: 1. כונן 0 מחיצה 1 : שמור ע"י המערכת. סוג : מערכת. 2. כונן 0 מחיצה 2: סוג : ראשי. 3. כונן 1 מחיצה 1: בכל הכוננים, המערכת מתריעה: "לא ניתן להתקין כי הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI, ניתן להתקין את WINDOWS בדיסקים מסוג GPT בלבד". כאמור, אבקש את עזרתכם המפורטת בהתקנה. תודה מראש חצרוני

8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by gshhar,

התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by zkfirz,

שלום אנשים יש לי ארדיסק sata אחרי השלב הראשון של התקנת ה מערכת ההפעלה מהדוס המחשב מגיע ל 100 ואז אמורים לתת אישור וזה מפעיל אותו מחדש ואז אחרי זה אמור להיות המשך של ההתקנה שפועל באופן אוטומטי בכל פעם שאני מתקין את המערכת הפעלה אני מגיע לשלב זה עכשיו משום מה עם הארדיסק sata אני לא מגיע לשלב זה כלל רוצה עזרה ממי שמבין בזה והתקין כבר על sata מערכת הפעלה מסוג xp בתודה מראש .... כפיר

11. שלום לכם חבר'ה... שעות שאני מנסה להתקין את המצלמה בהמון דרכים! וזה פשוט לא יוצא. אין שגיאות או משהו, ההתקנה הולכת כרגיל, אבל כשאני מפעיל את התוכנת בדיקה למצלמה זה לא מזהה אותה. לדעתי זה בגלל שהמצלמה ישנה והיא לא תואמת לווינדוס 7 להלן המצלה : מבית GPT - Chicony icam dc 4120 תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by Elia Lanksner,

שלום, יש לי מחשב ישן עם וינדוס XP באנגלית אני רוצה להתקין לו עברית והורדתי קובץ התקנה של MUI אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא הזמן מחפש קבצים שלא נמצאים מה אפשר לעשות???

14. Started by Baridy,

מישהו יכול להביא לי ערכת שפה שעובדת ? ניסיתי כמה וזה רושם לי This Language cant install in this computer תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by EvilForce,

שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by menta,

כל פעם שאני מפעיל אותו יש לי שגיאה הנה מה שרשום בשגיאה:A critical error has occurred while running the virtual machine and the machine execution has been stopped. For help, please see the Community section on http://www.virtualbox.org or your support contract. Please provide the contents of the log file VBox.log and the image file VBox.png, which you can find in the C:\Documents and Settings\Windows\VirtualBox VMs\Windows 7 VB\Logs directory, as well as a description of what you were doing when this error happened. Note that you can also access the above files by selecting Show Log from the Machine menu of the main VirtualBox window. Press OK if you want to power off the …

17. Started by klips,

שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by Oranili,

אם אני מתקין 98 על מערכת XP .. שהיה עליה מידע ( ואני צריך את המידע הזה ) הוא ימחק ? אם אני יתקין WIN98 ? תודה

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by talevi,

שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by hapoel,

אהלן מה שלומכם מישהו יכול להגיד לי איך מורידים את ה-safely remove hardware מה-msconfig? יעני איך זה רשום שם?? תודה מראש לכולם

21. תראו התקנתי ווינדוס XP PRO .. ועכשיו אני לא רואה בהכל עברית.. הווינדוס עצמו באנגלית אבל עשיתי שיהיה לי תמיכה בעברית אבל .. אם נגיד אני מתקין תוכנה שכתוב שם בעברית זה כותב לי בגבגיר משהו כזה - קיצר לא בעברית או למשל אני כותב במירק בעברית (עשיתי שהפונט יהיה בעברית) ועדין אני כותב משהו באנגלית זה רושם לי סמני שאלה ?? ?? ????? ??? בבקשה איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by BindeR,

שלום חברים. פתאום בלי שום התרעה מוקדמת אני מפעיל את המחשב, נכנס ליוזר שלי והפתעתי אין לי שום דבר בDESKTOP כלומר אין לי בכלל DESKTOP. אני מתכוון לכך שאין לי את הסרגל עם "התחל" ושעון בצד השני" אין לי איקונים פשוט התמונה של הרקע וזהו. אולי זה ווירוס אני לא יודע אבל לחצתי CTRL+ALT+DEL ונטרלתי את explorer.exe והרצתי אותו מחדש שום דבר לא השתנה. יכול להיות שזה ווירוס כי האקספלרור מופיע באותיות גדולות. בכל מקרה הפעלתי את הFIREFOX כדי לדון איתך בבעיה שלי. מה אתם חושבים ? פתרונות ועוד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by Lanzar,

התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..

25. נעלם לי השורה של הכתובת ושל קדימה אחורה וכל הכפתורים שיש למעלה ???-איך מחזירים אותה? האם זה וירוס? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.