עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by puki,

יש לי מחשב חדש (AMD64), עם XP PRO ENGLISH עם SP2, הוא מחובר ל-ADSL דרך מודם ECI שהפך לראוטר, דרך SWITCH , במקביל ללפטופ. הכל עבד טוב ויפה, עד שיום אחד המחשב איבד את החיבור לאינטרנט. אחרי שיחה עם הספק ניסינו לעשות REPAIR לקבלת IP חדש, והוא לא עבר- נותן הודעת שגיאה שלא ניתן להשלים את הפעולה. גם IPCONFIG/RENEW נתקע. את אותו כבל רשת לקחתי וחיברתי ללפטופ - מתחבר כרגיל. כמו כן לא ניתן אפילו לפתוח את הממשק של המודם דרך האקספלורר. אני הימרתי שמשהו בכרטיס רשת נדפק (ON BOARD), לקחתי את המחשב לחנות, בדקו, אמרו שגם עם כרטיס רשת חיצוני (USB) הוא לא מתחבר, אז הבעיה היא במערכת ההפעלה - לא בעיה שלהם. המליצו לפרמט ולהתקין שוב. הרצתי AD-AWARE, SPYBOT, NAV, הכל נקי, עדיין לא מתחבר. ניטרלתי …

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?

3. זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. הורדתי Download Accelerator Plus והוא לא נתקע באמצע הורדות, אבל עדיין אני רוצה לפתור את זה...לא מותקן אצלי שום SP, נגיד הורדתי את הקובץ התקנה של IE6 שמוריד את ההתקנה מהאינטרנט והוא פשוט נתקע אחרי כמה דקות, או אפילו כל הורדה פשוטה נתקעת מה זה יכול להיות? (מחשב חדש לחלוטין-אולי בעצם בגלל זה?!)

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  5. מה עושים? מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by __MIKO__,

אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שאני לוחץ על החלון התחל מופיע לי הכל חוץ מהחמישה פריטים שמופעלים הכי הרבה בשחור ורק שאני עובר עלייהם עם העכבר הם מופיעים ואז נשארים ככה עד שאני סוגר ואז שאני פותח זה שוב שחור תודה מראש

9. לצוות הפורום שלום יש לי בעיה מעצבנת ביותר כל קובץ EXE שאני מקליק עליו או קיצור דרך לא נפתח ובמקומו האנטי וירוס עולה נסיתי לעשות קליק ימני שיפתח תפריט ואז OPEN אבל לא מופיע לי OPEN ובמקומו מופיע לי האנטי וירוס אם יש מישהו שיודע איך אני יכול לשחזר או לסדר ולהחזיר את זה למצב נורמלי אשמח לשמוע ניסיתי SPYSWEEPRT והורתי את כל הSERVICE שקשורים באנטי וירוס עשיתי WINDOWS WASHER למחשב אבל גם זה לא פתר תבעיה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by ccc,

יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!

13. יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !

15. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by POD,

כשאני מנסה לעשות export לכל הריג'סטרי אני מקבל את השגיאה הבאה (קובץ מצורף) למה זה קורה לעזאזל??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. אני זוכר שפעם היה לי את הבעיה אבל אני לא זוכר אז איך הצלחתי להפטר ממנה ועכשיו היא חזרה לחבר שלי. אני דיי בטוח שזה קשור לאיזושהי תוכנה אני רק לא יודע איזה!

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by liiight,

יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני גולש לי באינטרנט ועובד על המחשב באופן נורמלי ופתאום צצה לי הודעה מוזרה שאומרת: ."The instruction at "0x05bbeb92" referenced memory at "0x05dd5000".the memory couls not be "written click on OK to terminate the program click on CANCEL to gdebug the program מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מהבעיה הזאת אחת ולתמיד, מה אתם חושבם שגורם לזה???? תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  22. חיפשתי פיתרון לבעיה הזו ולא מצאתי, מקווה שמישהו כאן אולי יידע. כשאני מרענן דף מסויים מתקבלת ההודעה: The page cannot be refreshed without sending the information. Click resend to..." etc. האם ואיך ניתן לסדר שההודעה לא תופיע והרענון יהיה אוטומטי? משהו ברג'יסטרי? בתודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by gigabot,

אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by generalA,

רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.