עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yamaha,

התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by tic0n,

שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר. למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט? אודה לתשובה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by qwerty1987,

מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?

4. Started by Oranili,

...

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו

7. Started by THX,

יש לי אלקטל 510 שמותקנת עליו גירסת תוכנה 4.2.7 המודם מקונפג כראוטר ועובד עם XP באנגלית שמותקן עליו SP2 לא מצליח להתחבר לאתרי FTP שאני עושה פינג לאתר FTP מסויים אני מקבל שגיאה conection closed by remote host שכביכול נחסמתי בגלל פירוול שיש לי,עכשיו ככה בפירוול של הXP פורט 21 בשביל FTP פתוח יש לי פירוול של נורטון וגם שם פתוח פורט 21 מה שמעניין הוא כאשר אני מקנפג את המודם כBRIDGE ואז הוא עובד עם חייגן אני מצליח להתחבר לאתרי FTP כנראה שזה הפירוול של הראוטר השאלה שלי איך אני מאפשר בראוטר אפשרות להתחבר לאתרי FTP תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by DoR TnT,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Chevy,

אני מעוניין להכניס תוכנות משלי ל-"Standard Buttons". אני מצרך תמונה כדי להמחיש את זה. כמו שיש לדוגמא ל-ICQ/DAP אייקון שם, אני רוצה אייקון לתוכנות אחרות. מה אני צריך לעשות בשביל זה והיכן זה נמצא. - אני לא מעוניין ב-Links, כיוון שזה משמש לאתרים אצלי והוא תפוס. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by a_a_aa,

כברי כשבוע שהמחשב עולה לאט לאחר ההדלקה מחדש שלו. כלומר אם אניי מכניס את המחשב למצב שינה ומדליק אותו -תיקתק נדלק אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא נכנס לווינדוס מראה לי את התמונה של המסך [איזה 2 מלאכיות ...] ואז אני צריך לחכות כמעט דקה ולא קורה כלום,רואים רק מסך חלק, אחרי דקה המחשב מתחיל להעלות את האייקונים ,אנטי וירוס וכו' ומוכן לשימוש. מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך ומה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by wewe1,

ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  17. כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. כשרציתי להפעיל את השירות של מזג האויר נרשמה לי הודעה SERVICE NOT AVAILABLE הרשמתי לדוגמא HAIFA והוא נתן לי את ההודעה הזאת ניסיתי עוד ערים אותה ההודעה הוא נתן לי בלי שום סימן של ניסיון התחברות עיינתי קצת באתר של מיקרוסופט ואני חושב שראיתי שהוא משתמש בפורט 80, אני יודע שזה פורט של HTTP ולמרות שאני מצליח לגלוש אני חשבתי לפתוח את הפורט הזה בלי שום קשר לדפדפן. פתחתי את הפורט וזה עדיין לא עובד. אגב יש לי WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. אני מוסיף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by eladh777,

שלום. לאחרונה שמתי לב שבמנהל המשימות שלי ב windows xp מופיע התהליך svchost.exe 4 פעמים. האם זה דבר חשוד? או תהליך מיותר שאפשר לסגור אותו דרך ה services? הנה תמונה של התהליכים שלי במנהל המשימות: לפני שראיתי שהופיעו 4 התהליכים, ה commit charge שלי היה על בערך 270. מה עושים? האם יש לי תההלכים אחרים שחשודים או שאפשר לסגור אותם בגלל שהם מיותרים שמאיטים את מערכת ההפעלה? תודה רבה, אשמח לתשובה מקיפה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה ויכול סוף סוף לקנות לעצמי windows אחרי שקניתי מחשב חדש CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: Creative Audiogy 7.1 Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m האם אני ארגיש שוני בביצועים או במשהו אחר בהבדלים בין הגרסאות של 32 ביט ו64 ביט תודה רבה לכולם ויום טוב

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם 8GB ואני מאוד מתלבט איזה מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש מצד אחד אני כרגע משתמש ב XP 32bit ואני מבסוט עליו מאוד ! מצד שני הבנתי מאנשים ש XP 64bit לא משהו בכלל ועושה להרבה אנשים בעיות מצד אחר יש גם את Vista 64bit ואין לי ממש מושג אם המערכת טובה ולא תעשה לי בעיות דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא משתמש ב Windows 2008 Server וזאת מערכת מאוד יציבה ומאוד נוחה לשימוש ולא עושה בעיות בכלל והוא אמר לי שאם אני רוצה להשתמש במערכת גם למשחקים יש אפשרות להפוך אותה לה Windows 2008 WorkStation כדי שיהיה אפשר להתקין DirectX 10 ולשחק, אני חייב לציין שאני הולך להשתמש במחשב למשחקים כבדים וכנראה גם לעריכה אני מאוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מערכת כדאי לי לל…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. רוצה להתקין לונגהורן על raid והדרייברים המקוריים לא מתאימים יש לי לוח של dfi האם יש למישהוא את הדרייברים המתאימים גם לגירסת 64 ביט יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by t0mEsh,

פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים