עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer_et,

יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by yotep,

התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. Started by player_1,

אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by niva401,

לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך להחליף למישהו Windows XP באנגלית ל- Windows Xp בעברית. מותקן אצל אותו הבנאדם כבר Windows באנגלית אך הוא רוצה לשנות אותו לעברית (שבמקום Start יהיה התחל וכדומה) ויש ברשותו דיסק של XP בעברית. עכשיו השאלה שלי היא האם אני אצטרך להתקין את כל הווינדווס מחדש ולפרמט, או שאיכשהו אני אוכל להוסיף שתהיה תמיכה מלאה בעברית מהדיסק בעברית. מעין Update כזה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי בעייה די רצינית שהייתי שמח אם משהו יוכל לעזור לי.... ברשותי וינדוס 2000 פרו - אחרי שהתקנתי אותו, שמתי לב שהתפריטים הם באנגלית... ניסיתי למצוא את Language Pack בדיסק של הוינדוס 2000... (יש לציין שהוא מקורי!), אך הוא פשוט לא נמצא!!! משהו יודע אולי איפה אני אוכל להשיג את זה - אני יודע שזה די ישן... אבל בכל זאת אולי לשמהו יש רעיון!!! מה שכן אני יודע שקוראים לזה Microsoft Windows 2000 Multilanguage Version או בשם אחר - Disk 11! בתודה רבה רבה רבה רבה אדי

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by oz12,

איך אני עושה שכול פעם שאני נכנס לויינדוס לא יהיה לי חלון שאני צריך ללחוץ עליו enter ורק אז זה נכנס חשבתי משו פה אולי http://www.2send.us/picture.php?file=80726bbe13.JPG אבל אי אפשר לשנות את זה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by idang,

שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by zolder,

ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by HellBoY,

שלום אני מעוניין להתקין וינדוס 64 ביט אבל לא ממש מצליח. יש לי את הדיסק צרוב ואת הקבצים שלו על המחשב. צרבתי את הדיסק ושעשיתי boot בהתחלה שמפעילים את המחשב המחשב לא זיהה שיש לו דיסק של וינדוס בכונן ופשוט עלה באופן רגיל. איך אני יכול להתקין אותו עוד? בתודה אופק.

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by Wolf90,

אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום קניתי הארדיסק חדש, seagate barracuda 1tb כראשי, ואני רוצה להתקין ווינדוז 7 אולטימייט מdvd ישן שיש לי. אחרי התקנון ובחירה בקוסטום ו64 ביט יש לי רק אופציה אחת disk 0 unallocated space 31 mb ב-drive options לא יכול לפרמט או למחוק. רק רענון ו - load driver לחיצים פעם אחרונה שהתקנתי ווינדוז הייתה לפני 7 שנים אז לא זוכר כלום ואם צריך לעשות משהו לדיסק החדש חוץ מרק לחבר אותו... תודה

14. Started by binyamins,

שלום, יש לי מחשב חדש שיש עליו ווינדוס 10 חוקי למהדרין (הגיע מותקן עם המחשב הנייד). אני רוצה לפרמט את המחשב (יש לי SSD) אבל שיהיו 2 כוננים. מערכת ההפעלה על C ועוד כונן D. זה אפשרי ? איך עושים את זה ? אין לי דיסק התקנה או משהו. המחשב הגיע עם ווינדוס כבר עליו. תודה !

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  15. Started by FlipM0de,

יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by reuven5,

שלום חברים חבר קנה מחשב נייד לנבנו 3000 אם אני לא טועה תאמת לא שיחקתי איתו הרבה הגיע עם vista home premium עכשיו הוא באנגלית באתי לנסות להתקין MUI ולא הצלחתי מה שלא ניסית לא עזר ניסיתי גם דרך הwindows update אבל לא מצאתי שם כלום מה שכן כזה דבר אמור להופיע לי באפשרויות אזור/שפה: מה שלי מופיע זה הכל חותץ מהחלק של הinstall/uninstall languages... משהו כזה: מה שלא עשיתי לא עזר המשתש שלו הוא יחיד הוא כמובן אדמין אין עוד משתמשים פשוט לא הבנתי איך לסדר את זה מקווה שמישהו פה יעזור לי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by wow,

יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by PCall,

שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by tovtov,

התקנתי במחשב שלי XP Home לאחר פירמוט הכונן.(גירסה עיברית) עשיתי חיפוש בפורום וראיתי קישור להורדת SP לXP עיברי (HOME). בגלל שאין לי אינטרנט מהיר בבית והקובץ הוא בגודל של 100M , צרבתי את הקובץ ב CD. בבית הרצתי את הקובץ הוא פתח לי אותו בספריית TEMP אבל בסוף לא קרה כלום. נראה לי שהוא לא התקין לי אותו. איך מתקינים בצורה נכונה? תודה, יוסי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Doctor Robert,

פתחתי לפני כמה ימים נושא שהתבלגן והתדרדר לנושא אחר, אז עכשיו אני פותח נושא חדש ומסודר. מחקתי את ה-SP1 שהיה מותקן אצלי במחשב. אני עכשיו רוצה להתקין SP2, לצורך כך נכנסתי לאתר windows update של מיקרוסופט, אבל אני לא מצליח לעדכן, כי הוא קורס לי פשוט או שאני מקבל שגיאה באתר. הנה הלוג של הווינדוס אפדייט: 2008-06-16 12:52:54:561 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe.wusetup.125281.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe 2008-06-16 12:52:54:607 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl.wusetup.126718.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl 2008-06-16 12:52:54:717 2728 eec Setup Rollback: Successf…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by zoriza,

אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by snir_the_king,

ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by shahar07,

ברצוני להתקין מערכת הפעלה נוספת על הארד דיסק מישני איך אני עושה את זה ? כאשר ניסתי לעשות התקנה רגילה הוא לא זיהה את הארד דיסק השני, מדוע ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.