עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by barash,

יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by D135,

אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by motorishta,

לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבחירת WINDOWS VISTA האופטימלי בשבילי. יש לי 1 GB זיכרון. מעבד 2.6 DUAL CORE. כרטיס מסך GFORCE 7300 GS. אני רוצה שיהיה בויסטה AERO ואת כל שאר הפונקציות אבל אני רוצה גם להריץ משחקים על הויסטה ושהם יעבדו כמו ב XP(+-). אני צריך אותו גם בשביל עבודות עם VISUAL STUDIO וקצת אופיס מדי פעם. על איזו גרסא של ויסטה אתם ממליצים לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by ISRAEL3571,

אהלן לאחר נבירות ברשת החלטתי ללכת על קניית ווידנוס 7 לאחר שהבנתי שהפרוץ רק צרות עושה. המחשב שלי די חדש והדרישות שלי ממנו זה משחקים סטייל NBA COD PES לא כ"כ כבדים ועבודות משרדיות. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאיזה ווינדוס 7 הכי יהיה כדאי לי ללכת צירפתי תמונות של המפרט http://www.siz.co.il/my.php?i=22q2ylthy1ye.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=myiozkzvwzcr.jpg תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by moshon,

שלום רכשתי לאחרונה מחשב חדש: Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y y PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ PVR 150 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 המחשב ישמש גם כHTPC- החלטתי לוותר על וויסטה- אלא אם יש פה סנגור- כי כל אחד שהתייעצתי איתו ייעץ לא ללכת עליה השאלה איזה XP להתקין 64 ביט או 32 ואיזה השלכות יהיו לכל בחירה (ויתורים, פשרות, תקלות צפויות) תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  8. הי יש לי WIN XP P ואחי שיחק לי עם ההגדרות ועכשיו אני צריך להכניס סיסמא בשביל להכנס לWIN בבקשה תוכלו להגיד לי איך לבטל את הצורך בסיסמא?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. מה קורה חברה? לאחרונה נתקלתי בבעיה במחשב של ידידה שלי אז התקנתי את הWINDOWS בכונן אחר לאחר מכן שהצלחתי לסדר את התקלה התקנתי מחדש את הWINDOWS בכונן הרגיל השאלה שלי היא כזאת איך אני מבטל את ריבוי מערכות ההפעלה? האם לפרמט, למחוק או שיש דרך אחרת לבצע את זה? בתודה מראש דן

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. Started by edi17,

יש לי בעיה! ברגע שאני מכניס דיסק (של מוסיקה לדוגמא) הוא נותן לי תפריט אוטומטי שאני אבחר תוכנה לשמיעת מוזיקה... משהו יודע איך אני משנה את התפריט ומוחק או מוסיף לשם אופציות... בתודה אדי!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by Gilad123,

אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by aviv bla,

יש לי שני כוננים C וD ובכל אחד מותקן ווינדוס XP הום אדישן אני משתמש רק בוונדוס שמותקן על כונן D והווינדוס בכונן C מיותר איך אני עושה פעולת מחיקה רק של הווינדוס שנמצא על כונן C ? (על כונן C נמצאים עוד דברים מלבד על הווידוס ... )

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by benita1,

כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות

14. Started by avr132,

שלום לכולם ..נתקעתי פגה לי הסיסמה של היוזר בwin7 ניסיתי לאפס עם passcape ועם erd ועוד כמה תוכנות למיניהן העניין שזה מאפס את הסיסמה אבל תמיד שאני בה להתחבר הוא אומר לי לבחור סיסמה חדשה וזה נותן acsess denied תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  15. שלו םחברים , אני חדש פה בפורום.. רציתי לקבל עזרה בבקשה קניתי לפני שבוע מחשב חדש , עם WIN 7 ריידון HD 5850 gigabyte p55-us3l i7 שמתי לב שלאחר זמן מה העכבר שלי נהיה גדול.. התקשרתי לאנשים שמכרו לי את המחשב והם אמרו לי להתקין מחדש את הדרייבים אבל זה לא עזר.. אשמח לעזדה.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by puNani,

אני עובד על WINXP PRO ובטעות מחקתי את הקיצור דרך שב QUICK LAUNCH שקוראים לו SHOW DESKTOP ומה שהוא עושה זה בלחיצה עליו הוא עושה MINIMIZE לכל התוכנות שעובדות במחשב. בטעות מחקתי את הקיצור דרך.. יש איזושהי דרך להחזירו? מישהו יודע איפה הוא ממוקם על המחשב או פתרון דומה? (בלי להשתמש ב SYSTEM RESTORE).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ההודעה הזו מופיעה כל פעם שאני מדליק את המחשב מה זה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם ותודה על עזרתכם ביעוץ לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000+64BIT VENICE אם נתונים שכתובים למטה אני כרגע עובד ב WINXP PRO 32 BIT האם כדאי לי לשדרג ל64 BIT בהנחה שכל החומרה שלי תומכת במערכת 64 BIT האם המחשב יעבוד יותר מהר? האם מערכת 64BIT תנצל ותייעל את המעבד יותר טוב מאשר הוא עובד עכשיו?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Ohadmezan,

שלום לכולם, הגיע הזמן שבופסוף אני אפרד מה-xp שלי ויעבור לווינדוס 7. אני מעוניין לבצע את ההתקנה מ-usb. חיפשתי פה באתר ולא הצלחתי למצוא משהו מובן שיסביר לי בדיוק ... אם אפשר אשמח לקבל מדריך הכולל הורדה של הווינדוס הפריצה וכו׳..תמונות והסברים מאוד יעזרו.. תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. אני חובב משחקים קלאסים ואני לא מצליח להפעיל אותם זה עולה ותוך שנייה יוצא, אם משחק עלה כבר אז הוא נתקע תוך שנייה אני יודע שיש בעיה עם תמיכה בדוס בווינדוס אקס פי אבל פעם זה עבד לי אז כנראה שיש משהו לעשות לא? :-\

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה

23. הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.