עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tal11,

היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by itelon,

השערות כמה ויסטה תעלה כסף?

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by אוהד הפועל בדם,

כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים

4. Started by com555,

שבוע טוב. רציתי לדעת איך קובץ ה-boot.ini מוגדר, למי שיש WINXP HOME . אתם יכולים למצוא אותו, ב-C. ואם הוא לא שם תעשו חיפוש, בכונן C ותמצאו אותו, זה סהכ' טקסט, שרציתי לדעת איך הקארנל מתפקד, ככנראה ששלי נדפק עקב כך ואיני יכול להתקין SP1 , ועוד המון משחקים חדשים. אני מקבל שגיאה Q327101, ומצאתי גם FAQ באתר של מיקרוסופט אך לא כל-כך הבנתיו. http://support.microsoft.com/?kbid=327101 עזרה אנשים. תודה רבה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alexkidd,

אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. מאז ששדרגתי לווינדוס 10 אחת לכמה זמן (חצי שעה - שעה) האינטרנט פשוט מתנתק לי (הסמל של הרשת האלחוטית מוסיף סימן אזהרה צהוב עם סימן קריאה) ואז אני נאלץ לבצע את הפעולות IPCONFIG/RELEASE IPCONFIG/RENEW ואז האינטרנט חוזר זמנית לפעול. יש לציין שבווינדוס 7 אין לי את הבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה שמפורטת למעלה והצליח לפתור אותה? אשמח ואודה לכם אם תשתפו אותי בפתרון. אגב, המחשב שלי זה דל INSPIRON 5110 והכ.רשת האלחוטי שלי נקרא DELL WIRELESS 1702. ניסיתי לעדכן דרייברים, למחוק ולהתקין את הדרייברים המקוריים שהגיעו יחד עם המחשב. ביטלתי את החיסכון בצריכת חשמל ב-DEVICE MANAGER כל זה לא עזר!

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by אנדי,

אם תלחצו לחיצה ימנית על קובץ גופן ומהתפריט שיפתח לכם תבחרו ב'מאפיינים' > 'פרטים', תיתקלו בשדה 'אפשרויות שיבוץ גופן'. בכל הגופנים שנמצאים ברשותי, נתקלתי ב- 4 אפשרויות שיבוץ: * ניתן להתקנה * תצוגה מקדימה/הדפסה * מוגבלת * ניתן לעריכה מה המשמעות של כל אחת מהאפשרויות האלה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yotam.m,

אולי זאת שאלה קצת מפגרת אבל זה משגע אותי... רציתי לשאול אם יש דרך שהחלונות באקספלורר יפתחו בגודל מלא... הכוונה אם אני לוחץ על קישור קליק ימני ופתח בחלון חדש שיפתח בגודל מלא... זה נפתח לי מן ריבוע קטן קטן ומעצבן... תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. Started by EvilForce,

שלום, טוב אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי והוא התחיל לתת לי את ההודעות האלה של העוד דקה סוגר וזה בקיצור יש את התולעת וחוץ מזה שזה חלק קטן יש מלא מלא בעיות, לוקח שעהעד שהמחשב פתח וזה לא בגלל מלא תוכנות שעולות ויש בעיות באינטרט כשאני כותב אתר ועושה אנטר זה לא עובד אבל נגיד אני מגדיר את גוגל לאתר בית ואז אני מחפש אתרים ונכנס. יש עוד באגים של הפעלת תוכנות, פתאום הוא סוגר לי אותם. בקיצור ניסיתי לפרמט אבל הדיסק היה הרוס, הורדתי אנטי ווירוס שמתי פיירוול מה צריך לעשות? אני ממש מיואש בבקשה תעזרו לי בתודה ותקווה, גיא

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. Started by MODI,

מה אפשר לעשות? :s05:

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  11. יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by Amos,

שלום! בעיה קשה בנייד- האיתחול לא מצליח! בהפעלה אני מקבל מייד מסך האומר שאיתחול WINDOWS לא הצליח ואני מתבקש לבחור באחת מ-5 אפשרויות הפעלה (Safe Mode כלשהו, או הקונפיגורציה הטובה האחרונה, או להתחיל נורמלי). בכל האפשרויות האיתחול לא מצליח: בבחירת "נורמלי" או "הקונפיגורציה הטובה האחרונה" WIN מתחיל לעלות, אך נתקע על מסך ריק (לא כתוב כלום). בבחירת כל אחת מאפשרויות ה-Safe mode הוא מריץ כל מיני שורות תכנה על המסך ונתקע גם כן. ניסיתי איתחול עם דיסק WINDOWS ב-CD ROM- המחשב אמנם ניסה לקרוא אותו, אך חזרו אותן תופעות בדיוק. ניסיתי עם דיסקט DOS Startup- אבל הוא בכלל לא קורא אותו. מה עושים??? נתונים: א. Pentium II 333MHz ב. WIN XP PRO (קצת "כבד" למחשב, אבל עבד בסדר). וקצת היסטוריה (שאו…

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by ticls,

בכל פעם שאני מנסה לקנות את המערכת הפעלה דרך "מסייע השידרוג" אני מקבל בסוף תהליך את ההודעה הבאה: "לא הייתה לנו אפשרות לעבד את הזמנתך" אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה בעיה שקרתה להרבה אנשים, אבל פתרון חד משמעי לא מצאתי. כבר שבועיים שאני מנסה ללא הצלחה, והמבצע של ה- 15 דולר עומד להסתיים... מישהו נתקל בזה ויודע על דרך לפתור את זה? או עצה מועילה אחרת תודה.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  15. אהלן, יש לי בעיה עם מחשב נייד חדש מהקופסא. חלק מהטקסט - ב-PDF או בחלונות מסוימים של הווינדוס (למשל מנהל התקנים) מוצג ממש בצורה לא חדה. וזה מסך FHD ועברתי אליו ממסך HD. אני בטוח לגמריי שזאת בעיה של הגדרות ולא בעיה בחומרה. למישהו יש עצות? אני לא בקיא בווינדוס. תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Shoko,

ahalan yesh li windows 7 huki ! shekaniti veoved cvar kama hodashim tovim. ahoti haita bamahshev vehi amra shepitom ze rasham la she hawinndows lo huki vekol hamasach nehia shahor vehitkaba hamachshev. meaz hawindows lo ole ' ani lo mazliah laasot repair o lefarmet ' yesh letzayen shegan hlinux shemutkan bamachshev lo ole veachshav nichnasti melinux 7 sheyesh li al disk. ma yechola lihiot habaya ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. ניסיתי גם שחזור מערכת אבל זה לא עזר... הוא מראה איזה הודעת שגיאה עם system32.exe ופותח את תקיית ה- system32 ובעקבות כך המחשב פועל לא יציב ותוכנות קורסות מה יכולהלהיות הבעיה? ??? האם אפשר להשיג את הקובץ הזה וע"י כך לתקן את זה? או שבכלל חייבים להתקין מחדש את הווינדוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  18. בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by siin,

היי הורדתי מאתר מיקרוסופט את הקובץ המלא של SP2 למערכת עברית והפעלתי אותו, לקראת סוף פריסת הקבצים לספריה הייעודית התקבלה הודעה שקובץ SP2.CAB הנמצא תחת I386 (בערך כ-19 מגה) פגום. בדקתי בעזרת WINRAR ואכן הוא פגום, ניסיתי גם להשתמש באופצית תיקון של WINRAR ולא עזר. 1. איך פותרים את הבעיה הזאת? 2. בהנחה שיציעו לי כאן להוריד את SP2.CAB שוב, אז מהיכן יש להוריד אותו? נ.ב. נראה לי שהקובץ הנ"ל הגיע מאתר של מיקרוסופט ב-WINDOWS UPDATE מפני שבתחילה ניסיתי להוריד אותו משם בדרך המקובלת אך בגלל בעיות תקשורת במהלך הפעולה (לאחר שסיים להוריד ובניסיון להתקין) החלטתי לוותר על הרעיון ולהוריד את כל הקובץ (הענק 259 מגה) מאתר מיקרוסופט ולהתקין ישירות מהדיסק הקשיח וכאן בשלב זה נתקלתי בבעיה. אודה…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by borg,

אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו. השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט? אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by explize,

חברי הפורום שלום. קניתי להורים שלי מחשב חדש, והבעיה נפוצה היא שיש גם אח קטן(בן 16) שאוהב להרוס מערכות הפעלה עם שטויות של משחקים שהוא מתקין. אצלי על המחשב מותקן שתי XP על 2 פרטישנים שונים ונעזרתי בnorton magic ע"מ להצליח לעשות זאת כמו שצריך. מכיוון שעל המחשב החדש באה ויסטה רציתי לשאול אם ניתן להתקין פעמיים ויסטה ע"מ לתת מערכת הפעלה אחת להורים שלי ואחת לאחי ככה שלא יכאב לי הראש לעשות כל פעם גוסט מחדש בשביל שהוא התקין שטות לא הפיכה שדפקה את הרג'יסטרי. אני לא רוצה לעשות יוזרים במערכת הפעלה, זה לא משרת את המטרה שלי. אם אין אפשרות כזו כיום (בXP למשל צריך להסתיר מחיצת מערכת הפעלה שניה אחרת הוא נותן ERROR במערכת הפעלה הראשונה, לקח לי שנים לעשות את זה עד שמצאתי את הנורטון מג'יק שע…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by QQQ,

בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?

25. קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.