Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתחיל את התהליך התוכנה אומרת שאני חייב להעביר למקום בטוח את הקבצים אבל אם מדובר על כונן C שבו גם נמצאת מערכת ההפעלה , מה זה יעזור בעצם <? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב עושה קצת בעיות, ואני צריך לפרמט גם ככה. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא צפייה בסרטים וסדרות, ובקרוב הוא יצוות עם מסך 37" חדש דנדש, אז חשבתי כבר להתקין מדיה סנטר. יש יתרונות למדיה סנטר על XP רגיל? אם כן, מה הם?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי כולם לא פעם נתקלתי לבעיה הזאת שעומס על שולחן העבודה גורם לאטיות המערכת ועוד בעיות כמו התעוררות ממצב Sleep או Hibernate. הכוונה שלי מעומס הוא לעומס מבחינת הנפח שהמידע הקיים על שולחן העבודה טופס ולא מריבוי סמלים. ולא פעם העברת המידע משולחן העבודה לתיקייה אחרת (אפילו בתוך C) פתרה את בעיית האטיות. העניין שבו אני צריך את עזרתכם בו , למצוא מאמר או כתבה בנושא הזה. בעברית או באנגלית. או שאתם יודעים איך אפשר להוכיח את העניין הזה למנהל IT יותר מאשר סתם להסביר לו את העניין מניסיון. אודה מאוד לעזרתכם מני
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבריה שלום כל השנים התוכנת הפעלה WIN XP שברשותי היתה תקינה ועברה אימות ועדכונים לאחרונה קבלתי הודעה שהתוכנה לא מקורית נסיתי לעדכן אבל שוב מקבל שבגלל העוגיות _COKIS אז פעלתי כנדרש ושוב אותו בעייה לא מזהה מה עושים קראתי לא מזמן שהיה תקלה במיקרוסופט והמון מערכות נפלו בגלל שהיה להם איזה תקלה באימותים אשמח לסיוע ומה לעשות ואיך מורדים מהסרגל את הכוכבנית של הודעה בברכה וממתין לסיוע
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ברשותי עותק חוקי של WinXp, אך אבד לי קוד ההתקנה. האם ישנה דרך שבה אוכל להשיג קוד התקנה חדש? ישנו איזשהו מרכז תמיכה של מייקרוסופט או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי. קצת שאלת תם, אבל נו, שיהיה: רכשתי לאחותי מחשב, ובין היתר קניתי לה גם עותק של Win 7 home premium . אני יודע שיש בכל מיני אנטיוירוסים \ מערכות הפעלה אופציות של התקנה ליותר ממשתמש אחד (בד"כ עד שלושה משתמשים אם אני לא טועה). האם יש אפשרות להתקין אותו גם אצלי במחשב ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
סתכלו אני עכשיו מהמחשב של אח שלי יש לי מחשב הכל טוב עובד וזה.. עכשיו קיצר התקנתי עליו ויסטה לא מזמן זה לא קשור רק שתידעו לא יודע אם זה יעזור קיצר רציתי למחוק את כל D למה סתם הוא עמד לי אז קיצר לקחתי את התוכנה הזאת: נערך ע"י multicore - פרסום WAREZ אסור בפורום. ולא יודע לחצתי שמה על איזה משו ואני כמו טמבל המחשב יעני עשה ריסט וזה עכשיו לא עולה שאני פותח זה עולה לי כאילו הכונן ריק וזה עולה לי ללחוץ על ctrl+alt+del Hעני לעשות עוד פעם ריסטרט.. קיצר יש לי את הדיסק התקנה של הווינדוס ויסטה עכשיו אני מפעיל את המחשב יש לי מחשב של DELL אני יודע איך להיכנס לביוס אבל לא יודע כאילו אין פה ביוס אני מפעיל את המחשב יש לי את אפשרויות אבל אף אחת מהם זה לא להיכנס לביוס אין לי מושג מה…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום, חשוב לי לציין שניסיתי לחפש לזה פתרונות בגוגל וכל מה שמצאתי זה פתרונות לא כ"כ יעילים - ומעייפים - של מייקרוסופט. אז החלטתי לפנות ישירות לפורום. יש ברושתי מחשב נוסף שהייתי רוצה שיהיה עליו ווינדוס XP, אבל מיכוון שאני גם רוצה להמשיך לשחק משחקים חדישים עליו, הייתי רוצה להשאיר גם את הווינדוס 7. השאלה שלי, זה האם זה אפשרי להתקין שתי מערכות הפעלה בו זמנית? אני כבר יודעת שאפשר להתקין לדוגמא פעמיים את ווינדוס 7 (לאלו שלא יודעים לפרמט זה קורה הרבה) ויש אפשרות בחירה כשההארד דיסק עולה, אבל האם אפשר לעשות את זה עם שני מערכות הפעלה נפרדות לחלוטין? ווינדוס 7 Ultimate ו-ווינדוס XP pro? המחשב חזק מספיק להכיל את זה, אם יש בעיה כלשהי. (אני אשמח אם לא יהיו תשובות כגון: "אל תהיי בררנית …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי סיסמה למשתמש שלי בוידנוס ואני שכחתי את הסיסמה אני רוצה לדעת אם יש סיסמה ראשית לכל המשתמשים אוליי משהו כזה נ.ב הסיסמה של האדימנסטראטור והמשתמש שלי אותה סיסמה "
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות REPAIR ווינדוס XP לא עולה ...בלי הודעת שגיעה , כל אפשרות מובילה לריסטארט אוטומטי האפשרויות של safe mode כולן מובילות לריסטארט בלי להגיע לטעינה של ווינדוס start windows normally - מגיע לטעינה ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. last known good configuration - מגיע גם לטעינה , ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. אני מנבה לעשות REPAIR וכשאני מגיע לשלב שצריך ללחוץ על R - אני רואה ש שמות הכוננים שונו C שונה ל -D וגם לכונן אחר שונה השם. מה שמפחיד אותי ואני מבקש עזרה ממכם זה שכונן C של ווינדוס מראה שכולו ריק....כל ה40GB פנויי אני נמצא כרגע על אובונטו ואני יכול ורואה את הכוננים נמצאים , פועלים , וכל התוכן , כולו נמצא ושלם אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר!!! והאם בכ…
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק trackmania והמסך היה שחור אז עשיתי restart. מאז כל פעם שאני פותח את המחשב הwindows עולה ונותן הודעה שכתוב בה: your winows has just recoverd from a serius problem או משהוא כזה ואז הוא עושה מאתחל את עצמו. מה לעשות?!?!?!?!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחותי על המחשב ויסטה לייט, והיא טוענת שהיא לא מצליחה לשחזר ספריות שהיא מחקה מהסל מחזור. כלומר הם בתוך הסל, אפשר לראות את הספריות , אבל אי אפשר לשחזר. קבצים שלא בספריות היא הצליחה. היא כמובן ניסתה את האופציה של "שחזר את כל הפריטים" שלא עזרה... אני אשמח אם למישהו יש פתרון כלשהוא לבעיה המציקה תודה רבה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מתנצלת מראש אם אני בפורום הלא נכון. לאחרונה החלה לי בעיה מוזרה - אחרי שימוש של כמה דק' בדפדפן כרום, המקלדת מפסיקה פתאום להגיב. לא רק בכרום אלא בכלל. לא מדובר על בעיית סוללה - החלפתי מקלדת למקלדת חוטית והבעיה ממשיכה. למעשה, המקלדת נתקעת (העכבר לא) בכל התוכנות, עד אשר אחרי כמה שניות (20-30 או יותר) פתאום היא מקלידה רצף של אות אחת למשל ffffffffffffffffffffffffffffffff ללא הפסקה, ובסוף עוצרת. כאמור, לא מדובר על אות שתקועה במקלדת כי זה קורה עם שתי מקלדות נפרדות, שתיהן מחוברות ב- USB אך אחת באופן אלחוטי ואחת אלחוטית, ושל חברות שונות - מיקרוסופט ולוג'יטק. שמתי לב שזה קורה למשל אם אני גולשת בפייסבוק ופתאום יש notification של הודעה - באופן מיידי המקלדת מפסיקה לעבוד. מבדיקה בכרום…
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-