Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
לפני כשלושה שבועות פרמטתי את המחשב, והתקנתי בין השאר נגן פלאש. המצב כרגע הוא שאני רואה פלאש בחלק מהאתרים, ובחלקם (כמו YNET) - לא. ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, ועדיין לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה מראש, מקווה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מדליק את המחשב מוצגת לי הבעיה הזאת: ואז אני לוחץ על quit ומוצגת לי ההודעה הבאה: מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?? תודה לעונים ושבת שלום! =]
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום! לגבי כל קובץ בWINDOWS: אם מסתכלים על המאפיינים של הקובץ ניתן לראות 3 תאריכים: 1) נוצר 2) השתנה 3) נפתח שמתי לב שתאריך הצילום של תמונה מופיעה בשדה "השתנה". למישהו יש מושג איך אני יכול לשנות את התאריך בשדה זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
נעלם לי האדמינסטרטור שדרכו הייתי נכנס לעשות פורמט ועו, אין אפשרות ctrl+del ואי אפשר לעשות דיפרגמטציה גם בתוכנות חיצוניות. כאילו לא מזהה כונן קשיח האם הלך לי הכונן קשיח או ווינדוס. המחשב עובד חוץ מזה. נדמה לי שזה קרה אחרי שניסתי לעשות בדיסקיפר פרופשיונל( נעלם לי הווליום בתוכנות האלו אך לא בחלונות XP ) בקשה הצילו!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
בדקתי היום שכל העדכונים שלי הצליחו בהיסטרית העדכונים שמתי לב לעדכון שלא הצליח לכן הסרתי והתקנתי אותו פעמים, שאני רוצה למחוק את הישן כי עכשיו הוא הצליח פעמים אני רואה אותו בהיסטוריה אבל הוא לא מופיע בעדכונים מותקנים ככה אני לא יכול למחוק אותו, העדכון הוא KB2864058 איך אני מסיר את הישן שרשום לידו נכל ניסיתי כבר בעדכונים מותקנים.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להגיד לי מהם הפונטים ברירת מחדל הגודל והכל של notepad. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אז עשתי לו reset ועכשיו כל פעם שאני מדליק אותו הוא שואל אותו איך אני רוצה שווינדווס יעלה: -במצב בטוח -במצב רגיל ויש עוד כמה אפשרויות.... אבל לא משנה מה אני בוחר הוא עושה לעצמו reset ומגיע לאותו דבר עוד פעם ועוד פעם.......... מה אני עושה ????????? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? אמרו לי שאולי צריך לאפס את הביוס...אם זה נכון אז איך מאפסים אותם????
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש.. WIN XP
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה שיש איזשהו יישום שפועל שלוקח הרבה משאבים ועם הזמן הצריכה שלו עולה ועולה היישום נקרא VSMON.EXE מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
1 ) תוך כמה זמן מיקרוסופט תובעים טכנאי שהתקין וינדוס לא חוקי ? ( בשביל למסור לו דרישת שלום ממני . הנה הקישור למי שלא מבין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204337.0) 2 ) קיבלתי היום הודעה על שהוינדוס שלי לא חוקי בגלל שאני לא יכול להתקין על (המנייק התקין פרו ויש לי ביתי ) הישן . כמה זמן אני יכול לעקב את זה ? פשוט איני רוצה לפרמט לפני ויסטה יצא
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם יש ברשותי מחשב נייד עם ויסטה ואני רוצה לעבור ל XP, עכשיו שההתקנה עולה של ה XP הוא אומר לי שהוא לא מזהה דיסק קשיח אז ביררתי בכל מיני פורומים מה הסיפור הזה והבנתי שצריך להכניס דיסק של המערכת הפעלה ויסטה ולמחוק את כל המחיצות עכשיו השאלה שלי אם זה בטוח הפיתרון או לא תודה רבה לעונים בברכה שגיב
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-