Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
והאקס פי שהתקנתי הוא מקורי לחלוטין מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנות שני מערכות הפעלה על המחשב vista x64 וxp 32 bit, כל אחת על הארד דיסק נפרד. עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יוצר מסך שבתחילת ההדלקה של המחשב תהיה לי אפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים, כשאני מנסה לראות סרט בנגן הסרטים של גוגל הוא פשוט לא פועל! יש לכם אולי פתרון לבעיה? תודה מראש! *אם זה לא בפורום המתאים אני מתנצל ואנא להעביר.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הורדתי מהסטיקי את 4 הקבצים שמשנים את המראה לויסטה כאילו. התקנתי את הטרנספורמיישן פאק והתקנתי אותה ועכשיו יש את הממשק של ויסטה הכל רואים יפה ומסודר, ויש לי עכשיו שני קבצי RAR של האייקונים, מה אני צריך לעשות איתם? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא ממש אוהב את הסאונד של ווינדוס 7 שהוא עולה ושהוא מתכבה. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד צלילים חדשים לווינדוס ככה שאני יוכל לשנות את הווינדוס לגמרי :jump:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שלמחשב יש בעיה לשחזר את המערכת ממצב שינה. כל פעם שאני עושה SLEEP ורוצה להפעיל את המחשב אחר כך, המחשב עושה ריסטרטים בלי סוף, והפתרון היחיד זה להוציא כבל מחשמל ולהכניס אותו חזרה. בPOWER SETTINGS בוינדוס זה נמצא על BALANCED )RECOMENDED(, בביוס יש לי את S3)STR(. מפרט המחשב מופיע בצד, הלוח REVISION 1.6. ביוס אחרון FE וינדוס 7 64 ביט. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם פונקציית hibernet נתמכת במערכות שרת או שהיא יחודית רק לתחנות עבודה [ויסטה XP חלונות 7 ]. ואם היא נתמכת כיצד מפעילים אותה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב (פנטיום קלאסי) עם חלונות 98 . שעובד נורא לאט. חשבתי שהבעיה היא וירוס ולכן ניסיתי להתקין את נורטון אנטי וירוס 2002 . המחשב מוציא לי הודעה " מנהל המערכת לא מרשה להתקין תוכנה זו" (משהו כזה..).ניסיתי גם ב safe mode וזה לא הולך (שוב אותה הודעה). מי זה בכלל "מנהל המערכת"? מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional sp2 תוך כדי פעילות במחשב מופיעה לי ההודעה הזאת , בדרך כלל באיי סי קיו, וברגע שמופיעה ההודעה האיי סי קיו לא פועל בגלל ההדעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום ביצעתי UPGRADE ל WINDOWS10 מ WINDOWS7 כשהייתה האופציה לשדרג חינם. לאחר השידרוג הכל היה בסיידר והמערכת הייתה ACTIVATED אתמול כשהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה שהמערכת NOT ACTIVATED וצריך להכניס רישיון ולעשות אקטיבציה המחשב הוא מחשב נייד של DELL שהמערכת הפעלה שלו הייתה 7 חוקית שהגיעה עם המחשב לחזור חזרה ל 7 לא אפשרי עברה התקופה שמאפשר חזרה מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.?? כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצל אחותי הקטנה מדפסת הזרקת דיו מחוברת למחשב שלה באופן רגיל ( USB). המחשב רץ עם וויסטה. תקלה שחוזרת על עצמה פעמים רבות היא שהקבצים נתקעים ברשימת המתנה ולא ניתן למחוק אותם. בדומה למדריך שהתפרסם באתר, יצרתי קובץ BAT שמפסיק את השירות של המדפסת, מנקה את התיקייה הנחוצה ומחזיר את השירות לעבוד. זה קצת מקל על העניינים שכן כל פעם ביצעתי זאת ידנית. הבעיה היא שזה לא מספיק - לאחר הפעולה הזו, המדפסת בשימוש offline. ניסיתי לחפש ולא מצאתי, האם יש דרך שבה אבטל את ה offline ? מדובר בילדה קטנה שנוטה להסתבך בדברים הללו ולכן אני מחפש להוסיף ל BAT גם את הדברים הקטנים.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי וינדוס מילניום בעיברית התקנתי אותו על מחשב של חבר אבל הוינדוס באנגלית יש אפשרות לשנות את זה בממשק איפשהוא?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום התקנתי וונדוס חדש והוספתי 2 יוז'רים אבל בנתיים עבדתי המון על הAdministrator ועכשיו שכחתי תקטע שהוא לא נותן להיכנס אליו אם יש יוז'רים אחרים. הוא לא נותן עכשיו למחוק את השאר כדאי שאני יוכל שוב להשתמש בו. יש איזה דרך לפתוח אותו לשימוש שוטף?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי ויסטה חוקית ולשאלתי איך אני יכול בדרך הכי קלה לראות את המפרט הטכני שיש לי במחשב כולל המעבד והכרטיסים דבר שני אני אני יכול לשים רקע מונפש בשולחן העבודה והאם למשהו יש קישור להורדות רקעים מיוחד אלה מסנג'ר שלי זה : liran_20_@hotmail.co.il תודה מראש לכל מי שהגיב להודעה זאת
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-