עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by assaf990,

התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by bogdant,

מצטער שאני מפרסם את השאלה שלי פה פשוט אין מדור יותר מתאים בפורום יש לי במחשב קובל של WINDOW XP PRO 64 אבל כאשר בדקתי אותו לא היה שם BOOT מה אני עושה כדי להוסיף לשם BOOT כי בלי איאפשר להתקין את הWINDOWS??? :s05: תודה ושוב סליחה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by maxwell10,

I had mallware in computer, I removed by using anti mallware and the restart computer then the log on user apear and when I write in user name : Admin it show me the "wallcome" windows but after 1 sec it log off, I cant get to desktop what to do?

4. Started by max_shifrin,

שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by talisman,

האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…

8. Started by Burned,

כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. Started by GIlan,

שלום לכולם אני קבעתי שיהיה WINDOWS CLASSIC ולא AERO בוויסטה כי זה יותר נוח לי לעין... עכשיו הSIDEBAR גם הפך לאפור .. איך עושים אותו חזרה שחור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by RoyShefy,

עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום רב, נתקלתי בבעייה מוזרה. סרגל הפעלה מהירה אצלי לא מציג יותר מ-2 אייקונים בבת אחת,למרות שאני מרחיב אותו לגבול המתאים ולמרות שתחת התיקייה של "הפעלה מהירה" קיימים הלינקים הרצויים - עדיין מוצגים רק 2 בלבד.כל נסיון להוסיף חדש דורס בעצם את הקיימים. יש לציין שזה קרה לי לאחר התקנת חבילת שפה עברית בVISTA ULTIMATE SP1 + עוד כמה עדכונים קריטיים שאין לי מושג אם זה בגללם. אשמח לעצות אם יש. תודה.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  13. משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  14. אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Green,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הXP PRO לבין הזה שמתאים לHTPC המדייה סנטר והאם על הגרסה של המדייה סנטר אפשר להפעיל הכל רגיל (משחקים,אינטרנט,אופיס וכו..) תודה

16. Started by mikko,

טוב זה בעיה די מרגיזה המחשב שלי עולה מהר (מאד) ונתקע לכ2 דקות איפה שרשום "מערכת windows מופעלת.." ו גם במסך "ברוך הבא" יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותו לעלות מהר? כי פעם זה היה עולה לי מהר אגב אין לי וירוסים spy וכל זה המחשב נקי ועבר אין סוף טיפלים reg cleaner למינהם יש לי win xp sp2 בעברית מקורי

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by gabig12,

היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by Chevy,

אני מעוניין להכניס תוכנות משלי ל-"Standard Buttons". אני מצרך תמונה כדי להמחיש את זה. כמו שיש לדוגמא ל-ICQ/DAP אייקון שם, אני רוצה אייקון לתוכנות אחרות. מה אני צריך לעשות בשביל זה והיכן זה נמצא. - אני לא מעוניין ב-Links, כיוון שזה משמש לאתרים אצלי והוא תפוס. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by galgul,

שלום. איבדתי את ה FLOPPY עם הדרייבר של ה SATA DRIVER. אני מעוניין להתקין WINDOWS XP כאשר ACHI מבוטל (כדי שיוכל לזהות את הדיסק הקשיח), ולאחר מכן לעשות ENABLE ACHI, אלא שפעם עשיתי כך אך WINDOWS לא עלה. האם יהיה אפשר לתקן זאת לאחר התקנת WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by eliau21071981,

איך אפשר לבדוק איזו גירסה מותקנת לי במחשב וינדוס 64 bit או 32 bit?

23. שלום! הבנתי שאפשר לשלוח SMS למנויי חברות מסוימות בארה"ב. מה שאני לא יודע זה האם זה על חשבון אלה שאני שולח להם, או על חשבון החברה הסלולרית/אינטרנט/למי אכפת/... ? כי זה דווקא יהיה לי שימושי לשלוח SMSים חפשי לארה"ב אבל- לא על חשבון הבנאדם שאני שולח לו חפשתי תשובה לזה, וגם באתר מיקרוסופט לא מצאתי... תודה רבה מראש!!! ביי

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Eviljelly,

אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???

25. שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים