עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by soome2,

שלום לכולם ! יש לי 4 הארדיסקים ! 2 מהם על מצב RAID 0, עליהם יש מע' VISTA 64 ועל ההארדיסק השלישי התקנתי XP 32, והרביעי זה סתם דיסק קשיח למשחקין הבעיה הייתה כשעשיתי בוט לדיסק של ה XP, וזה טען את ההתקנה, ואז מראה מסך כחול כמופעל מצב RAID ! שמעתי שצריך להכניס דיסקט או ללחוץ על איזה כפתור כזה RAID וזה XP, אבל ביטלתי את ה RAID והתקנתי באחד מהם .. התקנתי דרייברים והכל של הצ'יפסט .. ניסיתי דרייבר של RAID אבל זה מראה לי שגיאה שאין SCSI מ שו כזה ... יש לי לוח Rampage formula כשאני מחזיר למצב RAID, הוינדוס בא לעשלות ואז מסך כחול ואחרי שניה ממש מהר זה עושה רסטרט =\ אני צריך עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by Burned,

כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. יש לי עברית במקלדת אבל למשל שאני פותח קובץ תרגום ב-NOTEPAD אז הוא מופיע לי בג'יבריש ואין לי בפונטים עברית. אם אני הולך לכאן (כמו בתמונה שצירפתי) ומנסה להתקין עברית הוא מבקש ממני לצרף איזשהו קובץ,איך אני מוצא אותו ואיפה בדיוק ? תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by בזיק,

כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by pak82,

יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  8. איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by לין,

דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

14. איך אני יוצר כונן d בהתקנת הווינדוס xp תודה מראש netanel305

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by tamar,

שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by warezman,

שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by EdenC,

שלום לכם, אני רוצה להתקין XP מחדש,בלי לפרמט את המחשב. אני רוצה שכל התכנות שהיו לי יעבדו בXP החדש. האם מה שאני צריך לעשות זה להעתיק את הקבצים software.sav וSOFTWARE מהתיקיה הזאת:C:\WINDOWS\system32\config (חבר אמר לי ככה) חשוב לציין שהתקיות של התוכנות (בProgram Files ) לא ימחקו. מקווה שאני ברור, תודה רבה,עדן.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. Started by nandrut,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה VISTA אתמול התקנתי אחת נוספת במחיצה נפרדת ומשום מה אין לי אפשרות לבחור BOOT ממערכת ספציפית. למעשה כרגע הXP היא היחידה שעולה. ניסיתי לבדוק ב CONTROL PANEL-SYSTEM- הפעלה ושיחזור ומופיע לי רק מערכת הXP מה אני עושה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by KoDkOd,

האם גיבוי מלא של המערכת (Windows Complete PC Backup ) יכול לשמש כתחליף ל Ghost ? כלומר לאחר גיבוי אני יוכל לשחזר את כל הקבצים לדיסק קשיח חדש שמחובר למחשב ,לאחר שהעברתי לדיסק הקשיח החדש את כל קובץ הגיבוי,לפרמט את הדיסק השני ולנתק אותו. אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שמתי פה תמונה של התהליכים שרצים לי במחשב, יש כמה שמות שנראים לי קצת מוזרים, ואני לא בטוח למה הם קשורים, אבל הם תחת SYSTEM ואני לא רוצה לגעת סתם. מישהו יכול להגיד לי בבקשה עם הכל בסדר עם כל מה שרץ, או שאפשר להוריד משהו מכל אלה שלא נחוץ או אולי מזיק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by Aviv.H,

אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. Started by omerha,

יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.