Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה ה Internet Explorer 7 לא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית ( לדוגמא : כתובת.net) . יש לי גם Firefox והוא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית. יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה זאת בדיוק דחיסת הקבצים הזאת ב- Windows? היא טובה?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אם אני נגיד יתקין אותה על מחיצה בנפרד אז שהמחשב ייעלה אז יהיו 2 אפשרויות איזה מערכת הפעלה להפעיל נכון? עכשיו, אני נגיד אני יירצה למחוק את הויסטה ושהXP יופעל אוטומטית זה יהיה אפשרי? כי פעם בטעות התקנתי פעמיים XP וגם שמחקתי מחיצה אחת שהכילה מערכת אחת זה המשיך לשאול אותי איזה אני רוצה להפעיל..
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב,והוא מגיע למסך של בחירת הפרופילים{מעולם המחשב לא הגיע למסך הזה,כיוון שהיה לי רק פרופיל אחד. היום התקנתי קספרסקי וזה כנראה שיגע את המערכת},בכל אופן הוא נותן לי לבחור את הפרופיל שלי,וכשאני לוחץ עליו פשוט לא קורה כלום. הוא רק כותב שהוא "שומר את ההגדרות",וחוזר לאותו מצב. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח,וזה לא הועיל! הגיע לאותו מצב.... בבקשה בבקשה בבקשה מה עושים??? :< נ.ב. אין לי את הדיסק של הוינדוס אצלי!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכם! לסבתי יש מחשב עם XP. וקנינו לה מצלמת אינרנט, הבעיה זה שכדי להתקין אותה צריך SP2 ואין לה על המחשב אף SP של XP והמחשב בעברית. אני לא מוצא הורדות לSP 1,2 בעיברית מישהו יכול להביא לי? ועוד שאלה, כדי להתקין את SP2 צריך להתקין קודם SP1 נכון? תודה מראש אריאל
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
איך אני מפעיל אותה? תריך ללחוץ על עוד מקש בנוסף או שצריך לשנות משהו בהגדרות של WINDOWS?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעלות את מספר ההתקשרויות בויסטה ללא שימוש בפאטש.(כי יש לי ויסטה חוקי). למישהו יש רעיון מה הדרך הכי קלה וטובה לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
:-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-