עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by DoR TnT,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by amig2,

אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. Started by mikko,

http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. Started by galgul,

שלום. איבדתי את ה FLOPPY עם הדרייבר של ה SATA DRIVER. אני מעוניין להתקין WINDOWS XP כאשר ACHI מבוטל (כדי שיוכל לזהות את הדיסק הקשיח), ולאחר מכן לעשות ENABLE ACHI, אלא שפעם עשיתי כך אך WINDOWS לא עלה. האם יהיה אפשר לתקן זאת לאחר התקנת WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. הי השתגעתי מויסטה ולא הסתדרתי עם לינוקס, חזרתי לXP64, הבעיה היא שגם אחי הקטן משתמש במחשב ואין עברית מעבר לקריאה וכתיבה. לכן אני רוצה לדעת אם כדאי להשאיר את הXP64 או למחוק ולהשאר עם 32 ביט, אני מקודד הרבה סרטים בFHD, לכן חשוב לי לדעת את ההבדל בניצול המעבד. דרך אגב, אני לא חושב שזה קרה לי גם בויסטה, אבל כשהתקנתי את הדרייבר של הכ. מסך (gainward 9600GT( הדרייבר של גיינווארד מגדיר את המהירות שעון של הליבה הגראפית, מקבל שגיאה, ריסטרט, ואז מודיע לי על הכשל ושואל אותי אם לנסות שוב, במנדריבה זה לא קרה לי, יש הסבר לזה? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  12. אני רואה רק אופציה לFONT ו גודל......

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by Bose,

האם כבר יצא גרסה מלאה או שזה גרסת בטא? https://microsoft.order-9.com/winxp64/product.asp?catalog%5Fname=MSTrialandEval&category%5Fname=winxp64&product%5Fid=winxp64&id=cd

14. Started by slrr,

תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by stalbetman,

שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by razoli,

יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  17. בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. במדיה סנטר של חלונות ויסטה יש אתרים. אצל כל מי שראיי יש אתרים בעברית כמו ואי נט ודפי זהב. רק אצלי יש אתרים מחו"ל... אני לא יודע מאיםה מוסיפים אתרים. ניסיתי דרך הלוח בקרה-> הדדגרות שפה ומיקום וגם שם שמתי הכל על עברית וישראל ועדיין לא הסתדר. מה עושים???

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by snogoo,

היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by Press,

אהלן, אז ככה, ברצוני לפרמט את המחשב שלי שכרגע יש לעיו מערכת Windows XP Pro, יש לי גם דיסק של ה-Windows עליו אותה המערכת, שאלה, אני פשוט צריך להכניס את הדיסק לתוך הכונן וזהו? הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות ב-BIOS, כיצד אני עושה זאת? ואחרי ששיניתי את ההגדרות ב-BIOS אני מפעיל את המחשב מחדש וזה נכנס להתקנה? עוד שאלה אחרונה, לפני שאני מתקין מחדש, יש צורך למחוק את המערכת הקיימת במחשב או שזה פשוט מתקין עליו מחדש? (בכונן C). תודה רבה לעונים! ומצטער על הבורות

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by tomer_m19,

שלום, לפי מה שהבנתי אמור לצאת העדכון שמסדר בעיות בויסטה, משהו יודע מתי הוא אמור לצאת? ועוד שאלה בקשר לויסטה עם ההגה והדוושות: כשאני משחק במירוצים עם ההגה אז רק ההגה מגיב והדוושות לא...(עשיתי עדכונים להגה והדוושות) במחשב הקודם שלי הם פעלו כמו שצריך ועכשיו רק ההגה פועל- השאלה אם זה בגלל הויסטה יש לי 64 אם זה משנה... אני משחק במשחקים- NFS MW NFS CARBON TEST DRIVE תודה רבה ושבוע טוב![br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 21:14:10 יש לי עוד שאלה- במשחק wolfenstein-enemy teritorry זה לא נותן לי לשחק וזה כתב לי שגיאה ובמחשב הקודם פעל לי... ושכתבתי את השגיאה בגוגל אז מצאתי פורומים בחול שאנשים פתחו אשכולות על השגיאה הזו ולכולם היה ויסטה ולא מצאתי את הפתרון! אז בבקשה משהו ש…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. היי לכולם הבעיה שלי היא כזו..מדליק את המחשב, טוען, הכל בסדר(win2000 כפי שציינתי) , מגיע למסך הכחול, "מכין חיבורי רשת.." וכו'...ואז מגיע לשלב הכנסת סיסמא, ופתאום נתקע. אי אפשר לכתוב כלום, אי אפשר ALT CTRL DEL , אי אפשר לבחור אפשרויות...הסמן של העכבר הוא בצורת שעון חול ("חושב" , כאילו) אבל המעבד לא עושה כלום..וזה ככה דקות ארוכות.. ניסיתי לסגור את המחשב ולהפעיל אותו אחרי הרבה זמן, לא הלך, ניסיתי SAFE MOD , מסתבר שגם הSAFE MOD שלי דפוק..(הוא פשוט לא עולה..נתקע בשלב הצגת קבצים...ברררר) אין לי מושג מאיפה הגיעו כל הבעיות האלה פתאום...וירוס אין לי (בדוק) ולא נגעתי\מחקתי\נתתי לאף אחד לגעת במחשב. איך זה פתאום הגיע? איך אני פותר? לצורך העניין, אין לי בעיה לפרמט, רק אני צריך לשמור כ…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. שלום, תמיד היה לי windows 2000 והמשחקים היו רצים והכל.. (Radeon 9500pro, AMD 2000+, 512MB) לפני יומיים התקנתי windows XP, ופתאום התחלתי להרגיש ירידה בביצועים, והאטה.. הורדתי את כל העדכונים הקריטיים וכמה שהם לא קריטיים, יש לי קטליסט 4.8, וכל מה שהיה לי מקודם.. בשביל באמת לראות אם יש ירידה עשיתי aquamark03, ובאמת, 23000 נקודות כשב windows 2000 קיבלתי 27000... יש למישהו רעיון אם זה הווינדוז או משהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים