Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך להפוך מערכת הפעלה כל שהיא של WINDOWS כולל השרתים שלהם ל GATEWAY הכוונה אם השירות הזה כבר קיים באחת ממערכות ההפעלה של מיקרוסופט ואך אני עושה זאת ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
באיזהשהו צורה הכונן הקשיח שלי התפצל ל-2 בזמן ההתקנה וההסרה של Ubuntu. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו בסביבת עבודה של xp64???
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בזמן האחרוןת אין לי מושג למה... כל פעם שהמחשב עולה יש לי הודעת שגיאה....... מי שהוא יודע איך אפשר לסדר את זה???? תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש עם windows xp OEM אם אני צריך לעשות פירמוט על אותו מחשב אני יכול להתקין את הגרסה שוב?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה קורה כאשר אני מנתק את ההארד דיקס המשני שלי. יש לי ווסטרן דיגיטל 160 גיגה שקצת נדפק והוא תוקע לי תמחשב, ואני מנסה לנתק אותו אבל המחשב לא עולה בלעדיו....ואני מקבל b0 error. הווינדוס מותקן על הHD השני של סיגייט. מה עושים??? תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מצורפת תמונה של הבעיה המדאיגה. המחשב נהיה איטי להחריד ולוקח לו 10 דקות עד שהווינדוס עולה, כאשר המסך של הווינדוס עם הגלילה הקטנה למטה ממשיך להיות עוד ועוד. חוצמזה אין סאונד במחשב בלי סיבה נראית לעין, כנראה משהו השתעשע עם הכרטיס מסך המובנה. הותקנו איזה 20 התקני FireWire ואי אפשר להסיר אותם. אי אפשר להתקין, להפעיל ולעדכן Ad-Aware, Spybot, AVG, Norton. עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מישהו יכול להושיע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בעיה קלה: אני רוצה לעשות שידרוג לחלונות 7 RC מויסטה הויסטה עם SP1 ועם חבילת שפות Mui בעיברית הבעיה היא שאני רוצה לנטרל ולהסיר את העיברית לגמרי בשביל שאני אוכל להתקין את Win7 בתור שידרוג ולא בתור התקנה נקייה נכנסתי להגדרות שפה ושיניתי הכל לאנגלית אבל המסך של 'ברוך הבא' עדיין מופיע בעיברית ועדיין כשאני מנסה להסיר את העיברית אז הואמודיע לי שהעיברית מוגדרת כשפת ברירת מחדל ובגלל זה אי אפשר להסיר אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי מחשב INTEL QUAD Q8400 4 גיגה זיכרון מה המערכת הפעלה האופטימלית?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה בויסטה כל הזמן יש לי מסכים כחולים קרה לי יותר מפעם אחת ביומים האחרונים.. שהפעלתי את המחשב זה היה הפירוט של הבעיות שהוינדוס הציג: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: B0DB7000 BCP2: 00000000 BCP3: 820849C2 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini010208-02.dmp C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER-25022-0.sysdata.xml C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER76F3.tmp.version.txt יש לי ויסטה אולטימה אם אני צריך להקריא לכם את הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-