עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tiger,

hi , sorry i type in english but i have a hebrew problem. until now i pressed alt+shit and i could switch between the languages english and hebrew. in explorer i press alt and shit and i can only see english and i cant type in hebrew. i can see hebrew fonts but cant type . can some 1 help me please ? :-\ edit: i can type in hebrew in ICQ , but in explorer i cant , i can only type in english , the alt+shit option wont work :-\

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מתלבט אם להתקין על הLatitude CSx אקס פי( כרגע מותקן 98SE) באתר של דל לא מצאתי דריברים. איך אני יכול לדעת אם האקס פי יעבוד או שאצטרך דריברים מיוחדי?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לבת דודה שלי מערכת הפעלה של ויסטה והיא רוצה לעשות את החלונות שלה בתלת-מימד איך עושים צריך תוכנה או משהו..?? תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by AmitDanan,

היום אני מסתכל בתהלכים בלי שאף תוכנה רצה ברקע יש לי 59 תהליכים מה שלא היה לי מעולם, ממש עכשיו ירד לי ל58, הדבר היחיד שהתקנתי היה AVG אנטי וירוס האים זה טבעי כי מעולם לא עברתי את 45 תהליכים? (חוץ מיזה הזיכרון קפץ לי באיזה 300, עכשיו שמתי לב שזה לא רק אנטי וירוס יש שם גם אנטי ספאם אנטי ספיוואר, פיירוול ועוד מישהו יכול להעלות לי רק את האנטי וירוס שAVG?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. כשאני עושה פרטישן 1 יש לי 198 ג'יגה ושאני עושה 2 פרטישנים יש לי רק 134 ג'יגה. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by lo_toda,

האם באמת החיפוש הסטנדרתי של VISTA יכול לחפש בתוך מסמכים ?ואיך ...ולמה לא כתוב אפשרות כזו?

8. Started by GunBlade,

יש לי WindowsXP מותקן, ולמרות שלא הגדרת Share, רואים אותי ברשת עם מדפסות ו-Shared Documents. איך אני מעלים את עצמי לגמרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. Started by avihy,

כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. Started by nir.barak,

היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

שלום לכם , תגידו ה oem וה retail איך זה הולך באופיס ? כעקרון אין לי צורך להתקין בו זמנית על כמה מחשבים . אבל אני משדרג לעיתים תקופות את המחשב שלי , לכן השאלה שלי האם oem באופיס מאפשר התקנה על מחשב חדש ?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yarost,

אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  18. Started by dbbd,

האם ניתן להתקין וויסטה 32 + 64 כDUAL BOOT? האם ניתן XP+וויסטה כDUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by G!0®@,

תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. Started by ofirterev,

לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx אם אתם שמים לב שהם שיחררו לוינדוס 7 בטא גם, אז תודיעו. מבאס אותי לגלוש בויסטה הכבד הזה.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. שלום, אני לא מצליח למחוק תיקיה מסויימת, אני כאדמיניסטרטור לא יכול גם לשנות את ההרשאות של הקבוצה.. ככה זה נראה: http://up357.siz.co.il/up2/mjeytmnhzm34.jpg אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא מצליח לשמוע מוזיקה מאף נגן(בד"כ אני משתמש במדיה פלייר אבל ניסיתי גם אייטיונס ו-וינאמפ אני לוחץ בהם על פליי אבל לא קורה כלום) גם סרטים אני לא מצליח להפעיל,רק דרך VLC הם פועלים לי אבל בלי קול אין לי מושג מה הבעיה שאני מנסה לפתוח דרך מדיה פלייר הוא מחזיר שגיאה שאי אפשר לגשת לקובץ והוא כותב שייתכן שהקובץ בשימוש שאין לי גישה למחשב בו הקובץ מאוחסן או שהגדרות הפרוקסי שלי שגויות עכשיו הקובץ לא בשימוש כי רק אני משתמש בו והמחשב הוא המחשב שלי אני המשתמש היחיד ואני אדמין אז יש לי גישה לכל הקבצים והם נמצאים על הכונן הקשיח הפנימי של המחשב ובקשר להגדרות פרוקסי אני לא יודע אני לא יודע מה קרה פתאום הבעיה הזאת צצה לי משום מקום ואני רוצה לשמוע מוזיקה אבל לא יכול אגב גם אין לי קול…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.