Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] איך אני מעביר תמונות מהמצלמה לדיסק? שלום, ב xp חיברתי את כרטיס התמונות של המצלמה ליציאת usb ובסרגל המשימות היה מופיע צלם חדש ירוק המודיע לי על מדיה נוספת במחשב. ב windows 7 זה לא עובד !!! למען האמת מאז שעברתי ל windows7 שום דבר לא עובד לי אבל פרה פרה: איך מעתיקים ב windows7 תמונות מכרטיס מצלמה המחובר למחשב ה USB ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי השתגעתי מויסטה ולא הסתדרתי עם לינוקס, חזרתי לXP64, הבעיה היא שגם אחי הקטן משתמש במחשב ואין עברית מעבר לקריאה וכתיבה. לכן אני רוצה לדעת אם כדאי להשאיר את הXP64 או למחוק ולהשאר עם 32 ביט, אני מקודד הרבה סרטים בFHD, לכן חשוב לי לדעת את ההבדל בניצול המעבד. דרך אגב, אני לא חושב שזה קרה לי גם בויסטה, אבל כשהתקנתי את הדרייבר של הכ. מסך (gainward 9600GT( הדרייבר של גיינווארד מגדיר את המהירות שעון של הליבה הגראפית, מקבל שגיאה, ריסטרט, ואז מודיע לי על הכשל ושואל אותי אם לנסות שוב, במנדריבה זה לא קרה לי, יש הסבר לזה? תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי 9 ג'יגה וקצת פנוי בC, אני לא כל כך מבין למה כי בעיקרון הוא חולק כך שיהיה לו 15 ורק 2 ג'יגה בערך בשימוש כנראה שהלכו כמה ג'יגה בFDISC. בכל אופן, רציתי לדעת כמה מקום צריך להיות בערך בונן C: כדי שהמחשב ירוץ נורמלי, וכמה בכללי צריך שישאר תמיד? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה, עד כמה מעבדים תומכת מערכת ההפעלה XP?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם היה לכם בעיה באיזה תוכנה בהתקנה או משהו בסגנון (בהקשר שהבעיה נובעת בגלל ויסטה)....?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
? האם כדי לקנות XP בזול ? PRO 64 ב 200 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
אני לא מדבר על כל מיני דברים לא חוקיים... אני רק רוצה לדעת עד מתי הסיריאלים שלRC1 תקפים??? כי אני משתמש באחד כזה... ופתאום מיקרוסופט יחליט שהם לא תקפים ואין יותר עידכונים ובלאגנים... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אחרי שהוא פותח אותו לעבור בין אתרים הוא זז סבבה.. אבל עד שהוא פותח את הדף אינטרנט הראשון עובר איזה 10 שניות.. יותר אפילו אין אפשרות שזה יעלה מהר יותר? מה הסיבה לאיטיות? הזיכרון(256MB) המהירות אינטרנט (1.5) מעבד או לאידוע מה..
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB כרגע יש לי XP SP3 השאלה אם בויסטה המחשב יציג לי וינצל את המקסימום של המחשב שלי ? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב.... xp 32bit או xp 64bit ??? (יש לי מחשב ממש טוב)
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נכבה ומפעיל ומחדש לפני שהמחשב נכבה מופיע הודעה "נדרשת הפעלה מחדש כדי לסיים את העדכונים הבאים " ואחרי שאני מפעיל מחדש לא עובר יום ושוב פעם זה קורה יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ? מצרף צילומסך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההשבתה מדווחת תוך כדי העדכון ומפנה אותך למנהל המערכת שלך. למזלי יש לי תמיד משתמש אדמיניסטרטור נוסף, (בדיוק למצבים האלה) ודרכו הפעלתי מחדש את המשתמש המושבת דרך ה control userpasswords2
-
- 125 תגובות
- 126k צפיות
- 5 followers
-