Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO. אחרי ההתקנה עבדתי בחשבון ה Admin כחשבון הראשי, הרגיל. הדבר לא הפריע לי במיוחד. עד שרציתי לפתוח עוד חשבון - רציתי שהחשבון יהיה Limited - כדי לעשות זאת הייתי צריך לעשות עוד חשבון שיהיה "Admin". עכשיו כשווינדוס עולה אין לי אפשרות להיכנס לחשבון של הAdmin. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ולמחוק את החשבונות האחרים, אך זה לא נתן אפשרות כזאת. תודה...
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני קונה מחשב חדש עם 4GB זכרון ורוצה להתקין ווינדוס 7 64 ביט. השאלה שלי היא האם עלולה להיות בעיה כלשהי בתקשורת בין המחשבים ברשת ביתית (שיתוף קבצים, מדפסת וכו') בגלל מערכות הפעלה שונות?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח GIGABYTE m55plus-s3g ומעבד AMD של 3800 x2 (dual core( יש לי HD sata וזיכרון סטיק בודד של 1G מהירות 667 אני עובד עם חלונות XP עם SP2 ללא עדכונים מהאינטרנט, 32 ביט. אני משתמש בתוכנת ה-moviemaker שבאה מובנת ב-windows... העניין הוא שהעבודה עם התוכנה נורא איטית. כשאני גורר קובץ AVI של כ-25 מגה לוקח לתוכנה משהו כמו 10-15 שניות עד שהיא "מקבלת ומבינה" את הקובץ (כלומר עד שה-bar מסתיים). גם אחרי שהעברתי נניח שני סרטונים באותו גודל לחלון הזמן, המעבר ביניהם (ע"י קליק של העכבר..) די איטי. תשאלו בעצם איך אני יודע שזה איטי - העניין הוא שבעבודה יש לי מחשב IBM , אני לא יודע איזה לוח יש שם אבל מעבד פנטיום 4 במהירות של 3G, עם זיכרון DDR400, בנפח של 1.5G שזה אומנם קצת…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי. עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן. בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב. כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס... על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חיברתי למחשב שלי מסך מחשב נוסף עכשיו אני נתקל בתופעה מעצבנת שלפעמים תוכנות מסוימות (לדוגמה FF) נפתחות במסך המשני שלי ולא בראשי יש אפשרות לשנות את זה(אני משתמש בתוכנה DisplayFusion והגדרתי שתמיד יפתח בראשי אבל עדין הוא פותח במשני ואז מעביר אוטומטית לראשי וזה מעצבן)? בעיה נוספת לא יודע עד כמה היא קשורה לפה, כול ביצוע הBOOT או עבודה בBIOS של המחשב מתבצע במסך המשני ולא בראשי(הראשי מחובר בחיבור DVI והמשני בחיבור VGA) יש אפשרות לשנות את זה דרך הBIOS או משהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
הי לכולם אני משתמש פרטי, עם מחשב קיים (כלומר לא קנייה של מחשב חדש), ושוקל לעבור ל-Windows 10. מה הדרך הכי זולה לקנות היום רשיון ל-Windows 10? תודה
-
- 25 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני סובל מבעיה מוזרה במחשב החדש שלי , אבל אני לא בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה . בכל מקרה התקנתי את ה XP64 , והכל בסדר לכאורה , יש עברית בהכל מלבד קבצי טקסט שנכתבו תחת המערכת ההפעלה הקודמת , ניסיתי לשנות פונטים , הוספתי את כל הקידודים. יש לכם רעיון ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה...יש לי כרגע Windows XP באנגלית עם תוספת לעברית ( HebPack )...הבעיה היא שכאשר אני מתקין ת'תוספת הוא מעביר לי הכל לעברית...ואחרי כמה ימים הוא משאיר חלק בעברית וחלק הופך חזרה לאנגלית...מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי למה זה ?! ואיך אני משנה ת'זה לעברית חזרה ושישאר ככה תמיד ?.. תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בוונידוס אקספי, אני לא רואה עברית.... אני רואה למשל בתקיות וכו' אבל למשל באי סי קיו אני לא יכול לראות עברית..... ויש גם בעיות באופיס כשעוברים בין השפות, בצדדים.... יש לכם מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי: לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית. לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another langu…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי מערכת הפעלה 2000 ועליה התקנתי office 97 כל התפריט בעברית השתנה לאנגלית או גיבריש. באותו זמן התקנתי במקביל גם outlook גירסה 6 .לאחר ההתקנות עשיתי אתחול וניסיתי את התוכנות וגם ב outlook העברית בכלל מופיעה כסימני שאלה. כמו כן תוכנת ה word נתקעה ולא זזה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש איזו שהיא דרך שאני מתקין עיברית במערכת הפעלה הזאת? יש תוכנה/עדכון שיוכל ללמד את המערכת הפעלה הזו עיברית? זו מערכת הפעלה בגרסה אנגלית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ממ ישלי windows xp professional אבל הווינדוס כולו באנגלית. עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית ואני יודע שיש איזו תונה בשם MUI, מישהוא יכול להסביר לי עליה ומאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום ל-windows להראות לי עברית ולא ג'יבריש ב-command prompt (החלון דמוי DOS שמקבלים ע"י cmd) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-