Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ויסטה 32 ביט עם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך (X1950XT) ולכרטיס קול (אודיג'י 2 ZS - דרייבר בטא,זה מה שיש כרגע לצערי באתר הרשמי של CREATIVE למרות שהוא עובד) ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים וגם המשחק RS VEGAS נתקע לי מיד פעם. אגב- מעבד E6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכרגע אני ב-OC של 3500MHZ. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עד לפני מספר ימים, כל פעם שהיה צורך להשתמש באינטרנט (לדוגמה: ICQ, MSNM וכו') המחשב היה מקפיץ את חלון ההתחברות. עכשיו זה לא קורה, זה מעצבן. אני לא מתכוון להתחברות אוטומטית, אלא על עצם העובדה שחלון ההתחברות כבר לא קופץ - צריך ללחוץ Start > Connect to. למישהו יש מושג כיצד אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפרמט מXP לויסטה...הכנסתי את הדיסק (הוא מזוהה במחשב שלי והכל..), עשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס. היה לי USB-CDROM,SATA-CDROM,OPTIARC DV וכל השאר הם פלופי ודברים כאלה.. ניסיתי את הSATA-CDROM ואת ה-OPTIARC-DV (עשיתי גם Disable על boot other device) (כמובן שעשיתי F10 [שמירת הגדרות הביוס..] ולא מופיע לי שום דבר והXP עולה כרגיל.. זה דיי דחוף... אשמח לעזרה.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לערוך את החלון הזה: 1.אני מעוניין לבטל את האפשרות של Create new folder 2.אני מעוניין לערוך את המועדפים. זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם בפירמוט עסקינן: ניסיתי לאחרונה לפרמט את המחשב שלי אני תמיד מפרמט אותו דבר התקליטור של הווינדוס- יש לי XP מקורי אבל המתכנת שתיקן לי בפעם האחרונה את המחשב התקין לי פרופשונל שלו מצרוב כנראה ועכשיו מיקרוספט עלו עליי ויש לי כל פעם את ההודעה הזאת "עותק הווינדוס שברשותך אנינו חוקי" וזה משגע אותי, אז רציתי לפרמט, פירמטתי את D דרך הדוס ואת c רציתי לפרמט כרגיל דרך הדיסק של הווינדוס, אבל הוא לא נתן לי להעלות את ההתקנה של הווינדוס בגלל שהוא אומר שהווינדוס שלי יותר ישן ממה שמותן, איך אפשר לפרמט עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר להוסיף "מפתח" לרג'יסטרי בעזרת הcmd? כתבתי בcmd את זה: "reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentUser\Run /v sample /d "some test date ריעננתי את ה- register editor, ולא ראיתי שום שינוי, אבל זה נראה כאילו הוא כן כתב אותו איפה שהוא, כי כשכתבתי את הפקודה הזאת שוב, הוא כתב שהמפתח קיים והאם להחליף אותו. אשמח לדעת למה לא רואים את זה, האם עשיתי משהו לא בסדר, ואיך עובדים עם הכלי הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ogfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 23:53:25, on 11/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\W…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש פתרון מוצלח ליצירת multiboot usb המכיל: windows7 win xp ubunt hirens cd וכמובן אופציות נוספות של WIN כמו למשל גרסה להתקנה אוטומטית חפשתי קצת, ויש הרבה מולטיבוטים אבל בדרך כלל הם תואמי סדרות לינוקס או סדרות WIN, מולטי בוט המכיל הכל לא מצאתי חוץ מהדבר הזה WinSetupFromUSB_1-0-beta6.exe שנראה מבטיח מאוד, אם כי נסיתי להתקין ממנו אובונטו וזה לא עבד בכלל. XP ו- WIN7 התחילו אך לא השלמתי את הנסיון. אשמח מאוד לשמוע כל מידע בנושא!!! [מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה]
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני צריך לעשות MOUNT ל FOLDER (לא לISO או IMAGE) ז"א יש לי כמה ספריות בנות 60-70 ג'יגה שאני רוצה לשתף ברשת .. אבל ,אני צריך שהם יראו כאילו הם LOCAL ולא ממחשב אחר ברשת. אפשרות מסורבלת לעשות את זה היא להפוך את כל ה70 ג'יגה לISO ואז לעשות לו MOUNT עם DEAMON TOOLS או משהו דומה. אבל אני לא רוצה לבזבז זמן וכפול מקום על פתרון כזה אם היה אפשרות לתת לDEAMON TOOLS ספריה במקום ISO ושהיא תופיע לי ככונן זה היה טוב (אבל לא מצאתי אפשרות כזאת) לחילופין היה יכול לעזור לי אם היה משהו שבמקום לעשות קובץ ISO רגיל (שמכיל את כל המידע בתוכו בנוסף לספריה עצמה) אם היה קובץ ISO שהוא רק לינק למידע ולא מאחסן אותו (כמו QUICKTIME REFERNCE מי שמכיר - שזה קובץ QUICKTIME קטנטן שרק מחזיק בתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לדעת מהו Kernel Memory? ממה משפיע על גודלו הכללי , ועל גודלו המנוצל? וכיצד ניתן להגדילו? שמתי לב שלעיתים המחשב שלי קופא לשתי שניות ואז חוזר לפעולה. כאשר הוספתי את האפשרות show Kernel time בגרף ב Windows Task Manager אז ראיתי שכאשר המערכת הפעלה קואפת לכמה שניות ה Kernel time מגיע ל 100%. אז מכאן הגעתי למסקנה שאולי קיים צורך להגדיל אותו או משהו כזה. אשמח לתשובות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי. התקנתי Windows 2000 pro והוא עושה לי בעיות עם עברית בכמה תוכנות. בmIRC: העברית הפוכה. בICQ: אני רואה שמות שבעברית כסימני שאלה וכשאני משנה זה כותב אותם כג'יבריש. דבר נוסף זה שבאינטרנט אקספלורר - הכותרות של הדפים כתובות גם הפוך. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה, זאת השגיאה שאני מקבל עשיתי כבר כמה פעמים פרמוט להארד דיסק וזה ממשיך לקרות http://ufu.co.il/files/d6elweioiqj17q28pwl6.png
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-