עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by haim.hdd,

שלום, שמתי לב שב-EBAY מוכרים מפתחות לחלונות 10 במחירים של פחות מ-100 ש"ח. איך זה יכול להיות כשבארץ המחיר מתחיל מ480 ש"ח? זה זיוף לא? ואם כן, ואיך אפשר לגלות שזה זיוף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  3. Started by iquitos,

שלום לכולם, בשבוע שעבר התקנתי את המערכת ההפעלה המהוללת WIN7 בתצורה של 64 ביט ואני ללא ספק מבסוט ממנה עד הגג, מהירה נראית טוב וכו וכו.. רק מה יש בעיה רצינית, אפילו אקוטית: כל פעם שאני נכנס לאתרים שדורשים התקנה של פקדי active x (מכל הסוגים: ווידאו, צ'אטים, ועוד) המערכת מקפיצה לי הודעה שבא היא מבקשת את רשותי להתקין את הפקד הספציפי, אני לוחץ על אישור ואז ההודעה קופצת פעם נוספת עוד פעם אני לוחץ על אישור ואחר כך עוד כמה פעמים של אותה רוטינה בסופו של דבר המערכת לא מתקינה את הפקד ואני לא יכול לצפות בתוכן המבוקש או להיכנס לצ'אט או כל דבר אחר (אתר canyourunit לדוגמא) כדי להתמודד עם הבעיה ניסיתי הכל: שיניתי הגדרות ב internet security- לא עזר, ביטלתי את כל ההגדרות והשארתי את הדפדן…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2

5. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by Tim_N,

אהלן ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX620 שהחלפתי חלק מחלקיו, וזהו המפרט שלו: Pentium D 930 3.0GHz Dual Core CPU nVidia 7600GS 3.0GB RAM WD 80GB SATA HDD אני לא משתמש במחשב למשחקים וכאלה, הדבר הכי כבד זה אולי גוגל ארת', אך בכל זאת הוא עובד לפעמים לאט ונתקע בצורה מציקה. פירמטתי והתקנתי WIN XP SP3 מעודכן לגמרי ונדמה כאילו יש שיפור קל מאוד- לא מה שציפיתי ממחשב מפורמט והתקנה נקיה. יכול להיות שזו בעית 'עייפות חומרה' או משהו בסגנון? לבסוף, הוצע לי להתקין WIN7 כי "זה ירוץ יותר חלק ומהר על המחשב", אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי אני לא בטוח שזה באמת יעבוד יותר טוב. האם המערכת שלי תתמוך בגירסת 64-ביט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. Started by X-Viper,

במחשב הקודם של כאשר הייתי נכנס למצב שינה הוא היה נכנס למצב שינה ומכבה את המאווררים... במחשב החדש כאשר הוא נכנס למצב שינה המאווררים נשארים דלוקים.. כיצד ניתן להגדיר את המחשב שכאשר הוא יהיה במצב שינה הוא גם יכבה את המאוררים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by OmerS,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה במקום הנכון עם זאת.. יש לי מחשב נייד ישן יחסית Acer Extensa 5620z התקנתי עליו את מערכת ההפעלה החדשה Windows 8 ואני לא מצליח למצוא את ה-Drivers של המחשב מה אני יכול לעשות כדי להביא את המחשב Up tp date? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, ראשית, תודה לעוזרים. שנית, הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין service-pack 1 ב- windows 7. לפי המדריך הזה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/troubleshoot-problems-installing-service-pack ודומיו. עכשיו אני מקבל שגיאה כזו: קוד 8024402F תודה לעוזרים, מיכאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. איפה אני יכול להתחיל ללמוד לינוקס???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Gil28,

כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  16. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. תודה לעונים ואם יש גם תמונות ללוגו

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  18. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  19. Started by e-d-a,

פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. Started by Dmoney,

שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. שלום, התקנתי אתמול את Windows 8 על גבי ה Windows 7 שלי, וההתקנה עברה חלק ובלי בעיות. בחרתי לשמור את כל ההגדרות והתוכנות שלי ובאמת הכל נשמר. אחרי ההתקנה, אני מצליח להוריד אפליקציות ולשמוע רדיו מהאינטרנט מאפליקציית ה TuneIn, אבל אם אני מנסה לגלוש בכרום או ב IE10 אז הוא כותב שהוא לא מצליח לפענח את הכתובת של האתר (כנראה בעיה ב DNS) כל ההגדרות בסדר ועובדה שהאינטרנט עבד חלק ב Win7. למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות ואיך לתקן את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by avraham711,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כונן SSD והמקום אצלו יורד ואני לא מבין איך זה יכול להיות כל ההורדות לדיסק השני כל ההתקנות הכל והוא איכשהו מתמלא ספרתי את כל המקום שנמצא עליו ויצא לי 18 GB אבל משום מה כתוב לי 84 פנוי מתוך 119 איך זה הגיוני? כל התקיות עשיתי מאפיינים ראיתי כמה הם שוקלות ויצא 19 מישהו יכול לעזור לי או להסביר לי את זה? ובדקתי גם את התקיות המוסתרות

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. מה בעיה אינטרנט לא עולה...אני לא מצא בעיות וגם תוכנות סורקים ועוד..... הפעלה windows 98 se. אני אצל בת דודה שלי.... בבקשה פתרון מהיר....

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. שלום, יש לי Windows Vista עם MUI בעברית (עדיין לא מותקן) מערכת ההפעלה באנגלית אבל אני רוצה להפוך רק את שפת ממשק ה- Vista Media Center לעברית. אני משוכנע שיש תוכנות שמאפשרות לך לעשות סלקציה על איזה יישומים להפעיל את ה-MUI או לעשות איזה שהוא שינוי בקבצים . . .אני פשוט לא מוצא תשובה לזה באינטרנט אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.