עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איזה מערכת הפעלה יותר טובה לדעתכם ? :-X 2000 או 98 :saint: תכתבו למה אתם חושבים ככה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by eliau21071981,

לפי דעתי האישית לא כדיי להתקין ויסטה לחכות עוד טיפה למרות שאני מקבל עידכונים שיש שיפור ובהרבה לאחר התקנת SP1 ואני יודע שאם נחכה בסוף יוציאו את Windows 7 אז ככה שלא שווה לחכות חוץ מזה שקשה לי הפרידה מהXP

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by eliau21071981,

אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. השאלה כמובן רלונטית אך ורק למערכות הפעלה XP ו2000. סיבות ונימוקים לבחירה יתקבלו בברכה.

• 28 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by dj_horse,

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

שלום לכולכם! החלטתי לפתוח סקר לגביי מערכות ההפעלה החדישות ביותר כיום! יש מקום לתגובות מילוליות בכל עת

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gil_st,

בזה אנחנו נסכם את הנושא של ה-TASKBAR הנתקע של XP. אחרי שכולם יענו, כדאי לשלוח את תוצאות הסקר למיקרוסופט ;D בצירוף המספר הסידורי של כל עותק כזה שנתקע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ronf6,

כותרת. תגיבו סקר פתוח כמובן.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Psycho17,

אנשים תענו על הסקר חשוב לי לדעת את דעתכם...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אם אתם לא בטוחים, לחצו קליק ימני על My Computer ובחרו ב-Manage. פתחו את Local Users and Groups ואז את Users, לבסוף לחצו דבל-קליק על שם המשתמש שלכם ובדקו את רמת ההרשאות תחת הלשונית Member Of.? Prog.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  13. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי לכולם אם יש לכם הרגשה של "טחינה" מוגברת של המעבד לאחר העדכון האחרון של גירסת 1903 של החלונות, נסו את זה ( על אחריותכם הבלעדית כמובן ) - https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/cxmot9/windows_10_1903_update_18362329_causes_high_cpu/eyotp50/ בהצלחה !

15. Started by gkman,

שלום, יש לי סקריפט בpowershell שעובד באופן תקין כשאני מריץ אותו מתוך ה-ise אבל לא עובד נכון כשאני מריץ אותו מתוך הconsole. הצלחתי למקד את הבעיה וגיליתי שהוא קשור למשתנה שהגדרתי בגוף הסקריפט עצמו (כלומר לא בתוך פונקציה או משהו) ואז כשאני מנסה לקרוא את המשתנה הזה מתוך פונקציה (לקריאה בלבד) בצורה הבאה: $global:my_var הISE מצליח לקרוא ככה את המשתנה אבל הקונסול נכשל. הבנתי שה-ise טוען מודלים וכל מיני דברים אחרים שהקונסול לא, אבל אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות כדי לתקן את זה. איך אני פותר את זה ואיזה עוד הבדלים יש בין השניים שכדאי לי לדעת מהם להבא? אני באופן אישי עובד עם גרסה 3 של powershell אבל אני רוצה לוודא שגם גרסאות ישנות יותר שלו (2 בעיקר) מצליחות גם... תודה לעוזרים. - -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yirmio,

יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. Started by yakir_natan,

איך אני מתקין את זה?????? אני כל פעם מנסה וזה נתקע לי באמצע

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by 888,

סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by eladbu,

נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב 1. התפריטים שיש בסרגלי כלים (קובץ, עריכה, הוספה וכ'ו) נעלמים עד שאני עובר עליהם עם העכבר. זה מעצבן לסמן את הכול כל פעם בשביל לראות את האפשרויות. הבעיה מתרחשת בכל מקום שיש את הסרגלי כלים כלומר דפדפן, בתוכנות, המחשב שלי וכ'ו. הנה תמונה של הבעיה איך אפשר לפתור את הבעיה? 2. אני לא מצליח לשחק בשתי משחקים באינטרנט Splinter Cell 3: Chaos Theory ו Rainbow Six 3: Raven Shield המשחקים עצמם עובדים (הצלחתי לשחק בסינגל) אבל אם אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה זמן המשחק נופל ואני מקבל הודעת שגיאה. בהתחלה קיבלתי הודעת שגיאה ב RS והצלחתי לסדר אותה בעזרת עדכון האחרון למשחק אבל עכשיו יש בעיה חדשה הצלחתי לשחק במשחקים אחרים באינטרנט, חשבתי שזה בהתחלה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. היי חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה שמעלימה לי פתאום את סרגל הכלים של XP, לפעמים הוא עושה מן התחול וחוזר ולפעמים לא. דבר נורא מעצבן שמאלץ אותי לבסוף לעשות RR כול פעם מחדש... הוידוס ממש חדש (התקנתי לפני שבוע) מעודכן, אנטי וירוס של נוד עובד ואף מוצא וירוסים מידי פעם אך עדיין שום דבר לא פטר את הבעיה. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Blue Omega,

מישהו יודע איך אני מוסיף את סרגל השפה ל-system tray ב-windows xp pro ?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  25. שלום לכולם סרגל השפה (המשבצת שמראה מה השפה) נעלם בשורת המשימות למטה. לחיצה על הלחצן הימני ואז "סרגלי כלים" מראה שסרגל הכלים "סרגל שפה" מסומן בוי. איך להחזירו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.