Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי XP ויש לי משתמש אחד אז אני רוצה להוסיף עוד משתמש אבל אני רוצה שהמשתמש שאוסיף לא יכול לגלוש באינטרנט ושלא יכול להתקין שום דבר מבלי האישור שלי ( ניסיתי את חשבון מוגבל וזה לא חוסם את האינטרנט ) אז למישהו יש רעיון ??
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי דיסק חוקי של ווינדוס 7 32 ביט אולטימייט ברשיון. הדיסק הוא עם רשיון מרובה למיטב הבנתי מכיוון שהוא של חברה. שאלתי היא: אין לי דיסק 64 ביט. האם על בסיס הרשיון החוקי שיש לי אני יכול לשדרג ל64 ביט?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נראה קצת מגוכך שלמרות שהחומרה של המחשבים כל הזמן מתקדמת אנחנו עדיין מתמודדים עם דברים כמו מערכות הפעלה איטיות או שצריך לעשות איתחול מחדש בשביל "לתקן איטיות" יש לי מחשבים ישנים, אז השאלה שלי היא האם עם מחשב חדש ועוצמתי יש עוד בעיות מגוכחות של איטיות? לפעמים איטיות היא בלתי נמנעת בגלל פעולה כבדה, אבל נניח לא מבצעים חישובים יוצאי דופן במאטלב, האם ווינדוס 10 עדיין נהיית איטית לפעמים גם בשימוש השותף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין Mce ל-Pro . יש לי כרטיס טלוויזיה ולא השתמשתי במדיה סנטר כי לא היה לי. עכשיו קיבלתי ויש לי אפשרות להתקין. ממה שראיתי,mce נראה מגעיל ביותר,אך אני לא יודע מה ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה (מבחינה ביצועית ואפשרויות ) . אשמח אם מישהו יסביר לי בנושא . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היכן אפשר להוריד חבילת שפת משתמש (MUI) לחלונות XP? והאם החבילות הן בתשלום או חופשיות? ואיך אני גורם לתוכנת חלונות XP לתמוך בשפות נוספות (קריאה וכתיבה) מלבד עברית ואנגלית? כך שבסרגל השפה ב SYSTEM TRAY תהיה לי גם השפה השלישית? בברכה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, עשיתי UPGRADE למערכת ההפעלה ובכל פעם שאני מגיע לקראת סוף הקטע שהוא כותב מתקין התקנים הוא עושה ריסט בדיוק באותו מקום. איך נין בכל זאת להתקין אותו? יש לי דיסק קשיח SATA 2 אם זה משנה. אגב המפרט Amd sempron 3000+ לוח: gigabyte ka-k8n51g עם כרטיס מסך מובנה, כך שכל מה שמחובר זה רק הארד דיסק וצורב DVD של NEC. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם יש לי ארדיסק 80 גיגה ואני רוצה לחלק אותו למספק מחיצות כמה מקום רצוי לתת למערכת הפעלה ? יש לזה משמעות כמה גיגה תיהיה כל מחיצה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
OMG!! what is dumprer 0 -u??? i found it when MSCONFIG showed up!! what is it?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מערכת הפעלה Windows 10 ומצאתי מישהו שמוכר את שלו יד 2 גרסת פרו 64 ביט. במידה ואני משתמש בסיריאל המקורי ואותו אחד שמכר לי גם משתמש (לגרסה הנ"ל יש רדיון למחשב בודד) מה קורה ? ז"א ישנה אפשרות שבעתיד זה לא יעבוד לי\יקבל עידכונים וכו' ?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ויכול סוף סוף לקנות לעצמי windows אחרי שקניתי מחשב חדש CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: Creative Audiogy 7.1 Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m האם אני ארגיש שוני בביצועים או במשהו אחר בהבדלים בין הגרסאות של 32 ביט ו64 ביט תודה רבה לכולם ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי על המחשב ווינדוס XP שעובד סבבה (רק היום התקנתי..) אני רוצה להתקין עליו ווינדוס 7 אבל הבעיה שאני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7 רגיל.. כאילו דרך הביוס שעובר ריסטרט למחשב והכל הדיסק עובד מצויין כבר התקנתי איתו פעם.. אבל לא יודע למה זה לא מצליח לי.. רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להתקין את הווינדוס 7 דרך המחשב כאילו שהמחשב פועל פשוט להכניס את הדיסק ואז ההתקנה פועלת אני פשוט יתקין גם ווינדוס 7 על המחשב ואז יהיה לי את 2 הווינדוסים ופשוט אני אמחוק את ה-XP.. אני לא רוצה XP פשוט רק עם XP אני מצליח לפרמט את המחשב לא יודע למה.. אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבור לווינדוס 7 בלי הקטע של הביוס וכ'ו.. פשוט להתקין אותו (כמו תוכנה כזה) ואז אחרי שהוא מותקן למחוק את ה-XP…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה התחיל פתאום... התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ולא עזר...
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-