עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. היי, רציתי לדעת,איזו תוכנה עוזרת לגרום למשחקים (של PC,רגילים) ישנים שמותאמים רק ל 98 לעבוד על XP? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. ברגע שאני לוחץ על לינק של קובץ אודיו לדוגמא (קבצים חוקיים, לא תוכנות שיתוף קבצים) , אני מגיע אל המסך הבא שמצורף פה כתמונה. בעבר , קליק שמאלי היה שואל אותי איפה לשמור את הקובץ אבל כעת אין לי מושג איך שונו ההגדרות או משו כזה, ואני מגיע למצב הזה . איך אני מחזיר למצב הקודם ומה גרם לשינוי הזה בכלל? אגב, מה זה בכלל החלון הזה (שלא עובד בכלל) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by rc_p,

קניתי מודם רשת + כרטיס רשת והרכבתי אותם למחשב שמותקן עליו WIN98 כאשר יש בו כבר חיבור לרשת מקומית [יש לי 2 מחשבים], ואני לא מצליח לחבר בין המחשב החוצה [לאינטרנט] אלא רק בין שני המחשבים. ניסיתי את כל האפשרויות, ולא הלך לי כלום. הבעיה היא לא שהמחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אלא שהוא בכלל לא מזהה את המודם, (ניסיתי לעשות PING לIP של המודם, לפי מה שאמרו לי בבזק). אם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו - ויש לו תשובה שיעזור לי דחוף. אין לי אפשרות להגר לסביבת NT/2000/XP מאחר שיש לי תוכנה שעובדת רק על WIN98. ההרגשה שלי היא שאחרי שיש לי כרטיס רשת אחד (לרשת המקומית) הWindows לא יודע שהכרטיס השני מיועד לרשת האינטרנט, ושיקבל מהמודם IP לכרטיס רשת.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם בימים האחרונים אני גולש בכול מיני אתרים והם נסגרים לי לבד המערכת הפעלה שלי זה winxp SP2 אולי זה קשור למערכת popap של הוינדוס של ה SP2 כי תחלס לי אין שום תוכנה שהוספתי למניעת חלונות קופצים!!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by shmatul,

שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by dj-elvis,

שלום לכולם אני הסרתי כמה דברים מהווינדוס בהסרה התקנה של רכיבים אבל נוכחתי לזאת שהדברים שהסרתי עדיין נימצאים ברכיבים שמותקנים אבל אין אפשרות להסיר אותם אבל הם נימצאים הרשימת רכיבים המותקנים השמח לקבל הצעות לגבי טיפןל בעיניין האמת שזה ניראה לי דיי מוזר מקווה שתעזרו לי בעיניין בתודה מראש מייקל

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

שלום אחי נעל את המחשב שלו ושכח את הסיסמא שנכנסים לXP יש מסך כחול שנותן רק את היוזר שלו .... השאלה שלי איך אני יכול להיכנס בתור administrator מבלי לפרמט את המחשב... יש מן מסך כזה שבו אתה רושם את היוזר ואז הסיסמא במקום שהמחשב יתן לך אפשרויות איך מעלים אותו? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by tembo,

שלום, ברשותי רשת של כמה מחשבים (XP) ואני מעוניין שכשאר משתמש יבצע LOGOUT יופעל קובץ BATCH. כיצד אני עושה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by emperor,

שלום! לפני זמן מה הופיעה במחשבי בעייה קטנה,גדולה. כאשר אני מכבה את המחשב, הוא מתחיל את תהליך הכיבוי אבל נתקע כאשר הוא רושם:windows is saving your... הוא נשאר תקוע כך עד שאני מכבה אותו ידנית. ממה הדבר יכול לנבוע תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. אמרו לי שיש אפשרות "לדרוס" את המערכת הפעלה win2000 ע"י ריפייר של אקס פי ובכך לא צריך לפרמט את המחשב. זה נכון ואם לא האם זה אפשרי לעשות את זה בלי פירמוט

12. Started by Idan-h,

כמה מחשב צורך לשעה במצב רגיל? וכמה במצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by emperor,

שלום ! יש לי בעיה חמורה באקספלורר. אתמול התקנתי אנטיוירוס חדש פנדה אנטיוירוס. הוא היה כבד מאוד ולכן החלטתי להסיר אותו. ביצעתי uninstal , שאכן הסיר את האנטיוירוס אבל שיבש משהו באקפלורר. לאחר ההסרה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד. כאשר אני ניכנס ,הוא פשוט רושם the page cannot be displayed, לגבי כל הכתובות. התקשרתי לבזק שהם ספקי האינטרנט שלי והם שלחו לי פקס עם הוראות להסרת שני קבצים ברגיסטרי (winsock,winsock2) . ביצעתי את כל ההוראות, והתקנתי את שני הקבצים מחדש. אפשרות הגלישה חזרה , ועכשיו אני יכול לגלוש אבל כאן לא נגמרת הבעיה. ברוב האתרים שאני נכנס הכתב משובש , כמו כן רוב התמונות בכל דף לא מוצגות. קורה המון פעמים שהוא רושם שהדף אינו נימצא(לא מוצא את yahoo, google,hotmail) . נראה ש…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום, לצערי הרב דף הבית שלי השתנה לפני מס' חודשים לזה: http://search-system.com ותמיד כשאני מנסה להכנס לכתובת מסוימת בלי לכתוב http בהתחלת השורה הוא מנסה להיכנס ולחפש את הדף דרך http://ms-search.com אך לא מוצא כלום ולא נכנס לאתר המיועד. ניסיתי כל מה שאני יכול - כולל הכל, את כל תוכנות האנטי ספי שהמליצו כאן הורדתי והסרתי כל שטות שהיתה לי על המחשב, איפסתי את הגדרות הדפדפן, הוספתי מספר פעמים את קובץ התיקון של ה regedit הבא: REGEDIT4 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" "HOMEOldSP"="about:blank" "Search Bar"="[url]http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=iesearch"[/url] "Search Page"="[url]http://www.…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by dubl,

אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום תמיכה טכנית מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by blanco,

שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by gshhar,

לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by BlacK_RaveN,

כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by abstract,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיות עם התקנת הXP עליו. אוקי המפרט: AMD 64 3000+ S-939 GA-K8NS-939 לוח אם 2*256 TWINMOS DDR 400MHZ GA RADEON 9600XT VIVO 256MB והרד דיסק ישן שכבר היה לי WD 30GB אוקי, אז ככה. בפעם השלישית בערך הצלחתי להתקין ווינדוס (בלי SP1) אבל, הוא קורס פעם ב... כלומר, זה יכול לקרות כשאני רק מעלה את הווינדוס ואז הוא עושה ריסטרט מעצמו או כאשר אני מנסה להדליק משחק כלשהו. הוא פשוט עושה ריסטרט. אחרי כל ריסטרט כזה הוא דורש תיקון של הווינדוס ע"י הדיסק של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם אחת אבל הוא דורש את זה כל פעם. דבר נוסף : הוא הקפיץ לי מספר פעמים חלון כחול (?!) עם השגיאה : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. למען ההגינות: את המחשב הרכיבו לי במעבדה, הבאתי להם את ההרד דיסק…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by glassmoon,

הי איך יוצרים בwin xp, קיצור דרך עם command parameters? ניסיתי ליצור אחד והופיעה הודעת שגיאה: The name '...'' specified in the target box is not valid

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים