עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כותרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. Started by Wiz01,

קודם כל שהמחשב עולה אז יש כזאת הודעה של הלוח אם ורק אם אני לוחץ F4 הוינדוס עולה, איך אני מבטל את זה? (זה התחיל לקרות לפני יומיים בערך) עוד דבר קטן זה שהוינדוס מבצע סריקה לשגיאות בהתחלה לפני שהוא עולה הוא אומר לי שהוא לא הצליח למצוא את הקובץ autoChk.exe שנמצא בC:\Windows\System32 והוא שם חוץ מזה שאני מנסה לעשות סריקה ידנית (לחצן ימני על הכונן ובדוק לשגיאות בכונן) זה לא עובד . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by YoTaMi,

לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aviv_ni,

שלום... 2 דברים 1. כשאני לוחץ shift+alt זה לא משתנה לי מעברית לאנגלית אוטומטי אני צריך להחליף ידני 2. אני מוריד את ה וי בסרגלי כלים - סרגל השפה בישביל שזה לא יופיע לי בשורה של המחשב אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב זה שוב מופיע אשמח לפיתרון תודה.

6. Started by בזיק,

שלום אני מנסה להכניס את המחשב למצב stand by/hibernate, הוא נכנס למצב הזה לכמה שניות ואז מעצמו חוזר למצב רגיל. מה לעשות? ולא, זה לא שאני מזיז את העכבר בטעות.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  9. Started by Refaelo,

התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. שלום, אני צריך להתקין ווינדוז מחדש על מחשב ישן - CPU: INTEL E8400 3 GHz GPU: 1x AMD Sapphire 7850 HD RAM: 8GB Gskill F2 6400CL Motherboard: GA-X48-DS4 האם יש טעם להתקין ווינדוז 10 (למשל ברור לי שהוא יקשה לתמוך ב DX12), או שאפשר להסתפק ב7 (שהיה מותקן על המחשב לפני שהכונן שבק)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by davis5,

כל פעם שאני מפעיל ווינדוס אני מקבל חלון שמבקש ממני ללוץ על סמל אם השם שלי לפני שהתקנתי net framwork לא היה לי את זה האם יש דרך לבטל את חלון הפתיח הזה ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולכם! הנה תקלה מעניינת שיש לי can't find autochk.exe מה לעשות במקרה הזה????

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by Zeev86,

יש לי מפתח חוקי. האם יש דרך להוריד באופן חוקי גרסה "נקיה" של התקנת Win7 Ultimate? שמעתי איפשהו שזה אפשרי מהאתר של מייקרוסופט, אבל לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

15. מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by tzahi16,

שלום... ריציתי לשאול האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 32 ביט במחשב שיש מעבד 64 ביט???

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by shaynac,

מישהו יודע מדוע זה קורה ואיך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by KRS1,

נתקלתי בבעייה שלאחר שעשיתי ניקוי דיסק (disc cleanup) ומחקתי גם את כל ההיסטורי דרך האקספלורר עדיין נשארו לי קבצים ב: \Temporary Internet Files\Content.IE5... בגודל של 250 מגה - אומנם זה לא ממש רציני אבל איך אפשר לעשות מחיקה מלאה בלי שישאר כלום מהקבצים הזמניים? תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. איך אני יכול להגדיר את הסיפריה של הקבצים הזמניים שלי - אליה למשל WIN פותחת תוכנות חדשות כדיפולט.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by nir567,

התקנתי ווינדוס 2000 באנגלית וברצוני כעת לשנות לעברית, יש דרך? תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by raychin,

שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]

23. Started by es88,

מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.