עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Drazick,

שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by avi1231231900,

בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  4. http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ashand,

טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dfearless83,

שלום רב לאחי יש מחשב נייד, לאחרונה הוא נתקע בכניסה לווינדוס. הוא נותן רק שתי אפשרויות PIN או טביעת אצבע. את טביעת האצבע הוא לא מקבל, ואחי לא זוכר את הPIN נסיתי ללחוץ על שכחתי קוד פין אבל זה רק חוזר אחרי שנייה למסך הנעילה. כמו כן אם אני סתם מכניס קודי פין זה נועל את המערכת לכמה דקות. האם יש פיתרון לתקלה? תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. תודה...

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. אני רוצה למחוק את VISTA שנמצאת על כונן D ואיתה נמצאים עוד הרבה דברים חשובים שלי.. איך ניתן למחוק אותה ידנית? מבלי לפרמט..

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by nirgilad1,

הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. אני רוצה שבכל החלונות של "Computer" התיקיות והקבצים יהיו ב-View של Tiles, ומסודרים לפי Type. איך אני עושה את זה פעם אחת, בלי לעצב כל חלון בנפרד?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Dimka,

שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. מה שונה ומיוחד והאם הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by mzini,

ניסיתי כל דבר אפשרי אך אני לא מצליח להפתר מהבעיה המציקה, כל תוכנה המשתמשת בעברית אינה מראה עיברית אצלי במחשב אלא ג'בריש, אני מודע לכך שיש בפורום המון הודעות בנושא אך כלום לא עזר וכשנכנסתי ל Shortcut to Regional and Language Options ובדקתי אם הכל שם בסומן על עברית אכן הכל היה מסומן אך נתקלתי רק בבעייה אחת שם, כשניסיתי לסמן את default user account settings בלשונית advanced נתקלתי בהודעה המופיעה בקבץ המצורף ואין לי מושג מה לעשות עם זה ??? ??? ??? תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ori24,

יש לי כמה חודשים את ווינדוס 7 גירסת הULTIMATE 64 BIT ונתקלתי בבאג מעבן שקורה לי כבר פעם שנייה. לאחר שימוש של כמה חודשים המחשב לפתע נתקע ל2-3 דקות ואז אני מקבל מצב שבו הלחצן השמאלי של העכבר מגיב רק אחרי כמה ניסיונות כאשר אני רוצה להפעיל יישומים או תכניות שונות,לפעמים זה מגיב כרגיל אחרי לחיצה אחת ןלפעמים אחרי כמה פעמים. בדקתי את העכבר והוא לא הבעיה כי בעבר פירמטתי את המחשב בגלל אותו באג וזה הסתדר אבל שוב זה חזר לי אחרי כמה חודשים. האם עוד מישהו נתקל בזה? האם יש פיתרון לבעיה הזאת? לא רוצה לפרמט את המחשב שוב ושזה יחזור עוד הפעם. תודה מראש לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. אני מדבר על WINDOWS 7 מה ההבדל(מבחינת אבטחה כמובן) בין משתמש אדמיניסטרטור עם UAC ברמה הכי גבוהה לעומת משתמש רגיל עם סיסמה בלינוקס למשל אתה תמיד משתמש רגיל עם סיסמה רציתי לדעת מה הסיסמה וכל זה נותן?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by asiasi,

אהלן אחרי התקנת תוכנה כלשהי בגרסאת בטא, המחשב שלי קצת נדפק וקרה מצב שעשיתי כמה ריסטים, שיניתי את מיקום הכרטיס קול שלי בפי סי אי (יש לציין שהמחשב הוא מחשב אולפן מוזיקה) בכל מקרה שפתחתי את הפרוייקט האחרון שלי בקיובייס קיבלתי 2 הודעות HFC ERROR - FAILED TO ALLCATE MEOMRy FAILD TO CREATE OFFSCREEN BITMAP והפרוייקט תקוע, אני צריך לעשות ריסט, ואחרי כמה פעמים כאלה שוב המחשב לא מזהה את הכרטיס קול שלי ואני צריך להתקין אותו מחדש.. מישהו יודע מה עשיתי שם?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. אשמח לקבל עזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by sagiv,

שבוע טוב יש לי הר דיסק שמחולק לשתי מחיצות C,D כרגע המצב הוא שיש לי חוסר מקום בכונן C ואני מעוניין לאחד מחיצות. מחקתי את כונן D להמשך ביצוע התהליך דרך ניהול המחיצות. ואז נתקלתי בבעיה כונן D מראה לי בפתיחת התיקייה שאין עליו קבצים להצגה אך בפועל יש עליו עוד 20 ג'יגה שאני לא מצליח למחוק . אשמח לעזרה להבין איפה הם מסתתרים אחרת אין לי שום אפשרות לאחד מחיצות? ניסיתי גם מצב של תיקיות וקבצים מוסתרים ולא עזר. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. ראיתי לפני כמה זמן מדריך בפורום איך אני יכול לבצע התקנה של מערכת ההפעלה על דיסק קשיח ולאחר מכן לחבר אותו למחשב אחר (עם לוח אם שונה). לבצע כמה שינויים בהגדרות וואלה! יש לי מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ההוא. אני צריך את זה בשביל: יש לי מחשב נייד שאין בו CD ROM והוא לא מזהה CD ROM חיצוני. אני רוצה להתקין על הדיסק קשיח שלו את מערכת ההפעלה במחשב אחר, לבצע את ההגדרות הדרושות ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב הנייד ובכך אני פותר את בעית ההתקנה עליו (למרות שאין לו CD ROM). תודה רבה!! שבוע מעולה לכולם!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אין לי מושג איפה זה נמצא.. :\ בבקשה אם מישהו יכול להגיד לי?

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  25. שלום לכולם הייתי רוצה לקבל קצת מידע על כל הגרסאות של ויסטה כי היום יש הרבה גרסאות שלה נגיד ultimat או משהו כזה וhome premium וhome basic הייתי רוצה הסבר כל כל אחת ומה ההבדל בין 32bit ל64bit אז עם מישהו יכול להביא אני אשמח. תודה

• 10 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.