עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by EToPaN,

שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  2. אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. אהלן איך אני מוסיף קיצורי דרך למקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by kobibo,

לא מצליח להסיר תוכנות,כמעט כל תוכנה שאני רוצה להסיר אני מקבל הודעה שעלי להכניס את התקליטור של אותה תוכנה עלמנת שאוכל להסירה. אודה לעזרה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by Tbox27,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה קטנה אם תוכלו לעזור הוא פירמט את המחשב והכניס את הדיסק של הווינדואז וכשהוא בא להתקין המחשב מזהה רק כונן של 2 ג'יגה כשיש לו 80 ג'יגה המערכת שלו ב NTFS איך הוא מסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. בימים האחרונים?? קרה לי ול2 חברים שלי.. באופן פתאומי ויסטה פתאום קופא ונכנס למצב של "פריז" ואין ברירה אלא לעשות ריסט.. אני מנסה להבין אם זה משהו בויסטה או אולי צרוף מקרים נדיר..

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by DAN,

למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, כשאני מכניס דיסק לכונן DVD, תמיד עלה לי תפריט כזה של לבחור מה אני רוצה לעשות (למשל לפתוח את התיקייה או להפעיל את ההתקנה וכו'...). כבר חודשיים כשאני שם דיסק או DOK אין לי את התפריט הזה ואני נאלץ להכנס מהמחשב שלי ולכונן וללחוץ על ה SETUP... (גם כשאני לוחץ על הסמל של המשחק שמופיע במחשב שלי ה AUTORUN לא עולה ישר אלא אני צריך להפעיל אותו מתוך הדיסק... מה השתבש לי במחשב שזה ככה לא עולה אוטומטית? (יש לי ויסטה). תודה!

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. חיברתי את ה SSD למקום המתאים בנייד. את הHD הישן חיברתי עם מתאם בכבל USB. א. הביוס לא מזהה את ה HD הישן ב. לא יודע איך להקין ווינדוס במצב הזה אשמח לעזרה בן

10. שלום אני זוכר הייתה פקודה שהייתה מראה כמה רץ הSATION הנוכחי בווינוס אך אני לא זוכר את הפקודה עצה מה היא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by pop300,

יש לי שאלה איך אני מתקין WINDOWS 98 על וינדוס XP יש לי את הדיסק של WINDOWS 98 תחזירו תשובה.

12. Started by made in zauglom,

יש לי שתי הארד דיסקים אחד של 4 ואחד של 30. בדיסק של 4 יש לי אקס פי ובדיסק של 30 מילניום ואז הבעיה התחילה נמאס לי מהמילנים אז מחקתי אותו את הקבצים שלו חשבתי שהטבלה (בהתחלה איזה ווינדוס אתה רוצה שהמחשב יעלה) תעלם אבל לא . פורמט לעשות אני לא יכול כי יש לי משחקים וסרטים בהארד דיסק הזה אז איך אני יכול להיפתר מיזה אולי מחיקת קובץ או משהו אז תעזרו לי בבקשה ?!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני לא יכול לעשות פרצופים בפורומים או להדגיש מילים ואני גם לא יכול להיכנס לדואר לא בדקתי את זה בדברים אחרים...... מה אני צריך לעשות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ככה הסרתי תגרסה הקודמת של הכרטיס מסך בשביל להתקין תחדשה... ומאז אין לי דרייברים של כרטיס מסך וכל פעם שאני מפעיל תווינדוס אחרי כמה שניות הוא עושה לי מסך כחול וריסטרט. אני עכשיו בלי דרייברים לכרטיס מסך ונראה לי שזו הבעיה אבל אני לא יכול להתקין אותם כי הומחשב עושה ריסטרט. חשבתי אולי להתחיל בsafe mode אבל אני לא יודע איך להיכנס אליו אמרו לי לעשות f8 אבל זה לא נכנס. מישו יודע למה זה קורה? אני עכשיו על מחשב אחר. ואיך נכנסים לsafe mode? *** יש לציין שלפני שהסרתי תדרייברים הקודמים הכל עבד סבבה. אני משתמש בווינדוס xp. תודה רבה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kudish,

זה רושם WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM is missing or corrut מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מהתחלה? :please: :please:

19. Started by night-fire,

התקנתי וינדוס ויש לי בעיה- למשתמש שלי אין סיסמא ועדיין זה מראה לי את מסך הwelcome ואני צריך ללחוץ על המשתמש כדי להכנס אליו. יש אפשרות לבטל את זה ושהוינדוס ישר יעלה לי בלי ללחוץ על המשתמש? תודה

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by noodle,

שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by asaf999,

שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by DannyGG,

יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. שלום לכולם... לפני כמה ימים בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאני יראה למה חלק מהתוכונת ומהחשחקים לא פועלים פשוט לוחצים דאבל קליק ולא קורה כלום המחשב הוא E6400, 7600GT 2 GB זיכרון, 2X250 ולוח 965 של MSI לא זוכר בידיוק אני הדגם אני יעדכן.... בכל מקרה כל הדרייברים מעודכנים ניקיתי ת'רג'יסטרי וסרקתי עם adawere וspy sweeper ולא מצא כלום עשיתי repair לווינדוס חשבתי אולי זה יעזור במשהו אבל אותו הדבר... אין לי בעיה לפרמט, פשוט הוא צריך את המחשב שלו ביום שישי כשהוא חוזר מהצבא יש לו כל מיני סרטים לערוך בשביל הצבא ליום ראשון והוא צריך את כל התוכנות שיש עכשיו, אז אם אני יפרמט זה יקח לו זמן אחרי זה להתקין את כל התוכנות והכל.... מישהו? משהו? חנוכה שמח ותודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by BobCaT,

אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.