Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה שמתי לב שבמנהל המשימות שלי ב windows xp מופיע התהליך svchost.exe 4 פעמים. האם זה דבר חשוד? או תהליך מיותר שאפשר לסגור אותו דרך ה services? הנה תמונה של התהליכים שלי במנהל המשימות: לפני שראיתי שהופיעו 4 התהליכים, ה commit charge שלי היה על בערך 270. מה עושים? האם יש לי תההלכים אחרים שחשודים או שאפשר לסגור אותם בגלל שהם מיותרים שמאיטים את מערכת ההפעלה? תודה רבה, אשמח לתשובה מקיפה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לצורך ניסוי התקנתי windows xp home לצידו של ה xp pro, איך אני מסיר את ה-home ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשיחת וועידה חוץ מי WINDOWS MESSENGER ( כי רואים ממש קטן ואין אפשרות להגדיל... ) וזה ממש דחוף לי אז תודה רבא
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום,המחשב מאז אתמול לא עולה לי,שאני נכנס לווינדוס הוא עושה לי כמה שגיאות עם הקובץ SHELL32.DLL עכשיו נראה לי הוא נמחק או משהו אז מצאתי לינק לקובץ הזה עכשיו הקטע שאני בכלל לא יכול להכנס לווינדוס ובסוף הוא מבקש ממני לעשות ריסטרט או להכנס ל Administrator , איך אני נכנס ל Administartor? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חבר שלי שם סיסמא במחשב והוא לא זוכר אותה אני יודע שדרך מצב בטוח אפשר להגיע לסיסמא או לבטל אותה איך אפשר לגלות אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מסתכל ואני רואה שהוא לוקח לי 70 מגה(!!!) בזיכרון זה נורמלי ?? איך מורידים את הגודל שלו ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, כיצד מקטינים את האייקונים ? הם ענקיים, ואני על רזולוציה של 1650X1200 או משהו כזה... תודה !
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אהלן לפני לא מעט זמן התקנתי שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב, אבל על שני דיסקים קשיחים נפרדים. WINDOWS XP & WINDOWS VISTA. לאחר מספר ימים החלטתי לוותר על ה VISTA ודרך ה XP פירמטתי את הדיסק הקשיח שעליו היתה מותקנת ה VISTA. מכיוון שהיו מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב אז כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ה WINDOWS BOOT MANAGER עם האפשרות לבחור בין שתי המערכות: EARLIER VERSION OF WINDOWS - כלומר XP ו MICROSOFT WINDOWS VISTA כאמור אין יותר VISTA אבל ה WINDOWS BOOT MANAGER ממשיך להופיע בכל הדלקה, וכדי להכנס ל XP אני צריך לעלות לאפשרות של ה EARLIER VERSION OF WINDOWS, באמצעות המקלדת. בעקרון לא הייתה לי בעיה עם זה עד היום... אבל... אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והיום הגי…
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
באיכס.פי יש אפשרות כזאת שכשיש הרבה חלונות אקפסלורר (אולי גם אחרים אף פעם לא ניסיתי) פתוחים הוא מאחד אותם לאחד שכולם בתוכו , איך מבטלים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן אנשים מה קורה? שמעו, פרמטי את הנייד שלי (HP DV6408), התקנתי ויסטה מחדש (חוקי ועשיתי כבר ACTIVATE בטלפון) הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של HP לויסטה, הכל עובד כמו שצריך. כרטיס מסך כרטיס קול USB מודם פקס כרטיס רשת + אלחוטי TOUCHPAD DVD קורא כרטיסים עכשיו, ב DEVICE MANAGER, תחת OTHER DEVICEC, יש לי UNKOWN DEVICE עם סימן קריאה. אין לי מושג איזה רכיב חומרה זה ואיזה דרייברים להתקין! איך אני יכול לדעת למה זה שייך?? המחשב עובד סבבה אבל זה די מטריד אותי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה וה- SIDEBAR (הסרגל עם הגדג'טים) לוקח לי הרבה מאוד משאבי מערכת. לשם השוואה: אצל חבר שלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 8,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 5,000K. אצלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 50,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 20,000K. להבהרה המחשב שלי יותר חזק משל חבר שלי בלא מעט ויש אותם גאדג'טים...(יש מפרט למטה) אני ממש מקווה שמישהו יודע למה אבל אין לי מושג ואפילו כיוון למה זה קורה!!!! תודה רבה רבה!!!! נ.ב המפרט שלי (מחשב חדש): INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי באתר אמריקאי כלשהו מכירה של המערכת הפעלה, אחת OEM, השני RETAIL, כשיש הבדל יחסית גדול במחירים. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
האם למחשבי HTPC עדיף ווינדוס MCE או ווינדוס XP מה ההבדל ביניהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני עובד עם WINDOWS 7 64 BIT ב XP לא היתה לי את הבעיה הזאת מישהו יודע לפתור לי אותה?
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
התקנה נקייה. אחרי ההתקנה אני מנסה להריץ את ה Windows Update ומקבל הודעה: "ל-Windows Update אין אפשרות לבדוק כעת אם קיימים עדכונים, משום שהשירות אינו פועל. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב." ניסיתי להתקין מחדש. לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-