Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בעבר שסיבבתי תמונות התמונות הסתובבו בלי בעיה, כשאר עלתה הודעה כלשהי לחצתי לא להציג את ההודעה שוב ומאז התמונות של מסתובבות יותר. מישהו יודע איך לאפשר את סיבוב התמונות שוב?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
בזמן האחרון בעיקר אחרי שמחשב פעל הרבה זמן רצוף ה xp נתקע ב saving your settings שאני מנסה לעשות turn off או restart מה יכולות להיות הסיבות השונות
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי מהיישור הרגיל של ה Windows והורדתי את אופציית ה Auto Arrange בה השתמשתי כ"כ הרבה שנים. אני שם את כל האייקונים במרכז המסך ידנית אבל הבעיה היא שכל קובץ חדש שנוצר ממוקם אוטומטית בפינה השמאלית למעלה. זהו מצב בעייתי מאד בשבילי, איך אני יכול לקבוע לשולח עבודה Margin מסויים מקצוות המסך שבו ימוקמו האייקונים החדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קיבל צורב חדש ואחרי החיבור של הצורב כל אותיות הכוננים התנו זאת אומרת כונן D שהיה כונן רגיל הפך להיות כונן ה-CD וכונן ה-E שלו שגם היה כונן רגיל הפך לכונן הצורב והשאלה שלי היא איך אפשר דרך ה-WIN להחזיר את D ו E שיהיה כוננים רגילים זאת אומרת פשוט לשנות את אות הכונן דרך ה-WIN אני זוכר שאני עשיתי את זה פעם אבל שחכתי איך... מדובר ב-WIN XP PRO תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות שכאשר אני מוריד קבצים דרך הכרום, הקבצים יעוברו לתקיות משנה בתיקיית הורדות לפי סוג הקובץ? לדוגמא אם אוריד מלא jpg הם יעוברו לתיקיית תמונות וכך הלאה לשאר הקבצים?.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שאני בא למיין ולקבץ קבצים יחד לפי שם הוינדוס מסדר לי אותם בצורה של : כל מה שמהאות A עד נניח H ואז כל מה שמהאות I עד לאות M וכן הלאה איך אני משנה את זה אם אני רוצה שהוא יקבץ נניח רק את מה שבאות A לאות הזו ומה שבאות B לאות הזו וכן הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה די מטרידה. כשאני פותח סיפרייה במחשב אני אוהב שהיא מסודרת בתצורת תצוגה שנקראת DETAILS. נכנסתי לאופציות ואמרתי לו להציג תמיד ככה (TOOLS---FOLDER OPTIONS---VIEW---APPLY TO ALL FOLDERS). הבעייה שהבחירה הזו לא משנה לויסטה כלום והיא מחליטה על דעת עצמה לשנות את התצוגה רנדומלית (או ככה זה נראה לי - לא מצאתי מחזוריות קבועה) כשבחלק מהסיפריות היא פותחת בתצוגת DETAILS, בחלק בתצוגת LIST ובחלק ICONS. יש דרך לאלף את הסוררת?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את התפריט הזה כך שלמלעה יהיו התקיות ולמטה הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה, אבל לא יכולתי למצוא משהו אחר: יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב ושניהם מזוהים בביוס בלי בעיות. כל אחד מהם מחולק לשתי מחיצות. מה שמופיע לי בווינדוז (XP) זה ככה: הסיווג של הדיסק הראשון הוא C ו-E (שמכיל את מערכת ההפעלה ב-C מן הסתם), והסיווג של השני הוא D ו-F . אני מעוניין לשנות את הסיווג ככה: דיסק ראשון C ו-D ודיסק שני E ו-F. איך אני עושה את זה? * אני יודע שזה אפשרי כי ככה זה היה לי בהתחלה ואני לא זוכר מה קרה כשזה השתנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן. קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם: יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי. כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי. חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו. וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו... אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קצת קשה :'( נגיד שנהרסו לי הסיומות של של קבצי DOC או XLS לדוגמא התקנתי תאופיס מחדש ופתר תבעיה אבל סיומות שנהרסו כמו DAT או REG אני לא יכול להתקין מחדש איזושהי אפליקציה.. אין לי סיסטם ריסטיור (כן זה XP) מה עושים ? :-[
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני עושה שתמיד אני יראה את הסיומת של הקבצים בווינדווס XP וגם בווינדווס vista אם זה שונה אני מתכוון שאם יש תוכנה שפותחת את הקובץ אוטומטית אז גם במקרה כזה אני יראה את הסיומת , לדוגמא מסמכי word שנפתחים אוטומטית, אני רוצה שיראו את הסיומת doc. הווינדווס באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
המקרה התחיל לפני לא מעט זמן, המחשב חדש יחסית וזאת לא בעיית חומרה ב-99%. מערכת הפעלה היא WIN8 64bit. אני מנסה לארגן את התמונות שלי בתיקיות, אבל כל הזמן סייר חלונות קורס ללא הודעת שגיאה ואז משחזר את עצמו (בלי להודיע כלום). אין לי קצה חוט, ניסיתי לעשות את כל הפעולות שעלו לי לראש, אבל כלום לא עזר (בלי שגיאה אין הרבה מה לעשות). אשמח לעזרה בנושא.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7 והתחילו לי בעיות אחרי שהורדתי קבצי ראר של סרט וחילצתי אותם בדקסטופ. מהרגע שהמחשב עולה מופיעה הודעה שהסייר הפסיק לפעול וברגע שאני יוצא מההודעה או בוחר להפעיל את הסייר מחדש הכל קורה שוב. בסייף מוד הסייר עובד אבל לא הצלחתי למחוק את הקובץ של הסרט שנוצר לאחר החילוץ למרות שהשתמשתי בdoctor delete. שמומלצת גם כאן. ניסיתי גם לסרוק קבצי מערכת ורגיסטרי דרך scf /scannow והכל תקין. מה לעשות כי הפתרון היחידי שאני רואה זה לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-