עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by John Nash,

הי שאני מדליק את המחשב נפתחים איתי מיליון תוכניות . כמו מסנג'ר סקייפ . כולם ביחד ואני לא משתמש בהם באותו הרגע. עכשיו אני יודע שהפשר לסגור את זה . ואני לא זוכר איך . אני ישמח לקבל עזרא.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם, יש לי בעיית BlueScreen ממש מוזרה; אני אחרי OC למעבד עד לתדר של 3.5GHZ והוא יציב לגמרי, עבר 8 שעות ב- OCCT ללא שום שגיאות/קריסות, אבל, כשאני שם את המחשב על SLEEP ורוצה לחזור לעבוד, המחשב "מתעורר", אני לוחץ על שם המשתמש שלי, ופתאום מקבל BSOD מה זה יכול להיות? הנה פרטי השגיאה כפי שווינדוס מדווח: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA8006850030 BCP3: 00000000B66D4000 BCP4: 0000000000000135 OS Version: 6_0_6002 Service Pack: 2_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\M…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ronbs100,

שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז. כל העדכונים כולל SP1 נעשו ויש אנטי וירוס ונעשו כל הסריקות האפשריות יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק עדכנתי גם את כל הדרייברים של הלוח אם- גיגה בייט -EP45 DS3R הבעיה: מדי כמה שעות באופן אקראי פתאום לא ניתן לגשת ל MY COMPUTER המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא " COMPUTER " קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום.בנוסף גם שקעי ה USB מנוטרלים ומה שמחובר אליהם משותק. חלק מהתוכנות ממשיכות לעבוד אבל לאט. זה קורה לעיתים ולא באופן קבוע במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 80% ויותר. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. זה קרה גם עם …

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by Pandiani,

התוכנה Borlandc לא עובדת בווינדוס 7 על מסך גדול.. כשלוחצים alt+enter הוא אומר שאי אפשר להגדיל ... אבל, כשנכנסים מ-Safe Mode זה כן עובד... יש דרך שיהיה אפשר לעבוד על מסך גדול בתוכנה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ביצה,

אהלן! פעם שהיה לי WIN7 בטא אז הפעלתי את המדיה סנטר ואז גם פעל לי המדיה סרבר והצלחתי לשתף קבצים בקלות עם ה-PS3. עכשיו יש לי WIN7 אולטימייט מלא, והפעלתי את המדיה סנטר וה-PS3 לא מצליח להסתנכרן עם המחשב. ואני לא זוכר מה עשיתי פעם בבטא שהצלחתי, אז בקשתי אליכם היא איך מפעילים את המדיה סרבר ב-WIN7? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dududs,

לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Buffer,

שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. שלום שלום לחברי הפורום. לאחר שנידבקתי בוירוס שפותח את הפרטישן כל פעם בחלון חדש, איכשהו (ובעזרת קבצי ה REG המופיעים בטיקי בעמוד זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337365.0 ) הוא נעלם, אך מיד לאחר מכן נתקלתי בתקלה של "פתיחה באמצעות" לפרטישנים במחשב. ייצויין שהבחנתי בקבצי ה REG המופיעים בלינק שצירפתי אך אחד מהם לא עובד והשני לא מצליח לפתור את הבעיה. כמו כן ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מידע נוסף על העניין. גם חיפושי גוגל לא הביאו אותי לפתרון. המצב הנוכחי הוא לאחר פירמוט המחשב, הרצת אנטי וירוס והבעיה עוד נותרת. מישהו? תודה מראש לכל עצה או רעיון. ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by d_v,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by naor11,

יש לי לוח אם מסוג msi pt880 vt8237 . עד היום תמיד כשהייתי רוצה להתקין וינדוס מחדש היתי מוריד את הדרייבר של vsata raid לוחץ f6 מריץ את הדיסקט עם הקבצים של הסאטא ומתקין אתמול רציתי להתקין וינדוס מחדש ויש לי בעיה אני לא מצליח להריץ את הדיסקט הוא אומר לי שגיאה כזאת: vaisraid.sys cannot load error code 18 ניסתי להתקין כמה סוגים של וינדוסים הורדתי sata driver מכל מיני מקומות ועדין יש לי שגיאה .! אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת ?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by lordgod,

מצורף קובץ , ויש לי AVAST ... יש לציין שעד היום לא היו בעיות .[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 17:45:35 מבקש עזרה :-\[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Second Edition,

היי , יש דרך ליצור כלל בלייב מייל , כך שניתן להתאים בין כל שולח לתיקייה ייעודית עבורו ? תודה ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by glassmoon,

הי איך יוצרים בwin xp, קיצור דרך עם command parameters? ניסיתי ליצור אחד והופיעה הודעת שגיאה: The name '...'' specified in the target box is not valid

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by שבע-שנים,

שלום, ערכתי את ההודעה הקודמת מפני שמצאתי תשובה , כרגע יש לי בעיה אחרת. השעון במחשב שלי הוא לועזי, זו לא בעיה רצינית אבל קצת מעצבנת. התמונה של השעון צורפה, אם למישהו יש מושג איך משנים אותו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

20. יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by DJO,

אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by p_q,

התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by WaRez.,

במחשב של אחי, ברגע שאני מפעיל ת'מחשב, שהוא מגיע לWINDOWS הוא עושה ריסט. עכשיו ניסיתי לשים ת'דיסק של הWINDOWS ולעשות REPAIR... אבל זה לא ממש נותן לי. ( אולי עצות איך עושים אתזה ? ) הוא לא ממש כותב כלום, חשבתי יש בעיה בHD, אבל אני לא סגור עלזה. בSAFE MODE זה לא נותן לי להיכנס.. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by בני סלע,

AMD Althon XP 2500+ 1.8GHz 1024MB Memory DDR 512x2 512MB NVIDIA GeForce 7600 GS- AGP8x ASUS M.Board מה אתם אומרים וויסטה תעבוד לי על המחשב?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.