Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2015/7/15/8950481/microsoft-windows-10-rtm-date http://www.theverge.com/2015/7/15/8945373/windows-10-rtm-final-build-number http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/15/build-10240-now-available-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings/ כפי שחלקכם ראו בעדכון האחרון השם השתנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר נכנסים למחשב, במסך פתיחה של XP PRO צריך את הססמא שבחר המשתמש כדי להכנס לשולחן עבודה למערכת בעצם למשתמש שלו. הוא שכח את הססמא, החומר בפנים נורא חשוב , מה הוא עושה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני זמן מה ולאחרונה שמתי לב למשהו מוזר - אני פותח את מנהל המשימות (בWINDOWS 8.1) ורואה שתוכנה מסוימת לוקחת לדוגמה - 100 MB וכשאני הופך את זה לאחוזים כתוב לי שזה 8-9 אחוזים כשבפועל יש לי זכרון RAM של 4GB. האם יש הסבר/פיתרון פשוט לזה?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתון מעניין של חברת מחקר רצינית שמראה שוב שכל הדיבורים על LINUX הם בעיקר רק דיבורים.... אני לא רוצה להתחיל מלחמה WINDOWS VS LINUX אבל: The consulting firm issued a report on Wednesday stating that about 40 percent of Linux PCs will be modified to run an illegal copy of Windows, a bait-and-switch maneuver that lowers the cost of obtaining a Windows PC. In emerging markets, where desktop Linux enjoys wider popularity, the trend is even starker. Around 80 percent of the time, Linux will be removed for a pirated copy of Windows. As a result, the number of desktop Linux PCs that ship will exceed the actual percentage of Linux machines that get installed in the real world. De…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין להתקין משחק וברגע שהוא לוחץ על setup אז מופיע לו המסך הכחול הזה:http://img528.imageshack.us/img528/5811/02032010030.jpg מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP SP1 בעברית עכשיו שאני מפעיל את העידכונים האוטומטיים אני לא מצליח להתקין את SP2 למה ככה? עד עכשיו היה מבוטל אצלי בגלל העידכון אוטומי רק עכשיו פתחתי אותו הכל התקין את כל העידכונים חוץ מ SP2 מה אני צריך לעשות בדיוק כדי להתקין טוב את ה SP2 ?
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרה לכם שלא הצלכתם להעתיק קובץ מסויים ע"י גרירה או ע"י גזירה והדבקה ? חלונות נסגרים לכם לפתע ? לא מצליחים להקליק על לינק באתר ? החלונות שלכם משתגעים ולא מראים את התוכן שלהם ? וכו וכו. יש לכם וירוס/סוס טרואיני בשם sndloader.exe. למידע: http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32agobotbv.html
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם נתקלתם בהודעת NET SEND שהיא למעשה החלון שסתם נפתח לכם עם הודעה לא קשורה או פרסומת ואתם רוצים להפסיק את המטרד אנא עשו כך- קצת על הwindows messenger pop-ups: זהו שירות שקיים בחלונות XP ו-2000 שאין לו שום קשר תוכנת ה-msn messenger. במקור התוכנה מיועדת למנהלי רשת שיכולים לשלוח לפי פקודת net send הודעות לכל משתמשי הרשת ואז זה קופץ למשתמשים כהודעת Popup על המסך. בד"כ אלו הודעות של "ביום רביעי הרשת תושבת בין השעות 2 ל-4" או דבירם בסגנון. אתם יכולים לעשות ניסוי ולכתוב בחלון dos: net send [your ip address] wasssssssssup מה שקרה זה שמפרסמים גילו את הפוטנציאל בהודעות האלו והאפשרות לשלוח אותן לכתובות IP רנדומליות עם חומר פרסומי ועוד כל מיני שטויות והתחילו להפגיז בפרסומות האלו …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פורמט ולפני שהספקתי להתגונן חטפתי WELCHA ו- MSBLAST. ניקיתי אותם כמובן אבל המחשב עדיין לא כמו פעם, אני לא יודע אם זאת בעיית חומרה,תוכנה או מערכת ההפעלה. ביטךתי את SYSTEM RESTORE, בדקתי טרויאנים, וירוסים ב- 4 אנטיוירוסים שונים, ADWARE וכו... הכל נראה בסדר. יש לי אנטיוירוס ופיירואלל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא P-III 800MHZ והוא מקרטע במשחקים משנת 90, בוינדוס לפעמים נתקע לכמה שניות (אי אפשר אפילו להזיז את העכבר).. ???
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי התקנתי ווינדוס 7 64 ביט וכל דבר שאני עושה נתקע וממשיך לאחר כמה שניות\דקות בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, כל פעם שאני פותח תקייה (my computer, my documents, וכו') היא נתקעת אחרי כמה שניות, ואז אפשר לסגור אותה רק דרך הtask manager. חוץ מזה, המחשב והווינדוס עובדים רגיל. זאת תקלה די מתסכלת, יש למישהו רעיון חוץ מלהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע במסך לפני הדף טעינה של הווינדוס בדף שיש בו את הבחירה של סייף מוד שיש את הזמן שאני בוחר לא משנה מה הוא נתקע ולא מגיייב יותר..... בדקתי את הארדיס הוא תקין..... תודה לכול מי שמנסה לעזור..................
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני בבעיה רצינית.. נכנס לי איזה וירוס למחשב שפועל בחסות הקבצים yedkreq וnqlisty לגבי השני אני לא בטוח לגבי האיות אבל YEDKREQ אני די בטוח..כשמנסים להקליד אחד מהשמות האלה בגוגל הוא סוגר את החלון , הוא לא מאפשר לי להתקין שום אנטי וירוס והוא סוגר לי חלונת אינטרנט ומציף אותי ב"שגיאות" אתמול השארתי את המחשב דלוק כשהגעתי היו כ1308 חלונות שגיאה, עשיתי ריסט שהמחשב עלה נודע לי שהוינדוס לא מוצא את svchost.exe וגם שהוא נעלם מהregistry , כרגע אני לא יכול לעשות 90% מפעולות הוינדוס.. לא יכול להיכנס לכוננים זה אומר לי שאין לי רשות קיצור זה די גמר אותי.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אודה לו. כל מה שהצלחתי להבין עליו זה שהוא מכונה גם cfdc worm אני לא בטוח עד כמה זה מדוייק.. ושמדובר בmalwar…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב אנשים שאלה נוספת יש לי אליכם אז ככה אני משתמש באקספלור 6 ואתם יודעים אתה צופים בסרטונים באתרים כמו sport 5 וכו'. עכשיו משום מה אני לא שומע סאונד ועד לפני כמה ימים יכולתי לשמוע הכל טוב ויפה סרקתי תמחשב ואין שום וירוס. פתאום זה אין סאונד משהו מוזר ניסיתי אפילו למחוק תדרייבר של ה auido והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר. לגבי codec יש לי את הכי עדכני נראה לי k-lite 3.60. אם למישהו יש מושג מה הבעיה אנא להגיב כי זמ מחרפן כי שאני רואה סרט במחשב יש סאונד והכל טוב אבל שאני צופה בסרטון באינטרנט אין לי סאונד לא משנה באיזה אתר. תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לפטופ מסדרת Lenovo Flex 2 (מעבד - Intel Core i5, סאונד- Realtek High Definition Audio) , ובשלב מסויים, בכל פעם שעשיתי פעולה פשוטה כמו לטעון עמוד בדפדפן, הסאונד התחיל לקרטע אם במקביל צפיתי בקטע וידאו כלשהו (כנ"ל לגבי מוזיקה). עדכנתי את הדרייברים כמו שראיתי שהמליצו לעשות במקומות אחרים, אבל הבעייה נשארה. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סמסונג שלפעמים הסאונד נעלם כדי שהוא יחזור צריך לעשות הפעלה מחדש. הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לכבות/להדליק את התהליך בווינדוס לא עזר. מאז שהיה עדכון לפני כ שבועיים +- הבעיה התחילה, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני נתקע בבעיה מוזרה. אני מקשיב למוזיקה, הרצאות וכו' ובזמן ההקשבה, הסאונד נתקע לחלקיק שניה, סוג של לופ קטן. הסיפור הזה קורה בערך כל כמה דקות. בדיקות שעשיתי בינתיים: עשיתי ריסט למחשב. סגרתי תוכנה (netlimiter) שהתקנתי אתמול. בדקתי שהבעיה קוראת בIE, CHROME ובווינאמפ. בדקתי האם יש עומס על המעבד/זיכרון : מעבד על 20% זכרון על 50%. וואלה אני אבוד, למישהו יש מושג? *חשוב לציין שהמחשב לא נתקע בזמן התקיעות האלה של הסאונד.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-