עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by levy18,

היי, יש לי בעיה ממש מעצבנת...כשאני פותח קבצי RAR גדולים ב-vista יש לי שגיאות CRC ובסוף אני מקבל קובץ פגום שאני לא יכול להשתמש בו... הורדתי את הקבצים מחדש כמה פעמים, אפילו הורדתי תוכנה שנקראת Rar Repair Tool... היום במקרה נכנסתי ל-XP וגיליתי ששם הקבצים נפתחים ללא שום בעיה וללא שום שגיאות.. אני סובל מהבעיה הזאת כבר הרבה זמן..ולהיכנס כל פעם ל-XP לפתוח את הקבצים זה לא פיתרון כי אני מוריד בכמויות... בבקשה בבקשה אני אשמח מאוד אם למישהו יש פיתרון או שהוא יוכל לעזור לי כי אני חיפשתי ולא מצאתי...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

לא מצליח לעשות עברית ב XP SP3 התקנתי מולטילאנגוג וזה לא עובד יש אולי פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by Joli,

המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. שלום, ברצוני לשלוח הודעת דוא"ל ב"אאוטלוק אקספרס". ברצוני לצרף להודעה כקובץ נספח (צרף קובץ) הודעות מייל שקיהלתי ונמצאות אצלי ב "דואר נכנס". מישהו יוכל להנחות אותי כיצד עושים זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

I am using Avast.... a virus was found i cant remove/move/rename/repair it.... Please help me.. what can i do ? Thnx ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. בלי שיהיו בעיות ? היא נראית לי סתם מחזיקה מידע על ההתקנות שבוצעו במחשב? משהו כמו 2GB ..... בשביל מה אני צריך את זה.... תשובה: אז ניסיתי, על פניו נראה שאין בעיה, אבל אז לחלק מהתוכנות נעלמו האייקונים (למשל לחבילת האופיס), שזה מעצבן אבל מילא, אפשר לחיות. ואז הגיע הרגע שהמעבד מתחיל להתאמץ סתם, נתקע סתם... ויש איזה שירות מערכת שפתאום מתרסק מדי פעם לא רשמתי את שמו , אבל משהו כמו generic host win32 הקיצר, אני לא יודע איזו מ2 הספריות הללו עשתה את הבעיה, אבל לא הייתי ממליץ למחוק אותן...... ואותה שאלה לגבי הספרייה MSOCache? תשובה: אז אסור סתם למחוק את הספריה הזאת, היא ספרייה של קבצי התקנה של אופיס 2003. צריך דרך disk cleanup שנמצאת בwindows. הרחבה: http://support.microsoft.com/defa…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. -------------------------------------------------------------------------------- אהלן אנשים טובים, ערב טוב. יש לי לפטופ של HP dv6000 עם ויסטה מובנה. עכשיו, יש לי דיסק מקורי של XP ואני רוצה להסיר את הויסטה אבל שאני נכנס למסך התקנה כדי לעשות פורמט הוא רושם שהוא לא מוצא את ההארד דיסק ואי אפשר לעשות פורמט. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- איך אני מעיף לקיבינימאט את הויסטה הזאת ומתקין את הXP שיש לי? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  10. עכשיו אף תוכנה לא עובדת לי מישהו נתקל בבעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה ישלי ויסטה64 באנגלית... אני לא יוכל לראות את כל התוכן שמופיע הארץ (במדיה מקוונת)...משמע את כל השידורי קשת וכאלה...(בטלויזה לייב..)... איך אני יכול להוסיף את זה כביכול..

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by shimon23,

כשהבעיות באות הן באות בצרורות..... היה לי מותקן אנטי וירוס מקפי וכשהתקנתי את xp הוא לא התאים לה, אז הלכתי ללוח הבקרה להסיר אותו וכל פעם שהייתי מנסה הייתי מקבל את ההודעת שגיאה הבאה fatal error during install - אז פשוט מחקתי את כל הקבצים שלו - ואמרתי שאני ימחוק מהרגיסטרי גם את הערך mcafee (אולי זה יעזור), בקיצור ישר אחרי שמחקתי את הקבצים שלו, כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה או שהווינדוס עולה אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה ממש לא מתאים לי להתקין עוד פעם ווינדוס, אפשר אולי רק להעתיק את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by CRYSMAN,

קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות safe mode = == = = = start windows normally או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב boot from cdrom disk boot fail please insert system disk [משהו כזה] שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף ! תודה רבה !!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. התקנתי את הגרסה האחרונה של ווינדוס 10 פרו ה-1809 ומאז לכל אתר שאני נכנס שתומך בפלאש מופיעה לי האפשרות "התר פעם אחת" וזהו, האפשרות "התר תמיד" נעלמה. כלומר עכשיו בכל פעם שאני נכנס לאתר שתומך בפלאש אני צריך בכל פעם מחדש להפעיל מחדש את האפשרות. יש לי דפדפן EDGE.

15. לחבר שלי נשרף הלוח אם והמעבד אז הוא קנה חדשים, והתקין חלונות על מחיצה חדשה בדיסק. עכשיו הוא מנסה לגשת לתיקייה שלו במחיצה הישנה אבל הוא לא מצליח בגלל שהיא הייתה מוגנת ע"י סיסמה וכנראה מוגבלת רק ליוזר שלו. כשהוא מנסה לגשת זה רושם לו שהגישה נדחתה. הוא יודע את הסיסמה - אבל זה לא מבקש ממנו אותה בכלל. הוא ניסה ליצור יוזר עם אותו שם ואותה סיסמה וזה לא עבד. מה עושים במצב כזה??

16. צהריים טובים לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש עם WD500AAKS, עליו מותקנת ויסטה. יש לי במחשב הישן קשיח 160 של HITACHHI(לא זוכר אם IDE או SATA.. נראה לי SATA) אני רוצה לחבר את הכונן השני ולשים ממנו תקיות למחשב החדש.. על הישן מותקן XP. האם יבצרו בעיות בגלל התנגשות מערכות ההפעלה? ומה לעשות ואיך? תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כמה שוקל קובץ ההתקנה של ויסטה? 4.4 ג'יגה ביט?

18. Started by overload,

SP2 הגיע לעידקון האוטומטי. התקנה עברה לי בהצלחה. עכשיו יש גם חוסם פרסומות והורדות קופצות, זה פועל מעולה! בדקתי בכמה אתרים מעצבנים. יכל להיות שאני טועה אבל יש צליל חדש כשלוחצים על כפטורים ולכל מי שחשש - ההתקנה פועלת גם על גרסאות לא חוקיות, לא שאני מצדיק את זה או משהו... הנה הקישור לעידקונים של ווינדוס יש לי שאלה אחת- הפיירוול החדש קשור לחסימה של הפרסומות או שאני יכל לבטל אותו?

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  19. איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. המערכת שלי היא: -מעבד: i5-4690K 3.5GHz (בעבר הואץ ל 4.4GHz. ) -זיכרון: 16 ג'יגה -לוח אם: Z87 XPOWER (MS 7811) -קירור: CoolerMaster Seidon 240V V3 Plus מארז: P280 של אנטק ספק: HydroX 650W דיסקים: מספר דיסקים, דיסק C (הבוט) הוא RAID0 256GB והוספתי דיסק חדש שאינו בשימוש כרגע של RAID0 1TB מערכת הפעלה: ווינדוס 7 64 ביט. כיום המערכת שלי מריצה ווינדוס 7 (ההתקנה המקורית מלפני מספר שנים) ודיי צולעת, מפעם לפעם (ורק בלילה משום מה) המחשב מטרסט ללא הסבר והמערכת כולה מתחילה להיות איטית אז כמובן שהפתרון המתבקש הוא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. השאלה היא איזו... בשנים האחרונות בעבודה שלי מותקנות רק מער…

21. Started by iakovl,

אני יודע שיש מספר SP2 הSP2 שהרבה אנשים הורידו כאשר הוא רק הופיע , הIT ואני יודע שיש את זה שמורידים דרך הUPDATE מה ההבדלים ביניהם?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. ועזבו את זה שכל קישור שאני לוחץ עליו החלון לא נפתח בגודל מקסימום על כל המסך, קישורים שאמורים לפתוח חלונות בגודל מסוים שהוא יותר גדול מגודל רגיל - נפתחים בגודל ממוצע ומסוים מאוד. הפקודות שנמצאות בדף האינטרנט שאמורות לשלוט על גודל הדף הנפתח לא עובדות. וזה בעיקר מפריע בכניסה לצ'אטים מתקדמים כמו של נענע ותפוז - הכניסה כן מתבצעת אבל איאפשר לראות את כל הדף כולל שורת ההתכתבות ככה שאיאפשר להשתמש בצ'אטים אלה כלל. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה ? או שעכשיו כל מתכנתי הצ'אטים צריכים לשנות את הצ'אט שיתאים לSP2 ? ואיך מגדירים את חלון אינטרנט אקספלורר שיפתח תמיד בגודל מקסימום ?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. כל פעם שאני מדליק את חלונות 10 אני מקבל את ההודעה הזאת מישהו יודע למה זה קורה ואיך מבטלים אותה? כמו כן משום מה גם ללא הפעלת פיירפוקס הפיירפוקס עולה בעת הפעלה. ניסיתי לראות אם הוא ברשימת התוכנות להפעלה עם אתחול אבל נראה לי שזה לא ברשימה אשמח לסיוע מכם עם הדברים תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.