Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף כמה איקונים בXP שאני לא אוהב ושאי אפשר לשנות דרך המאפינים בוינדוס XP. איפה נמצאים הקבצים של האיקונים? (אני לא רוצה להשתמש בתוכנות מיוחדות לאיקונים בגלל זה אני עושה את זה בדרך "הידנית"(
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך עזרה עם הכיבוי של המחשב...הוא לא ניכבה לבד אלא מציג הודעה..."כעת ניתן לכבות את המחשב..." המחשב עם מערכת ווינדוס xp ולפני זה שהוא פעל עם ווינדוס 98 הוא כיבה את עצמו עכשיו כבר קרה לי את זה בעבר אז הלכתי ללוח בקרה לחשמל...אבל הפעם אין לי את זה...וניראה לי שאני צריך לשנות משהו בביוס...תקנו אותי אם אני טועה...אשמח לעזרה תודה... :)
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני מריץ התקנה לתוכנות מסויימות הווינדוס מראה לי הודעת שגיאה: ntvdm.exe-application error the application failed to initialize properly (0xc0000142). click OK to terminate the application מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. איך מתקנים את האיכות הירודה של אייקונים בTray שלו. 2. איך עושים LOCK TASKBAR\STARTBAR וכל השאר... אין כפתור כזה כמו בXP 3. האם AstonShell עובד עליו? 4. האם הToolBar של מדיה פלייר 10 יעבוד עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי מחדש את הכל יש לי בעייה בצפייה עם סרטים מסויימים, בדרך כלל אלה סרטי דיוידי של 4 ג'יגה שיש לי, קבצי VOB ו-MPEG2 אני חושב... הקטע הוא שלפני שפירמטתי הכל עבד מצויין לא הייתה שום בעייה הכל עב דפרפקט ועכשיו אני לא זוכר מה להתקין בשביל שהסרטים המסויימים האלה יעבדו, רוב הסרטים עובדים לי אבל יש לי קבצי דיוידי שלא עובדים עכשיו.. אני בטוח שזה איזה קודק של MPG2 כי התקנתי אחד כזה אבל הוא עשה לי בעיות ולא פעל ממש טוב. כרגע יש לי מותקן במחשב DIVX5.2.1 XVID1.3 AC3FILTER ו-MP9 CODECS ואני משתמש במדייה פלייר 10. ניסיתי מלא, אבל מלא{!} חבילות קודקים, שום דבר פשוט לא עוזר! אני חייב למצוא מקודד דיוידי או מקודד MPG2 או לא יודע מה בשביל להפעיל…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בד"כ יש שם את הציור הזה של צ'וק שחור שאפשר לראות את המעבד...למה אני לא רואה את המעבד שלי....? :
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום מידי פעם הווינדואז שלי מחליט להיתקע והוא עושה לי מסך כחול שכתוב בו כל מיני שטויות שלא עוזרות לפתור את זה... בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה ימים אבל לאט לאט זה התחיל לקרות יותר ויותר עד שזה הגיע לפעמיים שלוש ביום, בדר"כ זה קורה יותר בזמן שאני משתמש הרבה במחשב ולא סתם משאיר אותו פתוח זה קרה לי כשהתמשתי ב- sp1 אבל מאז קניתי הארד דיסק חדש, ועליו התקנתי sp2, וגם פירמטתי את הישן, אבל הוא ממשיך להיתקע כל הזמן ואני לא מבין למה וזה ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך אני יכול לגלות מה גורם לזה ואיך להפסיק את זה? ??? נ.ב אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הסיבה היחידה שהצלחתי לחשוב עליה היא התנגשות בין הכרטיס קול onboard לבין הכרטיס קול השני שהתקנתי אבל את הכרטיס onboard חבר שלי ביטל ב…
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול לXP H ואני עדיין לא מבין מה ההבדלים... התקנתי את זה משום שהבנתי כי הPRO איטי בהרבה יותר מה H לא? אני חייה דחוף שתענו לי אם להחזיר את הPRO או לא משום שאצלי הH הוא פשוט מגעיל כי הוא בעברית אז לא יודע אולי אני אמצא משהו להפוך אותו אבל במקום לבזבז זמן אני יכול פשוט להתקין את הPRO באנגלית וזהו... מה לעשות? עריכה : טוב תראו הינה השימושים של המחשב : אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ... פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות. המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא ש…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצבעים בווינדוס . יש לי ווידוס 98 והצבעים פתאום השתנו הם נראים כמו שחור לבן מה אפשר לעשות. סיון
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שבת שלו ם לכם אנשים. אני עובד עם מערכת ההפעלה Win Xp SP2. יש לי בעיה עם מערכת הפעלה זו והיא: כאשר אני נכנס למנהל המסימות => תהליכים, אני רואה שיש תהליך של system והשם שלו לא פעיל אבל הcpu שלו נע בין 90 ל99 והשימוש בזכרון רק 21K. בנוסף כאשר הרצתי תוכנה מסוימת להפיכת שיר מדיסק לקובץ MP3 המחשב עבד באיטיות לא רגילה. (מפרט המחשב מופיע בחתימתי) אשמח אם תעזרו לי בנושא זה... בתודה מראש אלדד כהן. ;D ;D
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבעייה היא כזאת, לאחר שהסרתי את התוכנה ICON PACKEGER, חלק מהסמלים שתוכנה שינתה לי במחשב עדיין נשארו למרות שעשיתי הסרה מלאה של התוכנה, וזה ממש מעיק יש לי אייקונים ממש מגעילים ולא מקוריים, ואני לא יודע איך להחזיר את זה לקדמותו לאייקונים המקוריים של ווינדוס. מי שיכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
זה מה שכתבתי בקובץ boot.ini שנמצא אצלי בתקייה C:\WINNT\ (אני משתמש בוינדוס 2000 פרו) [boot loader] default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect ועדיין אני רואה ברשימה של ההפעה את וינדוס אקס פי.. אני חושב שהבעיה נובעת מה- msconfig שבו כתובות שתי מערכות הפעלה, אבל שם אין אפשרות לערוך את זה. איך אני מסדר את זה ככה שהוינדוס 2000 ישר יעלה בלי המסך בחירה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום... אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2. אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק. לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר. מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's. למישהו יש עצות? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון זה שהרג'סטרי מתמלא זה אחד מהגורמים להאטת המחשב(תקנו אותי אם אני טועה) ושמומץ לנקותו לעיתים. השאלה היא איך עושים את זה....?? האם חייבים לפרמט בשביל פעולה זו?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-