עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by lumi,

ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by אוריפ,

יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by RayZ,

פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by shtrum,

אני לא יודע איך זה קרה. יום אחד המחשב השתגע לגמרי. אני לא יכול לכתוב באקפלורר בעברית והפונט שלי מוגדר טוב. אני אתן דוגמא בסדר הא' ב' כדי שתראו איזה סימנים יוצאים לי במקום אותיות: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? א ב ג ה ז ח ט י ך א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת איך פותרים את זה? זה ממש מעיק... אני כותב בוורד כל הזמן ומעתיק לאקפלורר. עזרו לי... תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by ben007,

שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. התקנתי את הווינדוס החדש התקנתי את כל הדרייבר של הצ'יפ (nForce 4 Ultra) את הדרייבר שמיוחד ל 64 ביט מן הסתם. בכל מקרה , הכל עובד סבבה , חוץ מהכרטיס קול , הוא מותקן במחשב , ואני רואה שהוא מותקן במחשב. אבל אני לא מצליח לשמוע כלום. גם משום מה זה התקין לי רק את ה NvMixer ואני זוכר שבווינודס הרגיל היה לי את ה Nvtune נראה לי , ששם הגדרתי את הכרטיס שאני משתמש ביציאה הדיגיטלית ולא באנלוגית. (ניסיתי לחבר את הרסיבר גם ליציאה האנלוגית) בכל מקרה , הבעיה לא ברסיבר , הוא מוגדר כמו שצריך כבר תקופה ארוכה. זה משו עם התוכנה\דרייבר\ווינודס. תודה. :-* נ.ב - לוח אם Msi K8n Neo4 nForce 4 ultra

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by shaul,

בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

12. הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by holly man,

שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. חבר'ה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by gigabot,

אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by LRa,

בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by jambo7,

שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שמראה את הגרף של ביצועי המחשב. :-[

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by u_o,

http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  24. שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.

25. יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל

• 7 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.