עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לבצע התקנת ווינדוס אקס פי מחדש על ווינדוס שמותקן לי כבר על המחשב. אני די בטוח שזה אפשרי.. רק רציתי לדעת, שאם אני עושה זאת, יש לי אפשרות לבצע פורמט לאחד הכוננים שיצרתי לי? נניח אצלי במחשב יצרתי 2 כוננים, C ו-D. אני לא רוצה לפרמט את D אלא רק את C. זה אפשרי לבצע את הפירמוט במהלך ההתקנה נכון? תודה מראש לעונים..

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by RayZ,

פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by elad-k1,

בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................

8. במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by lexsus,

שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. הקובץ הזה מאפס את הגדרת ברירת המחדל של תצוגת הקבצים בויסטה מתצוגת "רשימה" לתצוגת "סמלים" ממש כמו באיקספי http://rapidshare.com/files/117560428/reset-vista-folders.zip

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by assaf990,

חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by guyl3,

שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  17. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by matbuha,

היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. גליתי שלרדיו דרום כן יש אתר באינטרנט ואפשר להאזין דרכו לרדיו, כתובות האתר היא : http://www.9697fm.co.il נסיתי להאזין לרדיו ולא הצלחתי, חשוב לציין כי יש לי ווינדוס מדיה פלייאר 9 וכשאני מנסה להאזין לרדיו הוא אומר לי : Windows Media Player cannot play the file. The file either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. מה הוא רוצה לעזעזאל ???

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  24. לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by GbeTech,

לא יודע אם לשדרג או לפרמט ולהתקין נקי... מה היתרונות של כל אחד? באמת שאני לא יודע. אני נוטה לשדרג, כי אין לי כל כך איך לגבות את כל המידע על המחשב... נטו 120GB, אחרי ניקוי דברים שאני קצת לא צריך. יש לי כונן חיצוני של 40GB... איך עושים את בדרך-כלל? דיסקים? Norton Ghost? שמעתי שיש בעיות עם זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.