Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
1) תוך כדי הקלדה חלון החיפוש (המובנה של חלונות) נפתח באופן רנדומלי. 2) ALT SHIFT לא עובד טוב בIE. חלונות אקס פי פרו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות מצגת שכולה דפי אינטרנט ניסיתי לשמור פשוט כל דף והוסיף אותו ל PowerPoint אבל זה מכניס לי דף מבולגן איך אפשר להכניס ממש דף אינטרנט בעברית ל PowerPoint?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכל בכותרת לא מצליח לשנות את האייקון של התיקייה בכפתור ימני מאפיינים וגם לא בעזרת בגוגל אולי מישהו יודע.. ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ישנם דפי אינטרנט שאני רואה כל הזמן בג'יבריש ואני צריך להעביר את הקידוד לעיברית מחדש. מה אני עושה עם זה? נמאס בכל פעם לשנות קידוד..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
לפעמים אחרי 5 שניות, לפעמים אחרי 3 דקות (בד"כ לא נתקע במהלך הצגת סרטונים אלא רק כשיש חלק פעיל- למשל תפריט או המשחק עצמו). התקנתי מחדש דרייבר לכרטיס קול, לכרטיס מסך (GF4 Ti 4200, ניסיתי גם דרייבר מוקדם יותר), דיירקט איקס, ואפילו התקנה מחדש של ווינדוס (XP). שום דבר לא עוזר. הטמפ' של המחשב נמצאות בתחום ה 30+, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה לתקיעה. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב ווינדווס XP, פעם אחרונה שהוא עשה בעיות היה לפני יותר מחצי שנה ז"א הפירמוט האחרון היה לפני קצת יותר מחצי שנה, זאת אותה הבעיה כמו אז, רק שאז לא היה לי כוח להתעסק עם זה ופשוט פירמטתי ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש דרך אחרת לסדר אותו. אז ככה, באיזשהו שלב לפני כמה ימים הווינדווס פשוט התחיל לעבוד לאט בטירוף, במסך טעינה של הווידווס (זה שיש את הסמל ומן טעינה כזאת) הוא נמצא בערך דקה-דקה וחצי. והוא פשוט עובד נורא לאט, אי אפשר להפעיל כל מיני דברים במקביל כמו בד"כ, משחקים עובדים גרוע מאוד, סרטים בקושי עובדים, שלא נדבר על סרטי HD... מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לסדר אותה מבלי לפרמט? אם אפשר.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-