Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמתי פה תמונה של התהליכים שרצים לי במחשב, יש כמה שמות שנראים לי קצת מוזרים, ואני לא בטוח למה הם קשורים, אבל הם תחת SYSTEM ואני לא רוצה לגעת סתם. מישהו יכול להגיד לי בבקשה עם הכל בסדר עם כל מה שרץ, או שאפשר להוריד משהו מכל אלה שלא נחוץ או אולי מזיק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעלות את מספר ההתקשרויות בויסטה ללא שימוש בפאטש.(כי יש לי ויסטה חוקי). למישהו יש רעיון מה הדרך הכי קלה וטובה לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, תאור הבעייה: כשאני עושה דבל קליק על 'המחשב שלי' אני רואה את הכוננים כמו שצריך אבל דבל קליק על כל אחד מהם פותח לי חלון של 'בחר תוכנית לפתיחת הקובץ' ולא את תוכן הכונן. עם זאת, כשאני בוחר 'סייר' (explore) עבור כל אחד מהכוננים הוא נפתח כמו שצריך. יש לי הרגשה שעשיתי איזשהו שינוי בהגדרות אבל אין לי מושג איפה... איך לעזאזל מחזירים את המצב לקדמותו? מדובר בלפ-טופ עם מערכת XP בעברית אודה לעזרה עמית
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני מתכוון אם היא הגירסא הסופית או משהו אחר? כי יש לי דיסק עם SP2 מוכן כבר בתוכו ואני רוצה לדעת אם הSP2 שבו זה הגירסא הסופית, בשהיל לדעת אני חייב להתקין אבל איך בודקים את זה אחרי ההתקנה? איפה רשום?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-