Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברים מה קורה? אז ככה התקנתי היום את מערכת ההפעלה ויסטה הגירסה האחרונה בעברית אך ניתקלתי בכמה בעיות אחת מהן זה שאיני מצליח להיכנס למסנג'ר והוא פשוט נתקע ולא מתחבר הבעייה השנייה שאני לא מצליח להתחבר לכל צא"ט שהו כמו נענע וכ'ו ומקבל תקלה שחסרים קבצי dll משו כזה מחכה לעזרה בתודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש כמה סוגי מערכות xp ואני לא יודע כל כך מה הכי טובה למשחקים ובכלל יש את: win xp home oem 461 שקל win xp home+ sp2 oem 461 שקל win xp pro oem 750 שקל win xp pro+ sp2 oem 750 שקל
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
It is dangerous to turn him off while not in the internet, cause he just "taking" memory. So what do you say? Thanks! Shana Tova!
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים, משתדל לרשום פה את כל השאלות להן לא מצאתי פתרון ואולי משהו מכם יוכל לעזור לי. התקנתי בביתי WIN XP HOME EDITION (שזו כבר טעות) והגדרתי שתי חשבונות, 1. אדמין לשימוש מנהל המחשב שזה אני. 2. מוגבל לשימוש משפחתי. כשאחי לחץ דאבל קליק (איזה מושג ישן אמא) על השעון בצד בכדי לכוונו או בכדי להסתכל ביומן הWIN מנע את כניסתו כי "אין לו הרשאות לעשות כן" אני יודע כי ניתן לאפיין כל משתמש במחשב ע"י משתמש האדמין. אך השאלות שלי הם: 1. האם יש אפשרות כזאת לתת הרשאה מסוימת לשעון, לכוונו ולהיסתכל ביומן. (לא נתקלתי בדבר כזה ואני מניח כי חייב להיות משהו כזה). 2. הבנתי כי בWIN XP HOME EDITION אין בכלל את האפשרות לשחק באיפון הרשאות משתמשים.? האם עובדה זו נכונה? אם כן ה…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , זה נראה המקום האידיאלי אז ככה , יש לי איזה וירוס או תולעת שכל הזמן פותח לי את ה My Computer וגם את ה Deskop בלי הפסקה אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות , בקושי לכתוב את זה הצלחתי אנטי וירוס לא מצא כלום Nod32 גם Stinger לא עזרה בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם שוב . הפעם ניסיתי להפעיל את הSpeech Recognition והופיעה לי השגיאה הבאה איני יכול לדעת איך לפתור זאת משום שאין מספר תקלה וכשהתקשרתי למיקרוסופט ישראל אז תימני אחד דיבר איתי והוא אמר "חכה רגע על הקו" וניתק את השיחה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם.. טוב אז ככה, הורדתי כמה themes, וסמנים לעכבר ועוד כמה דברים מסוג זה לוינדוס אקס פי, ורציתי לדעת איך אני מכניס אותם לרשימה שמשם אני אוכל לבחור אותם? למשל: את ה-themes אני רוצה להכניס לרשימה של ה-themes שאני מגיע אליה דרך לחצן ימני,מאפיינים וכו....
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בעיה רצינית ודחופה.. שיחקתי בטעות עם ההגדרות של התקיות ומחקתי בלי כוונה את פקודת הopen האוטומטית של התיקיות. עכשיו אני לא יכולה לפתוח תיקיות.. רק באמצעות הפקודה explore . יש דרך לאתחל את ההגדרות של הwindows בלבד? בלי למחוק את התוכנה כולה? מתחננת לעזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-